Los Serrano Dobrodosli na forum! |
|
| Zajednicki Prevodi Pesama | |
|
+21Eva Rodriguez93 I_love_Fran_Perea Ewa Capdewila oLiVeRa Anja95 La Serrano -->>AfRy<<-- Masha Vitke '94 seranov fans tica*ps Stefan ~GuiLLe mi ANGEL~ fran perea90 micka always&4ever *Africa*Flea* Marizza Eva Bojana93 Tasha'94 Dvd and Richie SMEKERI 25 posters | |
Autor | Poruka |
---|
Ewa Capdewila *Cami's biggest fan*
Broj poruka : 3346 Godina : 29 Location : .... Datum upisa : 28.02.2008
| | | | I_love_Fran_Perea Zivis u kuci Seranovih
Broj poruka : 5987 Godina : 28 Location : HELL Datum upisa : 16.12.2007
| Naslov: Re: Zajednicki Prevodi Pesama Čet Mar 20, 2008 10:35 pm | |
| Moze prewod za Yo paso del amor pls????????? | |
| | | La Serrano Zivis u kuci Seranovih
Broj poruka : 2868 Datum upisa : 10.09.2007
| Naslov: Re: Zajednicki Prevodi Pesama Čet Mar 20, 2008 11:17 pm | |
| Evo ja sam sada prevela, ali nisam sigurna za nesto, a to nesto je ovo sto je boldovano, ako neko zna...
Eo, eo... Eo, eo... Ne zelim vise da pricam o ljubavi Ja samo trazim zabavu Bezim od prostih pogleda Kada se pojavi sunce
Ne ostavljaj mi poruke Sa slatkim poljupcima... na engleskom Ja gubim telefone Svaki drugi treci
Biti zaljubljen je jedna glupost Koja ti ne dopusta da spavas Te pasas como empanao Danima i nocima
Njegova ljubav u rancu Njegovo ime na grafitu Ispisanom na zidu
Biti zaljubljen je jedna glupost Ja prelazim preko ljubavi Ja zelim zezanje umesto Tolike ljubavi
Ja zelim zezanje Samo pricanje o ljubavi Me cini neraspolozenim Ja prelazim preko ljubavi Ja sam u velikoj zurbi Umesto tolike ljubavi Bolje da se nasmejemo Samo pricanje o ljubavi Me cini neraspolozenim
Eo, eo... Eo, eo... Zasto me pricanje o ljubavi Cini yuyu... ili sta ja znam Ima dosta uzbudljivijih stvari To kazem ja
Provodeci ceo dan misleci Da li te voli ili ne Biti zaljubljen je tolika Zbrka
Ja prelazim preko ljubavi Ja zelim zezanje umesto Tolike ljubavi
Ja zelim zezanje Samo pricanje o ljubavi Me cini neraspolozenim
Ja prelazim preko ljubavi Ja sam u velikoj zurbi Umesto tolike ljubavi Bolje da se nasmejemo Samo pricanje o ljubavi Me cini neraspolozenim | |
| | | Eva Rodriguez93 Dijego,Fiti i Santi ti pune glavu glupostima
Broj poruka : 423 Godina : 31 Location : Mozda sam upravo negde iza tebe?! :) Datum upisa : 01.02.2008
| Naslov: Re: Zajednicki Prevodi Pesama Sub Mar 22, 2008 3:47 pm | |
| Evo vam prevod od A toda mecha (nasla sam u liliju ) A toda mecha – punom parom Imam jedne lude pantalone, Lude cizme koje same idu. A moj komp tek je sasav Linkuje kad mu je volja. Ima gde me ne cekas Najbolji sam igrac. I bez lopte, I na klupi, Surfujem I bez talasa. Punom parov, Ja grabim napred. Punom parom, Ne mozes me pogledom stici. Punom parom Sve dok sija moja zvezda. Pazi da ne naletim na tebe. Jer ja sam pomalo I ti Da, da da. Moj mobilni je skitnica Koja te prati. Nosi tvoju sliku Ja mislim na tebe stalno Na tebe mislim I to me cini srecnim. | |
| | | tica*ps Tete ti pomaze na kontrolnom
Broj poruka : 106 Godina : 30 Location : Madrid Datum upisa : 23.12.2007
| Naslov: Re: Zajednicki Prevodi Pesama Sub Mar 22, 2008 11:08 pm | |
| Hwala vam puno!!!! Da li neko mozda zna sta znaci "Te pasas como empanao"? | |
| | | Marizza Eva V.I.P
Broj poruka : 2592 Godina : 30 Location : Tamo gde nisi ti... Datum upisa : 01.12.2007
| Naslov: Re: Zajednicki Prevodi Pesama Uto Mar 25, 2008 11:45 pm | |
| Hoce li vise "De 1 Al 10"??? Please? | |
| | | I_love_Fran_Perea Zivis u kuci Seranovih
Broj poruka : 5987 Godina : 28 Location : HELL Datum upisa : 16.12.2007
| Naslov: Re: Zajednicki Prevodi Pesama Ned Apr 13, 2008 3:06 pm | |
| MOze neko da prewede Paso de ti????????? Pleaseeeeeee | |
| | | Ewa Capdewila *Cami's biggest fan*
| Naslov: Re: Zajednicki Prevodi Pesama Ned Apr 13, 2008 3:09 pm | |
| | |
| | | Anja95 Zivis u kuci Seranovih
Broj poruka : 3079 Godina : 29 Location : Tu negde... Datum upisa : 05.03.2008
| Naslov: Re: Zajednicki Prevodi Pesama Ned Apr 13, 2008 3:24 pm | |
| Jel ima neko primer encuentro? | |
| | | Ricky26 Lusija i Kandela te pozivaju na veceru
Broj poruka : 368 Godina : 30 Location : Svugde po malo Datum upisa : 28.02.2008
| Naslov: Re: Zajednicki Prevodi Pesama Sre Apr 30, 2008 3:53 pm | |
| | |
| | | Ewa Capdewila *Cami's biggest fan*
| Naslov: Re: Zajednicki Prevodi Pesama Sub Maj 03, 2008 12:01 am | |
| Ajde stvarno Evo ja cu probati | |
| | | Mica Zivis u kuci Seranovih
Broj poruka : 2639 Godina : 28 Location : Na st0lici ispred k0mpa xD Datum upisa : 01.02.2008
| Naslov: Re: Zajednicki Prevodi Pesama Pon Maj 05, 2008 10:10 pm | |
| evo ja imam u kompu:
Del 1 a 10-Od 1 do 10
1 2 3 4 1 2 3 4 1 2 3 4 kreci se Ako pratis ovu grupu,zurka je obecana Priblizi se ne zaostaj Okice ne lazite me Sa licem djevojcice Ova grupa je duga i teska Ova grupa je luda 1 2 3 4 5 6 7 8 kreci se 1 2 3 4 5 6 7 8 kreci se 1 2 3 4 5 6 7 8 kreci se 1 2 3 4 5 6 7 8 kreci se Trceci za grupom Dobio si udarac Pred drustvom se pravis lud Pogledaj,pogledaj Sta te je snaslo Ljubavna strijela te je pogodila na srcu Ljubavna zbrka u tvome srcu Ljubavna zbrka u tvome srcu 1 2 3 4 5 6 7 8 kreci se 1 2 3 4 5 6 7 8 kreci se 1 2 3 4 5 6 7 8 kreci se 1 2 3 4 5 6 7 8 kreci se Ne,ne,ne...... ja sam najbolji Ali ti neznas,ja sam najbolji Ti,ti..bravo Se kreces ritmom koji ti diktiram ja Zato sto samo ja Zacarao sam tvoj mozak brojevima I ako me pratis Sada ce tvoja glava eksplodirati Ljubavna zbrka u tvome srcu Ljubavna zbrka u tvome srcu 1 2 3 4 5 6 7 8 kreci se 1 2 3 4 5 6 7 8 kreci se 1 2 3 4 5 6 7 8 kreci se 1 2 3 4 5 6 7 8 kreci se | |
| | | *Natalia Sanchez* Upoznajes Seranove
Broj poruka : 60 Datum upisa : 17.01.2009
| Naslov: Re: Zajednicki Prevodi Pesama Sre Jan 28, 2009 7:42 pm | |
| evo i od mene:
"Briši" ("Ke te pires")
U redu je,gdje ti ides zasto ne postujes druge?
Kao da je vazno koja je boja koze, Svejedno mi je koja religija, Ja samo gledam u srce.
U svakoj osobi postoji nesto sto mozes da naucis, U svakoj kulturi ima tolkio stvari za upoznati, Ne svidjaju mi se ljudi koji misle da su bolji od drugih, Ako mislis drugacije,da si superiorniji od drugih.
Gubi se,ostavi me na miru, Nemoj ni da me gledas,ne zanimas me, Ako mislis da svijet ne moze da se promijeni, Ako nikada nisi pomislio da pomognes ostalima, Ako samo mislis na sebe,nijesi prijatelj santa justa klana.
Ono sto te najvise veseli Je da vozis automobil zadnje generacije
Ali ja sam prirodan Nositi markiranu odjecu te ne cini posebnim
Najbolji poklon nije nesto materijalno, Jedan dodir i zagrljaj je vise nego dobar, Ne svidjaju mi se ljudi koji misle da su bolji od drugih, Ako mislis drugacije,da si superiorniji od drugih.
Gubi se,ostavi me na miru, Nemoj ni da me gledas,ne zanimas me, Ako mislis da svijet ne moze da se promijeni, Ako nikada nisi pomislio da pomognes ostalima, Ako samo mislis na sebe,nijesi prijatelj santa justa klana.
Ides sam,i mislis da si jako cool, Kad ima problema ti bjezis od njih, Kad su lose vijesti ti prebacis kanal To je tvoj nacin da se osjecas bolje
Gubi se,ostavi me na miru, Nemoj ni da me gledas,ne zanimas me, Ako mislis da svijet ne moze da se promijeni, Ako nikada nisi pomislio da pomognes ostalima, Ako samo mislis na sebe,nisi prijatelj Santa Justa Klana | |
| | | fruktuoso martines Dobrodosao/la na forum
Broj poruka : 11 Datum upisa : 02.03.2009
| Naslov: Re: Zajednicki Prevodi Pesama Sre Mar 04, 2009 3:07 pm | |
| jel ima neko prevod metrosexual | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Zajednicki Prevodi Pesama | |
| |
| | | | Zajednicki Prevodi Pesama | |
|
Similar topics | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu