| Sexta Temporada (Šesta Sezona) | |
|
+27*Africa*Flea* tete lucija i afrika 7 Sandra Afri SkY_Lin3R Alexandra-Eva-Tete -Afry Tete 93 Eva & Afry '94 oLiVeRa ***santi*** Natasha Ivanuj Ivana92 Ewa Capdewila Fiona Serrano Maya 93 :) Anja95 Marizza Eva totalnoopicen fran perea90 [S@ndric@] & [Victor] Ninaena-loca por Guille ~*Mici*~ always&4ever La Serrano jovan-fun serano Millichizza 31 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Millichizza Zivis u kuci Seranovih
Broj poruka : 3395 Godina : 28 Location : in love with Guille Datum upisa : 16.12.2007
| Naslov: Re: Sexta Temporada (Šesta Sezona) Pet Mar 28, 2008 12:09 am | |
| Ne ponawljajte iste stwari wishe puta, dowoljno je da samo jedan to napishe! | |
|
| |
Fiona Serrano -Lady in Red-
Broj poruka : 1453 Godina : 36 Location : En Habitacion De Al Lado... Y Por Las Tardes En Tus Pensamientios... Datum upisa : 14.10.2007
| Naslov: Re: Sexta Temporada (Šesta Sezona) Pet Mar 28, 2008 12:42 am | |
| Znam,znam ja sam uvek u pravu. | |
|
| |
Broj poruka : 3395 Godina : 28 Location : in love with Guille Datum upisa : 16.12.2007
| Naslov: Re: Sexta Temporada (Šesta Sezona) Pet Mar 28, 2008 4:24 pm | |
| | |
|
| |
La Serrano Zivis u kuci Seranovih
Broj poruka : 2868 Datum upisa : 10.09.2007
| |
| |
| Naslov: Re: Sexta Temporada (Šesta Sezona) Pet Mar 28, 2008 4:39 pm | |
| Ja mislim da je mislila da che da glumi, ali sada neam pojma! | |
|
| |
Broj poruka : 1453 Godina : 36 Location : En Habitacion De Al Lado... Y Por Las Tardes En Tus Pensamientios... Datum upisa : 14.10.2007
| Naslov: Re: Sexta Temporada (Šesta Sezona) Pet Mar 28, 2008 8:58 pm | |
| naravno,ali samo u 2 kratke scene! | |
|
| |
| Naslov: Re: Sexta Temporada (Šesta Sezona) Sub Mar 29, 2008 1:37 am | |
| A kako ce to da nameste? Mislim... ako je vec poginula kako se pojavljaju...? | |
|
| |
~*Mici*~ V.I.P
Broj poruka : 2839 Godina : 33 Location : Sa Benjom na pustom ostrvu Datum upisa : 23.08.2007
| Naslov: Re: Sexta Temporada (Šesta Sezona) Sub Mar 29, 2008 6:27 pm | |
| Ovako...Ovo je moje misljenje u globalu..... Seriju gledam,jer je volim i sad ima svojih zlatnih trenutaka(kao sinoc),ali Seranovi nisu ono sto su bili...Nema vise onoga 1+1=7,serija se pretvara u sapunicu,svi odlaze....I to mi se ne svidja,ne svidja mi se sto se pojavila ona Su,jer glumi kao neku ribu i Manu sto se pojavio...Sta oni misle?Da ce dovodjenjem novih likova nadoknaditi odlazak drugih???!!!!Nema sanse....Ovo vise nisu oni Seranovi u koje sam se zaljubila...Nervira me sto su izgubili bar,jer je bar bio centar svega.....I nervira me sto se vise ne smejem na Fitijevo:"Joder",izgubilo je svaki smisao....
Poslednji izmenio ~*Mici*~ dana Ned Mar 30, 2008 12:01 pm, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
| Naslov: Re: Sexta Temporada (Šesta Sezona) Sub Mar 29, 2008 7:26 pm | |
| - ~*Mici*~ ::
- Ovako...Ovo je moje misljenje u globalu.....
Seriju gledam,jer je volim i sad ima svojih zlatnih trenutaka(kao sinoc),ali Seranovi nisu ono sto su bili...Nema vise onoga 1+1=7,serija se pretvara u sapunicu,svi odlaze....I to mi se ne svidja,ne svidja mi se sto se pojavila ona Su,jer glumi kao neku ribu i Manu sto se pojavio...Sta oni misle?Da ce dovodjenjem novih likova nadoknaditi odlazak drugih???!!!!Nema sanse....Ovo vise nisu oni Seranovi u koje sam se zaljubila...Nervira me sto su izgubili barm,jer je bar bio centar svega.....I nervira me sto se vise ne smejem na Fitijevo:"Joder",izgubilo je svaki smisao.... U potpunosti se slazem za sve! Vise se ne smejem kao onda, a i ne desava se nesto posebno smesno... A i sto kazes vise ni Fitijevo "Joder" gubi smisao... | |
|
| |
Ivana92 V.I.P
Broj poruka : 2272 Datum upisa : 13.01.2008
| Naslov: Re: Sexta Temporada (Šesta Sezona) Sub Mar 29, 2008 7:35 pm | |
| - La Serrano ::
- ~*Mici*~ ::
Seriju gledam,jer je volim i sad ima svojih zlatnih trenutaka(kao sinoc),ali Seranovi nisu ono sto su bili...Nema vise onoga 1+1=7,serija se pretvara u sapunicu,svi odlaze....I to mi se ne svidja,ne svidja mi se sto se pojavila ona Su,jer glumi kao neku ribu i Manu sto se pojavio...Sta oni misle?Da ce dovodjenjem novih likova nadoknaditi odlazak drugih???!!!!Nema sanse....Ovo vise nisu oni Seranovi u koje sam se zaljubila...Nervira me sto su izgubili barm,jer je bar bio centar svega.....I nervira me sto se vise ne smejem na Fitijevo:"Joder",izgubilo je svaki smisao.... U potpunosti se slazem za sve! Vise se ne smejem kao onda, a i ne desava se nesto posebno smesno... A i sto kazes vise ni Fitijevo "Joder" gubi smisao... da ! Ima nekih trenutaka kada vuku na ono staro...ali bojim se da ce i oni da isceznu....Ja ih i dalje obozavam al... | |
|
| |
Marizza Eva V.I.P
Broj poruka : 2592 Godina : 30 Location : Tamo gde nisi ti... Datum upisa : 01.12.2007
| Naslov: Re: Sexta Temporada (Šesta Sezona) Sub Mar 29, 2008 11:20 pm | |
Seriju gledam,jer je volim i sad ima svojih zlatnih trenutaka(kao sinoc),ali Seranovi nisu ono sto su bili...Nema vise onoga 1+1=7,serija se pretvara u sapunicu,svi odlaze....I to mi se ne svidja,ne svidja mi se sto se pojavila ona Su,jer glumi kao neku ribu i Manu sto se pojavio...Sta oni misle?Da ce dovodjenjem novih likova nadoknaditi odlazak drugih???!!!!Nema sanse....Ovo vise nisu oni Seranovi u koje sam se zaljubila...Nervira me sto su izgubili barm,jer je bar bio centar svega.....I nervira me sto se vise ne smejem na Fitijevo:"Joder",izgubilo je svaki smisao.... U pravu si, ~*Mici* (kao i uvek)... Po mom misljenju, trebalo je ovom sezonom da zavrse seriju. Bez toga da Lucia umre, vec da se i Marcos i Eva vrate, pa mozda cak i Candela, i da naprave jednu divnu zavrsnu epizodu... Da 6. sezona bude i poslednja. Tako je, po mom misljenju, trebalo da bude. | |
|
| |
Ewa Capdewila *Cami's biggest fan*
Broj poruka : 3346 Godina : 29 Location : .... Datum upisa : 28.02.2008
| Naslov: Re: Sexta Temporada (Šesta Sezona) Sub Mar 29, 2008 11:55 pm | |
| - Ivana92 ::
- La Serrano ::
Seriju gledam,jer je volim i sad ima svojih zlatnih trenutaka(kao sinoc),ali Seranovi nisu ono sto su bili...Nema vise onoga 1+1=7,serija se pretvara u sapunicu,svi odlaze....I to mi se ne svidja,ne svidja mi se sto se pojavila ona Su,jer glumi kao neku ribu i Manu sto se pojavio...Sta oni misle?Da ce dovodjenjem novih likova nadoknaditi odlazak drugih???!!!!Nema sanse....Ovo vise nisu oni Seranovi u koje sam se zaljubila...Nervira me sto su izgubili barm,jer je bar bio centar svega.....I nervira me sto se vise ne smejem na Fitijevo:"Joder",izgubilo je svaki smisao.... U potpunosti se slazem za sve! Vise se ne smejem kao onda, a i ne desava se nesto posebno smesno... A i sto kazes vise ni Fitijevo "Joder" gubi smisao... da ! Ima nekih trenutaka kada vuku na ono staro...ali bojim se da ce i oni da isceznu....Ja ih i dalje obozavam al... | |
|
| |
Ivanuj Dijego,Fiti i Santi ti pune glavu glupostima
Broj poruka : 481 Godina : 32 Location : Srbija Datum upisa : 25.01.2008
| Naslov: Re: Sexta Temporada (Šesta Sezona) Ned Mar 30, 2008 12:37 am | |
| u putpunosti se slazem ali ipak Dijego Gilje Tete i ostali stari glumci su najbolji jer su ostali verni i nisu napustili seriju iako su mogli kad god su hteli | |
|
| |
fran perea90 Sa Kurom spijuniras Giljea
Broj poruka : 576 Godina : 34 Location : tamo negde s evom Datum upisa : 23.12.2007
| Naslov: Re: Sexta Temporada (Šesta Sezona) Ned Mar 30, 2008 12:57 am | |
| u necemu se slazem ali nisam bas siguran da su neki glumci mogli da napuste seriju kad god su hteli jer nisu nesto imali ponuda kao npr. belen,nuria,veronica... | |
|
| |
| Naslov: Re: Sexta Temporada (Šesta Sezona) Ned Mar 30, 2008 1:44 am | |
| - Marizza Eva ::
Seriju gledam,jer je volim i sad ima svojih zlatnih trenutaka(kao sinoc),ali Seranovi nisu ono sto su bili...Nema vise onoga 1+1=7,serija se pretvara u sapunicu,svi odlaze....I to mi se ne svidja,ne svidja mi se sto se pojavila ona Su,jer glumi kao neku ribu i Manu sto se pojavio...Sta oni misle?Da ce dovodjenjem novih likova nadoknaditi odlazak drugih???!!!!Nema sanse....Ovo vise nisu oni Seranovi u koje sam se zaljubila...Nervira me sto su izgubili barm,jer je bar bio centar svega.....I nervira me sto se vise ne smejem na Fitijevo:"Joder",izgubilo je svaki smisao.... U pravu si, ~*Mici* (kao i uvek)... Po mom misljenju, trebalo je ovom sezonom da zavrse seriju. Bez toga da Lucia umre, vec da se i Marcos i Eva vrate, pa mozda cak i Candela, i da naprave jednu divnu zavrsnu epizodu... Da 6. sezona bude i poslednja. Tako je, po mom misljenju, trebalo da bude. I ja se slazhem sa wama! JA mojoj starijoj sestri werujem, a poshto ste was dwe staerije dosta od mene, ja na was gleam kao na starije sestre! I jako mi jed rago shto ste uprawu, i shto ste mi sestr! | |
|
| |
Maya 93 :) Zivis u kuci Seranovih
Broj poruka : 2007 Godina : 31 Location : Beograd :) Datum upisa : 13.01.2008
| Naslov: Re: Sexta Temporada (Šesta Sezona) Pon Mar 31, 2008 1:51 am | |
| - Ninaena-loca por Guille ::
- Ja se ne slazem sa Mayom
U Spaniji je sedma sezona pokupila vise gledanosti nego predhodne sezone A to da se nama serija bez Lucie ne svidja je opste poznata stvar mada ko zna mozda i nije toliko lose koliko smo ga mi zigosali kao lose bez Lucie
a to za Manua i Tete mi je cista glupost uveli su lik samo da bi se nesto desavalo pa sta god bilo
a i iskreno ako se desi da Lucia nije poginula i vrati se na kraju-sto se nadam da se nece desiti pokvarice sliku o seriji postace cista sapunica kakva nije bila-a to je bzv nemoras ti da se slazzes sa mnom ja samo zanm sat sam citala inace jeste da bi ja wolela da se belen wrati al brate nije owo naucna fantastika | |
|
| |
| Naslov: Re: Sexta Temporada (Šesta Sezona) Pon Mar 31, 2008 11:45 am | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Sexta Temporada (Šesta Sezona) Pon Mar 31, 2008 1:21 pm | |
| ma daj bezzi ''powratak iz mrtwix'' | |
|
| |
totalnoopicen Tete ti pomaze na kontrolnom
Broj poruka : 152 Godina : 37 Location : Beograd Datum upisa : 16.09.2007
| Naslov: Re: Sexta Temporada (Šesta Sezona) Pon Mar 31, 2008 3:23 pm | |
| Ja se uopste ne slazem sa vama,jer mislim da je ovako zanimljivije,malo novih dogodovstina, a i ova nova gazdarica bara nije tako losa. | |
|
| |
Marizza Eva V.I.P
Broj poruka : 2592 Godina : 30 Location : Tamo gde nisi ti... Datum upisa : 01.12.2007
| Naslov: Re: Sexta Temporada (Šesta Sezona) Pon Mar 31, 2008 7:46 pm | |
| Svako ima prava na svoje misljenje! | |
|
| |
~*Mici*~ V.I.P
Broj poruka : 2839 Godina : 33 Location : Sa Benjom na pustom ostrvu Datum upisa : 23.08.2007
| Naslov: Re: Sexta Temporada (Šesta Sezona) Uto Apr 01, 2008 1:31 am | |
| - Marizza Eva ::
- Svako ima prava na svoje misljenje!
| |
|
| |
| Naslov: Re: Sexta Temporada (Šesta Sezona) Uto Apr 01, 2008 10:24 pm | |
- Marizza Eva ::
- Svako ima prava na svoje misljenje!
,,axa!" | |
|
| |
| Naslov: Re: Sexta Temporada (Šesta Sezona) Sre Apr 02, 2008 1:56 pm | |
| ljudi u 16 epizodi 7. sezone gilje i tete su o5 zajedno https://www.youtube.com/watch?v=WxjCPq9MaiQ | |
|
| |
| Naslov: Re: Sexta Temporada (Šesta Sezona) Sre Apr 02, 2008 8:20 pm | |
| diiivno,bas mi je drago!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Sexta Temporada (Šesta Sezona) Sre Apr 02, 2008 10:51 pm | |
| i meni mnogo su sweet to mi je bas ulepsao dan xexex | |
|
| |
| Sexta Temporada (Šesta Sezona) | |
|