| Sexta Temporada (Šesta Sezona) | |
|
+27*Africa*Flea* tete lucija i afrika 7 Sandra Afri SkY_Lin3R Alexandra-Eva-Tete -Afry Tete 93 Eva & Afry '94 oLiVeRa ***santi*** Natasha Ivanuj Ivana92 Ewa Capdewila Fiona Serrano Maya 93 :) Anja95 Marizza Eva totalnoopicen fran perea90 [S@ndric@] & [Victor] Ninaena-loca por Guille ~*Mici*~ always&4ever La Serrano jovan-fun serano Millichizza 31 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
~*Mici*~ V.I.P
Broj poruka : 2839 Godina : 33 Location : Sa Benjom na pustom ostrvu Datum upisa : 23.08.2007
| Naslov: Re: Sexta Temporada (Šesta Sezona) Pet Apr 04, 2008 8:19 pm | |
| | |
|
| |
Ivanuj Dijego,Fiti i Santi ti pune glavu glupostima
Broj poruka : 481 Godina : 32 Location : Srbija Datum upisa : 25.01.2008
| Naslov: Re: Sexta Temporada (Šesta Sezona) Pet Apr 04, 2008 9:27 pm | |
| super je bilo, pogotovo sa onom drogom Raul:" Pa ovo mirise na ono sto se stavlja na picu...chuki...." hahahahaa
Nadam se da ce i danas biti extra | |
|
| |
Marizza Eva V.I.P
Broj poruka : 2592 Godina : 30 Location : Tamo gde nisi ti... Datum upisa : 01.12.2007
| Naslov: Re: Sexta Temporada (Šesta Sezona) Pet Apr 04, 2008 9:35 pm | |
| Bilo je juce jako smesno ono kada Raul zove Cukija i pita: "Cuki, imas li ti jos uvek ono na terasi? Ma, ne, ne geranijum!" | |
|
| |
***santi*** Upoznajes Seranove
Broj poruka : 88 Godina : 35 Location : СВЕТА ЗЕМЉА Datum upisa : 30.03.2008
| Naslov: Re: Sexta Temporada (Šesta Sezona) Pet Apr 04, 2008 9:43 pm | |
| - Marizza Eva ::
- Bilo je juce jako smesno ono kada Raul zove Cukija i pita: "Cuki, imas li ti jos uvek ono na terasi? Ma, ne, ne geranijum!"
hahahaha...ja sam vristao od smeha sinoc! :haha: :haha: :haha: i taman stanem da se smejem kad ono opet neka komicna scena...Ma carevi su bre. | |
|
| |
| Naslov: Re: Sexta Temporada (Šesta Sezona) Pet Apr 04, 2008 9:49 pm | |
| - ***santi*** ::
- Marizza Eva ::
- Bilo je juce jako smesno ono kada Raul zove Cukija i pita: "Cuki, imas li ti jos uvek ono na terasi? Ma, ne, ne geranijum!"
hahahaha...ja sam vristao od smeha sinoc! :haha: :haha: :haha: i taman stanem da se smejem kad ono opet neka komicna scena...Ma carevi su bre. | |
|
| |
Anja95 Zivis u kuci Seranovih
Broj poruka : 3079 Godina : 29 Location : Tu negde... Datum upisa : 05.03.2008
| Naslov: Re: Sexta Temporada (Šesta Sezona) Pet Apr 04, 2008 9:53 pm | |
| Nema zurkija bez Chukija :haha: | |
|
| |
| Naslov: Re: Sexta Temporada (Šesta Sezona) Pet Apr 04, 2008 9:56 pm | |
| Sta ce danas biti u seriji? | |
|
| |
Anja95 Zivis u kuci Seranovih
Broj poruka : 3079 Godina : 29 Location : Tu negde... Datum upisa : 05.03.2008
| Naslov: Re: Sexta Temporada (Šesta Sezona) Pet Apr 04, 2008 10:04 pm | |
| Ne znam ostaje nam da gledamo! | |
|
| |
Maya 93 :) Zivis u kuci Seranovih
Broj poruka : 2007 Godina : 31 Location : Beograd :) Datum upisa : 13.01.2008
| |
| |
Fiona Serrano -Lady in Red-
Broj poruka : 1453 Godina : 36 Location : En Habitacion De Al Lado... Y Por Las Tardes En Tus Pensamientios... Datum upisa : 14.10.2007
| Naslov: Re: Sexta Temporada (Šesta Sezona) Sub Apr 05, 2008 3:26 am | |
| | |
|
| |
totalnoopicen Tete ti pomaze na kontrolnom
Broj poruka : 152 Godina : 37 Location : Beograd Datum upisa : 16.09.2007
| Naslov: Re: Sexta Temporada (Šesta Sezona) Sub Apr 05, 2008 9:08 am | |
| Oni su stvarno odvratni, ona zavrsna scena iz sinocne najave, bila je dovoljna da me ubije u pojam za ceo vikend.I zato mislim da ce upravo ta epizoda biti jedina koju necu gledati. | |
|
| |
Ewa Capdewila *Cami's biggest fan*
Broj poruka : 3346 Godina : 29 Location : .... Datum upisa : 28.02.2008
| Naslov: Re: Sexta Temporada (Šesta Sezona) Sub Apr 05, 2008 9:45 am | |
| - totalnoopicen ::
- Oni su stvarno odvratni, ona zavrsna scena iz sinocne najave, bila je dovoljna da me ubije u pojam za ceo vikend.I zato mislim da ce upravo ta epizoda biti jedina koju necu gledati.
Sto,sta je bilo?????????/ RECITE MI!NISAM GLEDALA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Sexta Temporada (Šesta Sezona) Sub Apr 05, 2008 10:11 am | |
| - Ewa Capdewila ::
- totalnoopicen ::
- Oni su stvarno odvratni, ona zavrsna scena iz sinocne najave, bila je dovoljna da me ubije u pojam za ceo vikend.I zato mislim da ce upravo ta epizoda biti jedina koju necu gledati.
Sto,sta je bilo?????????/ RECITE MI!NISAM GLEDALA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! U pitanju je najava za sledecu epizodu u kojoj gine lusija, a poenta je u tome da su sliku zaustavili u trenutku kada ona kaze Diegu da ga voli, i u sledecem trenutku se cuje udarac kola. | |
|
| |
Ewa Capdewila *Cami's biggest fan*
Broj poruka : 3346 Godina : 29 Location : .... Datum upisa : 28.02.2008
| Naslov: Re: Sexta Temporada (Šesta Sezona) Sub Apr 05, 2008 10:16 am | |
| - totalnoopicen ::
- Ewa Capdewila ::
- totalnoopicen ::
Sto,sta je bilo?????????/
RECITE MI!NISAM GLEDALA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! U pitanju je najava za sledecu epizodu u kojoj gine lusija, a poenta je u tome da su sliku zaustavili u trenutku kada ona kaze Diegu da ga voli, i u sledecem trenutku se cuje udarac kola. NEMA SANSE DA CU TO DA GLEDAM!!!MISLIM DA SU ONI LUDI!ZASTO NISU REKLI DAJE OTPUTOVALA KOD EVE I MARKOSA,ILI DA JE U KOMI.....ONI SU NAJVECI DEBILI I NECU DA GLEDAM KOMEDIJU KOJA SE PRETVARA UU HOROR | |
|
| |
| Naslov: Re: Sexta Temporada (Šesta Sezona) Sub Apr 05, 2008 12:53 pm | |
| Na to pitanje mi nismo uspeli da nadjemo odgovor od septembra, jer smo tada i saznali sta ce se desiti Lusiji. I sta god rekli, nacin na koji je ona otisla iz serije je krajnje monstuozan. | |
|
| |
| Naslov: Re: Sexta Temporada (Šesta Sezona) Sub Apr 05, 2008 1:33 pm | |
| Sta se moze, takav je zivot.... Samo je malo cudno zasto je jedna , mogu reci glavna uloga,na taj nacin napustila seriju.ipak ona je omiljena medju mnogobrojnom publikom. Neki su bas zbog nje gledali seriju. Bila je uzrok smeha, radosti i srece. Ni ne cudi me zasto je u Spaniji opala gledanost. Nadam se da ce se na kraju ipak desiti neko cudo da prezivi(mozda je izbegla nesrecu u poslednji cas, a kola su udarila u drugu osobu koja lici na Lusiju) ali sanse za to su veoma male. Inace zelim da kazem da sam veoma zadovoljan glumom Lusije u ovoj seriji i jedino sto zelim da joj porucim je jedno veliko HVALA HVALA HVALA ! ! ! !
Poslednji izmenio Ivanuj dana Sub Apr 05, 2008 3:10 pm, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
oLiVeRa Lusija i Kandela te pozivaju na veceru
Broj poruka : 351 Godina : 35 Location : Republika Srpska Datum upisa : 26.12.2007
| Naslov: Re: Sexta Temporada (Šesta Sezona) Sub Apr 05, 2008 2:26 pm | |
| a ljudi kod nas je tek pocela 5 sezona...sad mi se 6 i ne gleda kad cujem koliko novih likova...i ne mogu da vjerujem da ce izgubiti bar...cuveni bar! A Lusija...ona je bila toliki CAR...da mi se bez nje i ne gleda... Jao koliko sam se grizla kad su ona i Dijego bili u svadji...skakala sam od srece kad su se pomirili... Kako me Choni nervira...joj doslo mi je da joj glavu odvrnem...kad je slagala da je trudna!Vjestica! | |
|
| |
Marizza Eva V.I.P
Broj poruka : 2592 Godina : 30 Location : Tamo gde nisi ti... Datum upisa : 01.12.2007
| Naslov: Re: Sexta Temporada (Šesta Sezona) Sub Apr 05, 2008 2:54 pm | |
| | |
|
| |
Eva & Afry '94 Seranovi misle da si super
Broj poruka : 1496 Godina : 30 Location : ~CaLiFoRnIa~ :) Datum upisa : 25.01.2008
| Naslov: Re: Sexta Temporada (Šesta Sezona) Sub Apr 05, 2008 3:00 pm | |
| Ja sam negde cula kako Lusija nece poginuti,ali ce svi to misliti... Kao nju su tokom te ''saobracajne nesrece'' kidnapovali,i odvode je tamo negde...I posle par godina Diego ce saznati da je ziva,i morace kao da plati tamo neki otkup da bi vratio Lusiju... Ali,sad,da li je ovo tacno,nemam pojma... Mozda je to neko izmislio...Iskreno,vise bi volela da je ovako... | |
|
| |
oLiVeRa Lusija i Kandela te pozivaju na veceru
Broj poruka : 351 Godina : 35 Location : Republika Srpska Datum upisa : 26.12.2007
| Naslov: Re: Sexta Temporada (Šesta Sezona) Sub Apr 05, 2008 3:07 pm | |
| jao bilo bi super...ali to je onda klasicna sapunica... | |
|
| |
| Naslov: Re: Sexta Temporada (Šesta Sezona) Sub Apr 05, 2008 3:13 pm | |
| odakle ti ta informacija? Kako onda objasnjavas bolnicu i sve stvari u vezi sa tim | |
|
| |
Marizza Eva V.I.P
| Naslov: Re: Sexta Temporada (Šesta Sezona) Sub Apr 05, 2008 3:21 pm | |
| Internet je cudo, na njemu svasta moze da se nadje.
Ja sam se sinoc, kada sam videla najavu dogadjaja iz sledece epizode, verovali ili ne - rasplakala! | |
|
| |
Eva & Afry '94 Seranovi misle da si super
Broj poruka : 1496 Godina : 30 Location : ~CaLiFoRnIa~ :) Datum upisa : 25.01.2008
| Naslov: Re: Sexta Temporada (Šesta Sezona) Sub Apr 05, 2008 3:22 pm | |
| Cula sam na nekim saytovima,i rekle su mi neke osobe...To za bolnicu ne znam,mozda su je posle bolnice kidnapovali,stvarno ne znam,rekla sam vam da to mozda i nije tacno... | |
|
| |
Millichizza Zivis u kuci Seranovih
Broj poruka : 3395 Godina : 28 Location : in love with Guille Datum upisa : 16.12.2007
| Naslov: Re: Sexta Temporada (Šesta Sezona) Sub Apr 05, 2008 3:55 pm | |
| | |
|
| |
***santi*** Upoznajes Seranove
Broj poruka : 88 Godina : 35 Location : СВЕТА ЗЕМЉА Datum upisa : 30.03.2008
| Naslov: Re: Sexta Temporada (Šesta Sezona) Sub Apr 05, 2008 4:11 pm | |
| - Ivanuj ::
- odakle ti ta informacija?
Kako onda objasnjavas bolnicu i sve stvari u vezi sa tim Nisam siguran,ali ja mislim da su svi oni dosli u bolnicu zato sto je Lurditas trebala da se porodi. | |
|
| |
| Sexta Temporada (Šesta Sezona) | |
|