| Balerina iz Un Paso (Marta - Dafne Fernandez) u Seranovima | |
|
+10CcS totalnoopicen Marizza Eva Millichizza Natalia_Sanchez Ewa Capdewila Eva Rodriguez93 jovan-fun serano La Serrano Fiona Serrano 14 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
La Serrano Zivis u kuci Seranovih
Broj poruka : 2868 Datum upisa : 10.09.2007
| Naslov: Re: Balerina iz Un Paso (Marta - Dafne Fernandez) u Seranovima Pon Apr 07, 2008 11:16 pm | |
| - Marizza Eva ::
- Znaci, snimaju i dalje? Jao, valjda ce uspeti da vrate staru slavu.
Snimaju, snimaju... Tako sam procitala negde na forumu! Nadam se ali... nisam bas sigurna da ce tako biti! | |
|
| |
jovan-fun serano V.I.P
Broj poruka : 8232 Godina : 33 Location : Los Serrano 4ever Datum upisa : 18.11.2007
| Naslov: Re: Balerina iz Un Paso (Marta - Dafne Fernandez) u Seranovima Pon Apr 07, 2008 11:20 pm | |
| - La Serrano ::
- Marizza Eva ::
- Znaci, snimaju i dalje? Jao, valjda ce uspeti da vrate staru slavu.
Snimaju, snimaju... Tako sam procitala negde na forumu! Nadam se ali... nisam bas sigurna da ce tako biti! a i bolje da snimaju meni je opet extra serij | |
|
| |
La Serrano Zivis u kuci Seranovih
Broj poruka : 2868 Datum upisa : 10.09.2007
| Naslov: Re: Balerina iz Un Paso (Marta - Dafne Fernandez) u Seranovima Pon Apr 07, 2008 11:25 pm | |
| Serija mi je bila extra, sada je volim i volim da je gledam ali ne kao ranije! E ali skrecemo sa teme! Back to topic! | |
|
| |
Ivana92 V.I.P
Broj poruka : 2272 Datum upisa : 13.01.2008
| Naslov: Re: Balerina iz Un Paso (Marta - Dafne Fernandez) u Seranovima Uto Apr 08, 2008 12:34 am | |
| Allo ovdje se haos desava )) TEk sam sad vidjela...Boze necu nista da komentarisem...al strah me da ce mi dosaditi.... | |
|
| |
*A&D* V.I.P
Broj poruka : 1808 Godina : 28 Datum upisa : 25.10.2007
| Naslov: Re: Balerina iz Un Paso (Marta - Dafne Fernandez) u Seranovima Uto Apr 08, 2008 3:00 pm | |
| aaa
Uzas.MArkos,eva,kandela lusija e oni su mi bili naj u seriji sta dodjavola idu!!!aaa sapunica!!! | |
|
| |
~*Mici*~ V.I.P
Broj poruka : 2839 Godina : 33 Location : Sa Benjom na pustom ostrvu Datum upisa : 23.08.2007
| Naslov: Re: Balerina iz Un Paso (Marta - Dafne Fernandez) u Seranovima Uto Apr 08, 2008 5:04 pm | |
| Ma,dobro je sto se nije zaljubila u Giljea....... Ja mislim da se ranije spominjala Lusijina sestra i to kada su se Karmen i Lusija svadjale..... | |
|
| |
Fiona Serrano -Lady in Red-
Broj poruka : 1453 Godina : 36 Location : En Habitacion De Al Lado... Y Por Las Tardes En Tus Pensamientios... Datum upisa : 14.10.2007
| Naslov: Re: Balerina iz Un Paso (Marta - Dafne Fernandez) u Seranovima Uto Apr 08, 2008 7:14 pm | |
| - ~*Mici*~ ::
- Ma,dobro je sto se nije zaljubila u Giljea.......
Ja mislim da se ranije spominjala Lusijina sestra i to kada su se Karmen i Lusija svadjale..... Nikada, trust me Bas sam nesto petljala da pronadjem ima li je igde i BEEEP ... Negativno | |
|
| |
Maya 93 :) Zivis u kuci Seranovih
Broj poruka : 2007 Godina : 31 Location : Beograd :) Datum upisa : 13.01.2008
| Naslov: Re: Balerina iz Un Paso (Marta - Dafne Fernandez) u Seranovima Uto Apr 08, 2008 10:23 pm | |
| jao ona je mnogo swatka i ok mi je sto dolazi | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Balerina iz Un Paso (Marta - Dafne Fernandez) u Seranovima | |
| |
|
| |
| Balerina iz Un Paso (Marta - Dafne Fernandez) u Seranovima | |
|