| Pablo Puylo (Pedro- Un Paso Adelante) najzad i u Seranovima! | |
|
+15Anja95 ~*Mici*~ Natalia_Sanchez *A&D* ***santi*** Ivana92 totalnoopicen Marizza Eva Millichizza Eva & Afry '94 always&4ever Eva Rodriguez93 jovan-fun serano La Serrano Fiona Serrano 19 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Fiona Serrano -Lady in Red-
Broj poruka : 1453 Godina : 36 Location : En Habitacion De Al Lado... Y Por Las Tardes En Tus Pensamientios... Datum upisa : 14.10.2007
| Naslov: Pablo Puylo (Pedro- Un Paso Adelante) najzad i u Seranovima! Pon Apr 07, 2008 3:43 am | |
| UKOLIKO NE ZELITE DA ZNATE SADRZAJ EPIZODA UNAPRED, MOLIM VAS DA NE CITATE DALJE OVAJ POST...
Prevedeno sa jednog spanskog sajta: 26.Februar. 2008 PABLO POSTAJE NOVI LIK SERRANOVIHPablo Puyol, Pedro Salvador iz serije Un Paso Adelante, postaje deo redovne glumacke postave Seranovih. U seriju stize kao Nacho, mladic ocajan i povredjen na ljubavnom planu, koji ce zavesti Choni. Zena Jose Luis-a ce,usled ove situacije, zapasti u duboku emotivnu krizu. Ovaj mladic, Pablo Puyol, samo je deo poznatih koji su se vec prikljucili Serranovima, ili ce u buducim epizodama, kao na primer: Mabel Rivera, Silvia Marti, Fran Perea,pevac Leo Segarra, teniser Feliciano López i Juan García. Fiti upoznaje Nacho-a u pravom trenutku za ovog mladica: istog casa kada je pokusao da izvrsi samoubistvo zbog ljubavne prevare. Ova delikatna situacija je navela naseg poznatog mehanicara da mladica dovede u svoju kucu. Fiti kasnije zustro ignorise sve probleme koje je Nacho prouzrokovao svojim dolaskom, vezane za njegovu sestru Choni. Ova fatalna i trenutna privlacnost izmedju Nacho-a i Choni odmah je naletela na prepreku : Josico, Chonin muz. Fitijeva sestra, prosto opsednuta Nacho-om, pokusava da isforsira njegov odlazak iz Fitijeve kuce. Ali, cim je ostvarila svoj cilj, jedna nesreca ce naterati Choni da smiri svoje dozivljaje u kuci. Momak za sve! Pablo Puyol je glumac koji prakticno sve moze da odglumi. On se pojavljuje u pozoristu, na televiziji i na filmovima. Jedni od njegovih najpoznatijih dugometraznih filmova zasigurno su : La conjura del Escorial ; Chueca Town ; 20 centimetros ; 'Tanger i En malas compañías. Kada govorimo o serijama, vazno je napomenuti Tirando a dar (Telecinco) i brojne naslove u produkciji Antena 3 kao sto su: Casi perfectos, Un paso adelante i mnogi drugi. Bio je deo brojnih pozorisnih predstava : La bella y la bestia ; Rent ; Grease i Catinga, dok njegovu diskografiju cine dva albuma: UPA Dance (2004) i Déjame (2005), koji je ujedno i njegov prvi solo projekat. Prevela: Moi Presonellment -- Fiona | |
|
| |
La Serrano Zivis u kuci Seranovih
Broj poruka : 2868 Datum upisa : 10.09.2007
| Naslov: Re: Pablo Puylo (Pedro- Un Paso Adelante) najzad i u Seranovima! Pon Apr 07, 2008 10:57 am | |
| I on? Hehe... Celu ekipu UPA su doveli! Mislim da mi se njegova uloga nece svideti... | |
|
| |
jovan-fun serano V.I.P
Broj poruka : 8232 Godina : 33 Location : Los Serrano 4ever Datum upisa : 18.11.2007
| |
| |
Eva Rodriguez93 Dijego,Fiti i Santi ti pune glavu glupostima
Broj poruka : 423 Godina : 31 Location : Mozda sam upravo negde iza tebe?! :) Datum upisa : 01.02.2008
| Naslov: Re: Pablo Puylo (Pedro- Un Paso Adelante) najzad i u Seranovima! Pon Apr 07, 2008 12:36 pm | |
| Meni je bas zanimljivo..jedva cekam da vidim sta ce da se desi... | |
|
| |
always&4ever Admin
Broj poruka : 6479 Godina : 31 Location : On The Dotted Line Datum upisa : 25.12.2007
| Naslov: Re: Pablo Puylo (Pedro- Un Paso Adelante) najzad i u Seranovima! Pon Apr 07, 2008 1:38 pm | |
| "Pedro" i Choni ?! znaci, ne verujem. Jedva cekam da vidim... Shok&uzas.... | |
|
| |
Eva & Afry '94 Seranovi misle da si super
Broj poruka : 1496 Godina : 30 Location : ~CaLiFoRnIa~ :) Datum upisa : 25.01.2008
| Naslov: Re: Pablo Puylo (Pedro- Un Paso Adelante) najzad i u Seranovima! Pon Apr 07, 2008 1:51 pm | |
| Bas mi je drago sto su ubacili njega i Ingrid... A,sad ,da li ce mi se svideti njegova uloga,ne znam,dok ne budem odgledala te epizode... | |
|
| |
Broj poruka : 1453 Godina : 36 Location : En Habitacion De Al Lado... Y Por Las Tardes En Tus Pensamientios... Datum upisa : 14.10.2007
| Naslov: Re: Pablo Puylo (Pedro- Un Paso Adelante) najzad i u Seranovima! Pon Apr 07, 2008 2:14 pm | |
| | |
|
| |
Millichizza Zivis u kuci Seranovih
Broj poruka : 3395 Godina : 28 Location : in love with Guille Datum upisa : 16.12.2007
| Naslov: Re: Pablo Puylo (Pedro- Un Paso Adelante) najzad i u Seranovima! Pon Apr 07, 2008 7:00 pm | |
| Sooper shto che dochi, ali ni meni se neche swideti njegowa uloga! | |
|
| |
Marizza Eva V.I.P
Broj poruka : 2592 Godina : 30 Location : Tamo gde nisi ti... Datum upisa : 01.12.2007
| Naslov: Re: Pablo Puylo (Pedro- Un Paso Adelante) najzad i u Seranovima! Pon Apr 07, 2008 7:41 pm | |
| | |
|
| |
La Serrano Zivis u kuci Seranovih
Broj poruka : 2868 Datum upisa : 10.09.2007
| Naslov: Re: Pablo Puylo (Pedro- Un Paso Adelante) najzad i u Seranovima! Pon Apr 07, 2008 7:57 pm | |
| Meni su obojica bili super i one njihove svadje... Iako ga gotivim, ne znam... Ne vidim ga sa Coni, nekako mi on ne ide uz nju! | |
|
| |
totalnoopicen Tete ti pomaze na kontrolnom
Broj poruka : 152 Godina : 37 Location : Beograd Datum upisa : 16.09.2007
| Naslov: Re: Pablo Puylo (Pedro- Un Paso Adelante) najzad i u Seranovima! Pon Apr 07, 2008 8:08 pm | |
| Ovo je pokusaj da se spase gledanost, i koliko je meni poznata popularnost tih likova, mislim da će im to poći za rukom. SERANOVI SU SPAŠENI!! | |
|
| |
Broj poruka : 3395 Godina : 28 Location : in love with Guille Datum upisa : 16.12.2007
| Naslov: Re: Pablo Puylo (Pedro- Un Paso Adelante) najzad i u Seranovima! Pon Apr 07, 2008 8:26 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Pablo Puylo (Pedro- Un Paso Adelante) najzad i u Seranovima! Pon Apr 07, 2008 9:50 pm | |
| Kao sto rekoh, ne moze se (po meni) jedna serija koja je btw uspesnija, spasiti glumcima iz neuspesnije... Ali,o tom - potom... Videcemo... | |
|
| |
| |
| |
Ivana92 V.I.P
Broj poruka : 2272 Datum upisa : 13.01.2008
| Naslov: Re: Pablo Puylo (Pedro- Un Paso Adelante) najzad i u Seranovima! Uto Apr 08, 2008 12:35 am | |
| Stvarno ciejlu ekipu UPA su doveli...ko sto kazete )) haos sta se radi.... | |
|
| |
***santi*** Upoznajes Seranove
Broj poruka : 88 Godina : 35 Location : СВЕТА ЗЕМЉА Datum upisa : 30.03.2008
| Naslov: Re: Pablo Puylo (Pedro- Un Paso Adelante) najzad i u Seranovima! Uto Apr 08, 2008 12:37 am | |
| Da li je bolje sad ili pre necemo znati dok ne odgledamo te epizode. Kad pogledate malo,producenti seranovih su imali dve solucije,ili da zavrse seriju,ili da pod hitno urade nesto novo,sto su i uradili ubacivanjem novih glumaca. E sad,da li im je to bio pametan potez,vreme ce pokazati!!! | |
|
| |
*A&D* V.I.P
Broj poruka : 1808 Godina : 28 Datum upisa : 25.10.2007
| Naslov: Re: Pablo Puylo (Pedro- Un Paso Adelante) najzad i u Seranovima! Uto Apr 08, 2008 2:57 pm | |
| | |
|
| |
Natalia_Sanchez Zivis u kuci Seranovih
Broj poruka : 1627 Godina : 29 Location : balim za davidom boreanazom,i trazim jesse-ja :) <3 Datum upisa : 24.02.2008
| Naslov: Re: Pablo Puylo (Pedro- Un Paso Adelante) najzad i u Seranovima! Uto Apr 08, 2008 3:22 pm | |
| da...ali malo .. samo shto ja uopshte ali UOPSHTE ne mogu da zamislim Choni&Fiti | |
|
| |
~*Mici*~ V.I.P
Broj poruka : 2839 Godina : 33 Location : Sa Benjom na pustom ostrvu Datum upisa : 23.08.2007
| Naslov: Re: Pablo Puylo (Pedro- Un Paso Adelante) najzad i u Seranovima! Uto Apr 08, 2008 5:00 pm | |
| Ma neka,to je prolazno sa Choni i njim....Nek on u seriji bude sto manje obucen i ja cu voleti njegovu ulogu...... | |
|
| |
| Naslov: Re: Pablo Puylo (Pedro- Un Paso Adelante) najzad i u Seranovima! Uto Apr 08, 2008 7:13 pm | |
| - Anahi&Dulce ::
- On malo lici na fitija
Da, meni je trebalo vremena da provalim ko je ko na onoj slici kad ga Fiti vuce da se ne ubije | |
|
| |
Anja95 Zivis u kuci Seranovih
Broj poruka : 3079 Godina : 29 Location : Tu negde... Datum upisa : 05.03.2008
| Naslov: Re: Pablo Puylo (Pedro- Un Paso Adelante) najzad i u Seranovima! Uto Apr 08, 2008 7:15 pm | |
| Meni je on stvarno sooper glumac,ali nekako nije za Serranowe ipak mislim da je bilo bolje da su Robera doveli! | |
|
| |
Maya 93 :) Zivis u kuci Seranovih
Broj poruka : 2007 Godina : 31 Location : Beograd :) Datum upisa : 13.01.2008
| Naslov: Re: Pablo Puylo (Pedro- Un Paso Adelante) najzad i u Seranovima! Uto Apr 08, 2008 9:58 pm | |
| gledala sa ja epizodu tu sa njim pa msm ok nije los al mi bilo smesno kad je coni ispala pegla na njegowu nogu | |
|
| |
*A&D* V.I.P
| Naslov: Re: Pablo Puylo (Pedro- Un Paso Adelante) najzad i u Seranovima! Ned Apr 13, 2008 12:57 pm | |
| Jbt,on ce u Seranovima biti go i malo onoga,jbt sto mora uvek obnazen da bude ~ | |
|
| |
| Naslov: Re: Pablo Puylo (Pedro- Un Paso Adelante) najzad i u Seranovima! Ned Apr 13, 2008 12:58 pm | |
| | |
|
| |
*A&D* V.I.P
| Naslov: Re: Pablo Puylo (Pedro- Un Paso Adelante) najzad i u Seranovima! Ned Apr 13, 2008 1:04 pm | |
| Ne znam ali bitno je da ce biti go | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Pablo Puylo (Pedro- Un Paso Adelante) najzad i u Seranovima! | |
| |
|
| |
| Pablo Puylo (Pedro- Un Paso Adelante) najzad i u Seranovima! | |
|