| Feliciano Lopez (Spanski Teniser) - Glumice u Seranovima ! | |
|
+10Afri Ivana92 ~GuiLLe mi ANGEL~ fran perea90 oLiVeRa Eva Rodriguez93 Vitke '94 seranov fans Dvd and Richie SMEKERI I_love_Fran_Perea 14 posters |
Autor | Poruka |
---|
I_love_Fran_Perea Zivis u kuci Seranovih
Broj poruka : 5987 Godina : 28 Location : HELL Datum upisa : 16.12.2007
| Naslov: Feliciano Lopez (Spanski Teniser) - Glumice u Seranovima ! Uto Feb 12, 2008 5:00 pm | |
| Shpanski teniser Feliciano Lopez glumice u Seranowima! Ewo i teksta:
Spaniard Feliciano Lopez transitioned from camera-time on the Melbourne courts to camera-time on the set of "Los Serrano," making his acting debut Thursday in a cameo appearance on Spain's most popular family soap opera. The episode will be broadcast in the beginning of March.
"It was a really fun experience," said Lopez. "Everything is so different from what you see on TV. The actors put me at ease right away and we laughed a lot during the entire shooting session. I was a bit tense at the beginning but it went away really quickly. I'm hoping to get to do this again.
"It was easier than I thought it was going to be. I was amazed at how fast they shoot the different scenes and how much the actors improvise."
Writers of the humorous soap opera approached Lopez last week, and the Spaniard agreed to portray himself in a scene in which the character "Fiti" attempts to enlist the support of a celebrity for his local campaign.
The 26-year-old Lopez, who needed an early wake up call to go through make-up and wardrobe before the cameras began rolling at 9 a.m., added: "The good thing is that I didn't spend too much time in the make-up room. I just got back from the Australian Open where it is summer, and since I am still pretty tanned, not much make-up was needed."
"Los Serrano," currently in its seventh season, draws more than five million viewers during its prime time slot every Wednesday night on Spain's natoinal TV station (Tele5), ranking it among the top three public television shows in terms of viewership. The soap opera is also broadcast in France and Portugal | |
|
| |
Dvd and Richie SMEKERI Izlazis u grad sa Evom i Africom
Broj poruka : 979 Godina : 30 Location : Sa Richiem i Dvd-em na pustom ostrvu Datum upisa : 21.11.2007
| Naslov: Re: Feliciano Lopez (Spanski Teniser) - Glumice u Seranovima ! Uto Feb 12, 2008 5:08 pm | |
| | |
|
| |
seranov fans Sa Kurom spijuniras Giljea
Broj poruka : 555 Godina : 30 Location : Santa Justa :) Datum upisa : 24.01.2008
| Naslov: Re: Feliciano Lopez (Spanski Teniser) - Glumice u Seranovima ! Uto Feb 12, 2008 5:09 pm | |
| | |
|
| |
Vitke '94 Lusija i Kandela te pozivaju na veceru
Broj poruka : 320 Godina : 30 Location : Kod Ajzaka ... Datum upisa : 13.01.2008
| Naslov: Re: Feliciano Lopez (Spanski Teniser) - Glumice u Seranovima ! Uto Feb 12, 2008 5:53 pm | |
| | |
|
| |
Eva Rodriguez93 Dijego,Fiti i Santi ti pune glavu glupostima
Broj poruka : 423 Godina : 31 Location : Mozda sam upravo negde iza tebe?! :) Datum upisa : 01.02.2008
| Naslov: Re: Feliciano Lopez (Spanski Teniser) - Glumice u Seranovima ! Uto Feb 12, 2008 8:14 pm | |
| Bas lepo...sad znam i ja:) | |
|
| |
| Naslov: Re: Feliciano Lopez (Spanski Teniser) - Glumice u Seranovima ! Uto Feb 12, 2008 11:12 pm | |
| | |
|
| |
oLiVeRa Lusija i Kandela te pozivaju na veceru
Broj poruka : 351 Godina : 35 Location : Republika Srpska Datum upisa : 26.12.2007
| Naslov: Re: Feliciano Lopez (Spanski Teniser) - Glumice u Seranovima ! Uto Feb 12, 2008 11:18 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Feliciano Lopez (Spanski Teniser) - Glumice u Seranovima ! Uto Feb 12, 2008 11:25 pm | |
| E to ne znam..... Verovatno nekog gosta koji je doshao u bar.... Ja sam owaj text nashla na atptour.com, ali vishe ga nema, kopirala sam ovaj text sa drugog foruma na kom sam ga postavila.... Swe shto se zna je u textu gore napisanom... | |
|
| |
fran perea90 Sa Kurom spijuniras Giljea
Broj poruka : 576 Godina : 34 Location : tamo negde s evom Datum upisa : 23.12.2007
| Naslov: Re: Feliciano Lopez (Spanski Teniser) - Glumice u Seranovima ! Uto Feb 12, 2008 11:28 pm | |
| | |
|
| |
~GuiLLe mi ANGEL~ Lusija i Kandela te pozivaju na veceru
Broj poruka : 374 Godina : 31 Location : con mi angelito... Datum upisa : 23.01.2008
| Naslov: Re: Feliciano Lopez (Spanski Teniser) - Glumice u Seranovima ! Sre Feb 13, 2008 3:12 pm | |
| cool... bas se vidi da su popularni!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Feliciano Lopez (Spanski Teniser) - Glumice u Seranovima ! Sre Feb 13, 2008 4:11 pm | |
| Bash mi se swidja ovo: Spaniard Feliciano Lopez transitioned from camera-time on the Melbourne courts to camera-time on the set of "Los Serrano," making his acting debut Thursday in a cameo appearance on Spain's most popular family soap opera. | |
|
| |
Ivana92 V.I.P
Broj poruka : 2272 Datum upisa : 13.01.2008
| Naslov: Re: Feliciano Lopez (Spanski Teniser) - Glumice u Seranovima ! Sre Feb 13, 2008 4:51 pm | |
| - I_love_Fran_Perea ::
- Bash mi se swidja ovo: Spaniard Feliciano Lopez transitioned from camera-time on the Melbourne courts to camera-time on the set of "Los Serrano," making his acting debut Thursday in a cameo appearance on Spain's most popular family soap opera.
Bas mi je drago...nisam znalaa!!!! | |
|
| |
Afri Eva ti pomaze da se obuces
Broj poruka : 223 Godina : 29 Location : ESPAÑA Datum upisa : 18.02.2008
| Naslov: Re: Feliciano Lopez (Spanski Teniser) - Glumice u Seranovima ! Pon Feb 18, 2008 11:18 pm | |
| extra!!! jedwa chekam da widim!!! ja lopeza bash gotivim! | |
|
| |
spale_93 Dobrodosao/la na forum
Broj poruka : 11 Datum upisa : 20.02.2008
| Naslov: Re: Feliciano Lopez (Spanski Teniser) - Glumice u Seranovima ! Sre Feb 20, 2008 11:07 pm | |
| | |
|
| |
Nevena Eva ti pomaze da se obuces
Broj poruka : 249 Godina : 32 Location : bcn Datum upisa : 15.12.2007
| Naslov: Re: Feliciano Lopez (Spanski Teniser) - Glumice u Seranovima ! Sub Mar 08, 2008 7:03 pm | |
| On je spanski teniser Bas extra, ja njega gotivim | |
|
| |
Eva Rodriguez93 Dijego,Fiti i Santi ti pune glavu glupostima
Broj poruka : 423 Godina : 31 Location : Mozda sam upravo negde iza tebe?! :) Datum upisa : 01.02.2008
| Naslov: Re: Feliciano Lopez (Spanski Teniser) - Glumice u Seranovima ! Pet Mar 14, 2008 8:49 pm | |
| Nije nista preterano lep, koliko sam ja videla... | |
|
| |
[S@ndric@] & [Victor] Upoznajes Seranove
Broj poruka : 87 Godina : 31 Datum upisa : 22.03.2008
| Naslov: Re: Feliciano Lopez (Spanski Teniser) - Glumice u Seranovima ! Uto Mar 25, 2008 3:57 pm | |
| - Eva Rodriguez93 ::
- Bas lepo...sad znam i ja:)
| |
|
| |
Millichizza Zivis u kuci Seranovih
Broj poruka : 3395 Godina : 28 Location : in love with Guille Datum upisa : 16.12.2007
| Naslov: Re: Feliciano Lopez (Spanski Teniser) - Glumice u Seranovima ! Uto Mar 25, 2008 4:20 pm | |
| I ja! | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Feliciano Lopez (Spanski Teniser) - Glumice u Seranovima ! | |
| |
|
| |
| Feliciano Lopez (Spanski Teniser) - Glumice u Seranovima ! | |
|