| Desavanja U 7. Sezoni... | |
|
+13Marcos serrano Ewa Capdewila oLiVeRa ***santi*** totalnoopicen Anja95 Ivanuj Fiona Serrano Maya 93 :) Millichizza SkY_Lin3R Marizza Eva jovan-fun serano 17 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Marcos serrano Markos smislja pesmu za tebe
Broj poruka : 786 Godina : 34 Location : Montenegro Datum upisa : 19.02.2008
| Naslov: Re: Desavanja U 7. Sezoni... Sub Apr 05, 2008 8:41 pm | |
| mozda jes a mozda nije moze bit da su odlucili da je vrate zbog gubitka gledanosti sve je moguce a na nama je da cekamo i vidimo..... | |
|
| |
jovan-fun serano V.I.P
Broj poruka : 8232 Godina : 33 Location : Los Serrano 4ever Datum upisa : 18.11.2007
| Naslov: Re: Desavanja U 7. Sezoni... Sub Apr 05, 2008 8:44 pm | |
| - Ivanuj ::
- video sam u postu Los serrano/sesti serijal da Lusija nije poginula, vec su je neki kidnapovali pa je zato nestala iz serije. Kasnije to saznaje dijego pa skuplaju za otkup. Ja mislim da ce biti i osmog serijala, bas u vezi sa ovim...
joooj dobro jutro....čuli smo i tu verziju...koja je sledeća verzija da se ustala iz grobbbaaa...znamo da je živa a šta se može morala je zbog filma da ode iz serije | |
|
| |
Fiona Serrano -Lady in Red-
Broj poruka : 1453 Godina : 36 Location : En Habitacion De Al Lado... Y Por Las Tardes En Tus Pensamientios... Datum upisa : 14.10.2007
| Naslov: Re: Desavanja U 7. Sezoni... Sub Apr 05, 2008 8:54 pm | |
| A joj, dosta vise sa tim kidnapovanjima, ustajanjem iz groba, zamenjenim telom .... Zena otisla svojim poslom, za vise para... Meni je strasno zao, straaaasno, jer je ona meni sinonim za sve lepo i kvalitetno u ovoj seriji, ali STA JE TU JE. | |
|
| |
Ivana92 V.I.P
Broj poruka : 2272 Datum upisa : 13.01.2008
| Naslov: Re: Desavanja U 7. Sezoni... Sub Apr 05, 2008 9:38 pm | |
| MA ljudi...da vama vasa Ivana kaze istinu! Dijego ce da postane VRACH!!! I dici ce Lusiju iz mrtvih...ona ce da vaskrsne...I onda ce kamion da je pokupi opet!!! I zavrsice u pakao zbog onog poljubca sa Polov odavno...I Dijego ce da sklopi pakt sa djavolom .... I prodace duse svoje djece da bi Lusiju vratio...I ona ce da se vrati...Umrijet ec od tuge za svojom djecom ...I Dijego sa njom... THE END )) Naravoucenije...- sacekajmo epizode | |
|
| |
Anja95 Zivis u kuci Seranovih
Broj poruka : 3079 Godina : 29 Location : Tu negde... Datum upisa : 05.03.2008
| Naslov: Re: Desavanja U 7. Sezoni... Sub Apr 05, 2008 9:43 pm | |
| xa.xa.xa gde se seti toga | |
|
| |
Natalia_Sanchez Zivis u kuci Seranovih
Broj poruka : 1627 Godina : 29 Location : balim za davidom boreanazom,i trazim jesse-ja :) <3 Datum upisa : 24.02.2008
| Naslov: Re: Desavanja U 7. Sezoni... Sub Apr 05, 2008 10:09 pm | |
| ja sam chula da ce Lusija ustwari pasti u komu ... a poshto je ona otishla da bi snimala film ..a gledanost serije je pochela da opada ... oni su odluchili da je wrate u bar jednu epizodu | |
|
| |
Ewa Capdewila *Cami's biggest fan*
Broj poruka : 3346 Godina : 29 Location : .... Datum upisa : 28.02.2008
| Naslov: Re: Desavanja U 7. Sezoni... Sub Apr 05, 2008 10:11 pm | |
| | |
|
| |
Broj poruka : 1453 Godina : 36 Location : En Habitacion De Al Lado... Y Por Las Tardes En Tus Pensamientios... Datum upisa : 14.10.2007
| Naslov: Re: Desavanja U 7. Sezoni... Sub Apr 05, 2008 11:12 pm | |
| - Ivana92 ::
- MA ljudi...da vama vasa Ivana kaze istinu!
Dijego ce da postane VRACH!!! I dici ce Lusiju iz mrtvih...ona ce da vaskrsne...I onda ce kamion da je pokupi opet!!! I zavrsice u pakao zbog onog poljubca sa Polov odavno...I Dijego ce da sklopi pakt sa djavolom .... I prodace duse svoje djece da bi Lusiju vratio...I ona ce da se vrati...Umrijet ec od tuge za svojom djecom ...I Dijego sa njom... THE END ))
Naravoucenije...- sacekajmo epizode Upravo tako, ovo su ciste budalastine.. Ja vam kazem,gledala sam epizode, Lucia je definitivno, i onako normalno, nije vanzemaljac- covek je, UMRLA. I gotovo. Belen je onda snimila film El Orfanato i zaradila vise nego za celu seriju. I sad je jednostavno i najprostije receno,.,,boli uvo za istu. Sto je i normalno. Slava je relativna stvar,a novac je novac. I okanite se vise gluposti. | |
|
| |
Maya 93 :) Zivis u kuci Seranovih
Broj poruka : 2007 Godina : 31 Location : Beograd :) Datum upisa : 13.01.2008
| Naslov: Re: Desavanja U 7. Sezoni... Sub Apr 05, 2008 11:16 pm | |
| - Lucia Serrano ::
- Ivana92 ::
- MA ljudi...da vama vasa Ivana kaze istinu!
Dijego ce da postane VRACH!!! I dici ce Lusiju iz mrtvih...ona ce da vaskrsne...I onda ce kamion da je pokupi opet!!! I zavrsice u pakao zbog onog poljubca sa Polov odavno...I Dijego ce da sklopi pakt sa djavolom .... I prodace duse svoje djece da bi Lusiju vratio...I ona ce da se vrati...Umrijet ec od tuge za svojom djecom ...I Dijego sa njom... THE END ))
Naravoucenije...- sacekajmo epizode Upravo tako, ovo su ciste budalastine.. Ja vam kazem,gledala sam epizode, Lucia je definitivno, i onako normalno, nije vanzemaljac- covek je, UMRLA. I gotovo. Belen je onda snimila film El Orfanato i zaradila vise nego za celu seriju. I sad je jednostavno i najprostije receno,.,,boli uvo za istu. Sto je i normalno. Slava je relativna stvar,a novac je novac. I okanite se vise gluposti. tacno tako mi sada mozzemo do sutra da izmisljamo sta bi moglo da bude ae bezzi sto ica kaze najbolje da sacekamo | |
|
| |
jovan-fun serano V.I.P
Broj poruka : 8232 Godina : 33 Location : Los Serrano 4ever Datum upisa : 18.11.2007
| Naslov: Re: Desavanja U 7. Sezoni... Ned Apr 06, 2008 12:07 am | |
| Ewo ovo sam saznao na jednom forumu UKOLIKO NE ZELITE DA ZNATE SADRZAJ EPIZODA UNAPRED, MOLIM VAS DA NE CITATE DALJE OVAJ POST...
Prevedeno sa jednog spanskog sajta: 9. Februar 2008 BELÉN se vraca u LOS SERRANOTelecinco vec duze vreme pokusava da spasi gledanost serije i to vracanjem Belen Ruede u jednu od epizoda. Kratkotrajne ljubavne avanture familije Serano u nastavku 7.sezone nisu tako popularne kao sto se predvidjalo. Zbog toga se reditelji i pisci trude da vrate "stara" lica i time osveze seriju. Usled ogromnog pada gledanosti posle smrti Lucie, glumica ce ipak snimiti jos jednu epizodu 7. serijala. Epizoda je ustvari fles-bek, secanje u glavi Tete na prosle dane i vreme kada su Diego i Lucia bili zajedno. Za potrebe epizode, bice snimljeno par novih scena sa Belen Ruedom, koja je, posle uspeha filmova "El Orfanato" i "Savage Grace" , ovime uspela da da sebi oduska. Belen je inace, odmah po zavrsetku snimanja epizode "Las Fases Del Amor" (koja je u Spaniji emitovana 15.Marta 2007 godine) u kojoj je iscenirana Luciina saobracajna nesreca, dala intervju i naglasila da joj je veoma zao sto mora da napusti Seranove, i svu zabavu sa snimanja. Po Belen, odsustvo glumaca koji tumace likove Eve Kapdevile i Markosa Serana je u trecoj i cetvrtoj sezoni izuzetno primetno i tvrdi da joj je bilo jako tesko da i ona napravi takav korak i konacno napusti seriju. Belen je Serranove napustila 15.Marta 2007 kada su je reziseri ispratili kako dolikuje pravoj zvezdi, pruzivsi seriji nezaboravu epizodu, na pocetku srecnu, a na kraju tragicnu. Ipak... Belen je priznala da epizodu u kojoj njen lik umire nije pogledala vise od jedanput, jer joj je bilo zaista potresno i tuzno, toliko da je "po dosta" plakala. Nadamo se da ce ovaj povratak Belen u jednoj epizodi vratiti publiku na noge, a njoj samoj omoguciti da bar za kratko vreme ponovo uziva u ulozi Lucie. | |
|
| |
| Naslov: Re: Desavanja U 7. Sezoni... Ned Apr 06, 2008 12:12 am | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Desavanja U 7. Sezoni... Ned Apr 06, 2008 12:32 am | |
| a sa kog 4uma je | |
|
| |
jovan-fun serano V.I.P
| Naslov: Re: Desavanja U 7. Sezoni... Ned Apr 06, 2008 12:35 am | |
| http://tele.forumotion.com/
stog | |
|
| |
| Naslov: Re: Desavanja U 7. Sezoni... Ned Apr 06, 2008 12:51 am | |
| xexex neko ti uzeo text fiona famous si hehehe | |
|
| |
jovan-fun serano V.I.P
| Naslov: Re: Desavanja U 7. Sezoni... Ned Apr 06, 2008 9:25 pm | |
| e pa rekao sam im da mi daju text na španskom da vidim šta će... | |
|
| |
| Naslov: Re: Desavanja U 7. Sezoni... Ned Apr 06, 2008 9:31 pm | |
| xaxaxax smeh svaka cast | |
|
| |
Marcos serrano Markos smislja pesmu za tebe
Broj poruka : 786 Godina : 34 Location : Montenegro Datum upisa : 19.02.2008
| Naslov: Re: Desavanja U 7. Sezoni... Ned Apr 06, 2008 9:54 pm | |
| pa ovaj ja mislim da je povukla dobar potez kada je napustila seriju za nas nije ali za nju jes jer je kako kaze Fiona zgrnula puno para ...pa neka ide samo naprijed sa uspjesima.... | |
|
| |
Eva Rodriguez93 Dijego,Fiti i Santi ti pune glavu glupostima
Broj poruka : 423 Godina : 31 Location : Mozda sam upravo negde iza tebe?! :) Datum upisa : 01.02.2008
| Naslov: Re: Desavanja U 7. Sezoni... Ned Apr 06, 2008 11:34 pm | |
| pa dobro, kako kaze Ivana92 sacekacemo pa cemo videti...nego jel zna jos neko ness novo? JA znam samo da Raul ima sina kog ce morati da cuva, to sam gledala, a za ostalo nemam pojma... | |
|
| |
| Naslov: Re: Desavanja U 7. Sezoni... Pon Apr 07, 2008 12:34 am | |
| SINA?? A joooj... Pa on je sav mukica ko deriste samo mu sin fali | |
|
| |
Anja95 Zivis u kuci Seranovih
Broj poruka : 3079 Godina : 29 Location : Tu negde... Datum upisa : 05.03.2008
| Naslov: Re: Desavanja U 7. Sezoni... Pon Apr 07, 2008 12:36 am | |
| Videla sam i ja to dete ali mi nije jasno cije je to dete,s kim li je Raul sad bio??? | |
|
| |
La Serrano Zivis u kuci Seranovih
Broj poruka : 2868 Datum upisa : 10.09.2007
| Naslov: Re: Desavanja U 7. Sezoni... Pon Apr 07, 2008 11:02 am | |
| I ja sam to gledala! On i Jose Luis ce da cuvaju to dete, ali nece znti cije je, i na kraju ce da se ispostavi da je Raulovo!
Tako sam skapirala, ne znam... Nisam geldala sve! | |
|
| |
| Naslov: Re: Desavanja U 7. Sezoni... Pon Apr 07, 2008 2:10 pm | |
| Pa sa Ingrid iz UPA, tj. Silvia Marti... U Seranovima se zove Maria | |
|
| |
Millichizza Zivis u kuci Seranovih
Broj poruka : 3395 Godina : 28 Location : in love with Guille Datum upisa : 16.12.2007
| Naslov: Re: Desavanja U 7. Sezoni... Pon Apr 07, 2008 7:00 pm | |
| joj, i ja sam! | |
|
| |
Marizza Eva V.I.P
Broj poruka : 2592 Godina : 30 Location : Tamo gde nisi ti... Datum upisa : 01.12.2007
| |
| |
Millichizza Zivis u kuci Seranovih
Broj poruka : 3395 Godina : 28 Location : in love with Guille Datum upisa : 16.12.2007
| Naslov: Re: Desavanja U 7. Sezoni... Pon Apr 07, 2008 8:27 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Desavanja U 7. Sezoni... | |
| |
|
| |
| Desavanja U 7. Sezoni... | |
|