| Desavanja U 7. Sezoni... | |
|
+13Marcos serrano Ewa Capdewila oLiVeRa ***santi*** totalnoopicen Anja95 Ivanuj Fiona Serrano Maya 93 :) Millichizza SkY_Lin3R Marizza Eva jovan-fun serano 17 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
jovan-fun serano V.I.P
Broj poruka : 8232 Godina : 33 Location : Los Serrano 4ever Datum upisa : 18.11.2007
| Naslov: Desavanja U 7. Sezoni... Čet Apr 03, 2008 5:48 pm | |
| Pa,evo imam par informacija o tome šta se dešava u sedmom serijalu Serranovih...ne znam dal znate...Guille i Tete će se pomiriti!!!!!!!!!!!! :243: Santjago i Lourditas,s druge strane,imaju ozbiljne probleme u braku... :72730: Raul se loži na novu devojku,Afrika ljubomorna, Manu to koristi da je smuva...majke mi,taj lik užasno počinje da me nervira!!! ...Joli će konačno pokušati da smuva Valdana i izgleda da će uspeti Dvd priznaje Tete da je zaljubljen u nju,ona ga odbija,al ipak zbog toga ima frku s Guille-om...a u zadnjoj epizodi će se okupiti svi stari članovi serije da pomognu Serranovima da nešto reše...a da i Guille će u početku imati devojku,Sandru na koju će Tete da bude strašno ljubomorna videla sam njenu facu kad ih je Guille upoznao ...eto,to je to,jel zna neko još nešto,ako da,onda javljajte,užasno me zanima!!!!!!!!!!!!XXXXXOOOOO to sam sa mog foruma skinuo.., | |
|
| |
Marizza Eva V.I.P
Broj poruka : 2592 Godina : 30 Location : Tamo gde nisi ti... Datum upisa : 01.12.2007
| Naslov: Re: Desavanja U 7. Sezoni... Čet Apr 03, 2008 5:50 pm | |
| "Par informacija"... Super sto si ovo nasao! Hvala! | |
|
| |
SkY_Lin3R Raul/Africa te muva
Broj poruka : 839 Godina : 29 Location : right there.·´¯`·-> Datum upisa : 27.03.2008
| Naslov: Re: Desavanja U 7. Sezoni... Čet Apr 03, 2008 9:21 pm | |
| | |
|
| |
Millichizza Zivis u kuci Seranovih
Broj poruka : 3395 Godina : 28 Location : in love with Guille Datum upisa : 16.12.2007
| Naslov: Re: Desavanja U 7. Sezoni... Čet Apr 03, 2008 9:24 pm | |
| Hwala puno! | |
|
| |
Maya 93 :) Zivis u kuci Seranovih
Broj poruka : 2007 Godina : 31 Location : Beograd :) Datum upisa : 13.01.2008
| Naslov: Re: Desavanja U 7. Sezoni... Pet Apr 04, 2008 2:23 am | |
| swe sam znala al ok a nisam razumnela owo zadnje za stare glumce | |
|
| |
jovan-fun serano V.I.P
Broj poruka : 8232 Godina : 33 Location : Los Serrano 4ever Datum upisa : 18.11.2007
| Naslov: Re: Desavanja U 7. Sezoni... Pet Apr 04, 2008 2:27 am | |
| ma to je neka djevojka na mom forumu pisala.po tome izgleda da se vraćaju u seriju | |
|
| |
| Naslov: Re: Desavanja U 7. Sezoni... Pet Apr 04, 2008 2:34 am | |
| Exxtra al ipak brate kako Lusija ne razumem ustace iz mrtwix dbro ae Markos i Ewa ce doci sa nekim fazon 5-godisnjim detetom | |
|
| |
Fiona Serrano -Lady in Red-
Broj poruka : 1453 Godina : 36 Location : En Habitacion De Al Lado... Y Por Las Tardes En Tus Pensamientios... Datum upisa : 14.10.2007
| Naslov: Re: Desavanja U 7. Sezoni... Pet Apr 04, 2008 5:25 am | |
| | |
|
| |
jovan-fun serano V.I.P
| Naslov: Re: Desavanja U 7. Sezoni... Pet Apr 04, 2008 9:46 pm | |
| | |
|
| |
Ivanuj Dijego,Fiti i Santi ti pune glavu glupostima
Broj poruka : 481 Godina : 32 Location : Srbija Datum upisa : 25.01.2008
| Naslov: Re: Desavanja U 7. Sezoni... Pet Apr 04, 2008 9:53 pm | |
| Kako znas da nece umreti....? | |
|
| |
Anja95 Zivis u kuci Seranovih
Broj poruka : 3079 Godina : 29 Location : Tu negde... Datum upisa : 05.03.2008
| Naslov: Re: Desavanja U 7. Sezoni... Pet Apr 04, 2008 9:56 pm | |
| Bas mi je drago za Guillea y Tete!!! | |
|
| |
totalnoopicen Tete ti pomaze na kontrolnom
Broj poruka : 152 Godina : 37 Location : Beograd Datum upisa : 16.09.2007
| Naslov: Re: Desavanja U 7. Sezoni... Pet Apr 04, 2008 10:07 pm | |
| Jedan drugar iz Madrida mi je pisao da razmišljaju o tome da vrate Lusiju, jer ja kako kaže pala gledanost, mada sam ja pročitao drugačije i mislio da me loži, ali ipak ne, ovi sa Telecinco izgleda razmišljaju da potpuno završe sa Seranovima, i ako to učine na način koji je gore opisan, onda bi to zaista bio efektan završetak jedne sjajne sage koja je imala svoje uspone i padove. | |
|
| |
***santi*** Upoznajes Seranove
Broj poruka : 88 Godina : 35 Location : СВЕТА ЗЕМЉА Datum upisa : 30.03.2008
| Naslov: Re: Desavanja U 7. Sezoni... Pet Apr 04, 2008 10:10 pm | |
| - totalnoopicen ::
- Jedan drugar iz Madrida mi je pisao da razmišljaju o tome da vrate Lusiju, jer ja kako kaže pala gledanost, mada sam ja pročitao drugačije i mislio da me loži, ali ipak ne, ovi sa Telecinco izgleda razmišljaju da potpuno završe sa Seranovima, i ako to učine na način koji je gore opisan, onda bi to zaista bio efektan završetak jedne sjajne sage koja je imala svoje uspone i padove.
Jeste da bi bio efektan zavrsetak serije,ali ja ne zeeeelim da se serija zavrsi... | |
|
| |
| Naslov: Re: Desavanja U 7. Sezoni... Pet Apr 04, 2008 10:16 pm | |
| neeeeeeeeeeeeeeee !!!!!!!!!!! | |
|
| |
jovan-fun serano V.I.P
| Naslov: Re: Desavanja U 7. Sezoni... Pet Apr 04, 2008 10:16 pm | |
| - ***santi*** ::
- totalnoopicen ::
- Jedan drugar iz Madrida mi je pisao da razmišljaju o tome da vrate Lusiju, jer ja kako kaže pala gledanost, mada sam ja pročitao drugačije i mislio da me loži, ali ipak ne, ovi sa Telecinco izgleda razmišljaju da potpuno završe sa Seranovima, i ako to učine na način koji je gore opisan, onda bi to zaista bio efektan završetak jedne sjajne sage koja je imala svoje uspone i padove.
Jeste da bi bio efektan zavrsetak serije,ali ja ne zeeeelim da se serija zavrsi... Ni ja...Ali i ona mora da ima svoj kraj...jbg | |
|
| |
totalnoopicen Tete ti pomaze na kontrolnom
Broj poruka : 152 Godina : 37 Location : Beograd Datum upisa : 16.09.2007
| Naslov: Re: Desavanja U 7. Sezoni... Pet Apr 04, 2008 10:20 pm | |
| Jednostavno, mislim da im više nema pomoći, jer serije sa puno humora i situacija poput Seranovih, vrlo brzo "pojedu samu sebe" jer počnu da se ponavljaju, kod nekih to ide brže, kod nekih sporije, a činjenica je da su Seranovi imali par rezova koji su prosto odredili dalji tok serije i učinili da ona dođe do svog prirodnog kraja.Mislim naravno na odlaske Markosa Eve i Lusije. Ako se pak oni i održe kroz osmu sezonu, onda bi to podrazumevalo korenite promene u samoj priči ali i glumačkoj postavi-ili povratak starih ili dovođenje velikog broja novih glumaca, mada ja lično mislim da su se tvorci serije pomalo i umorili, ipak je snimaju od 2003. Ali ako se ipak i nastavi, onda svakako niko neće biti srećniji od mene, jer ja tu seriju na vhs snimam od I epizode, i do sada ni jednu nisam propustio. To valjda govori sve. | |
|
| |
jovan-fun serano V.I.P
| Naslov: Re: Desavanja U 7. Sezoni... Pet Apr 04, 2008 11:22 pm | |
| - totalnoopicen ::
- Jednostavno, mislim da im više nema pomoći, jer serije sa puno humora i situacija poput Seranovih, vrlo brzo "pojedu samu sebe" jer počnu da se ponavljaju, kod nekih to ide brže, kod nekih sporije, a činjenica je da su Seranovi imali par rezova koji su prosto odredili dalji tok serije i učinili da ona dođe do svog prirodnog kraja.Mislim naravno na odlaske Markosa Eve i Lusije.
Ako se pak oni i održe kroz osmu sezonu, onda bi to podrazumevalo korenite promene u samoj priči ali i glumačkoj postavi-ili povratak starih ili dovođenje velikog broja novih glumaca, mada ja lično mislim da su se tvorci serije pomalo i umorili, ipak je snimaju od 2003. Ali ako se ipak i nastavi, onda svakako niko neće biti srećniji od mene, jer ja tu seriju na vhs snimam od I epizode, i do sada ni jednu nisam propustio. To valjda govori sve. e pa nećeš od mene...jer sam jedva dočekao da uzmem bbm a i ja snimam ne od prve jer nisam ni gledao od prve jer nisam imao vremena zbog posla...A ja snimam na dvd | |
|
| |
Fiona Serrano -Lady in Red-
Broj poruka : 1453 Godina : 36 Location : En Habitacion De Al Lado... Y Por Las Tardes En Tus Pensamientios... Datum upisa : 14.10.2007
| Naslov: Re: Desavanja U 7. Sezoni... Sub Apr 05, 2008 3:24 am | |
| - jovan-fun serano ::
- Jednostavno, mislim da im više nema pomoći, jer serije sa puno humora i situacija poput Seranovih, vrlo brzo "pojedu samu sebe" jer počnu da se ponavljaju, kod nekih to ide brže, kod nekih sporije, a činjenica je da su Seranovi imali par rezova koji su prosto odredili dalji tok serije i učinili da ona dođe do svog prirodnog kraja.Mislim naravno na odlaske Markosa Eve i Lusije.
Ako se pak oni i održe kroz osmu sezonu, onda bi to podrazumevalo korenite promene u samoj priči ali i glumačkoj postavi-ili povratak starih ili dovođenje velikog broja novih glumaca, mada ja lično mislim da su se tvorci serije pomalo i umorili, ipak je snimaju od 2003. Ali ako se ipak i nastavi, onda svakako niko neće biti srećniji od mene, jer ja tu seriju na vhs snimam od I epizode, i do sada ni jednu nisam propustio. To valjda govori sve.
e pa nećeš od mene...jer sam jedva dočekao da uzmem bbm a i ja snimam ne od prve jer nisam ni gledao od prve jer nisam imao vremena zbog posla...A ja snimam na dvd bas ste sweet.. aj se trkamo ko ce biti srecniji.. Ja sam 6 sezona narucila iz Spanije i diiiivni su diskici Jox@ Ako mi bude trebao prevod necega, zamolicu te da mi ispises,ok? Tipa neke scene... Razumem ja sve ono, ali mi ponekad nesto i "promakne" | |
|
| |
oLiVeRa Lusija i Kandela te pozivaju na veceru
Broj poruka : 351 Godina : 35 Location : Republika Srpska Datum upisa : 26.12.2007
| Naslov: Re: Desavanja U 7. Sezoni... Sub Apr 05, 2008 2:32 pm | |
| slazem se sa totalnoopicen...mora biti kraja...mada sto vise ide kraju sve vise volim stare epizode i draze su mi... | |
|
| |
Ewa Capdewila *Cami's biggest fan*
Broj poruka : 3346 Godina : 29 Location : .... Datum upisa : 28.02.2008
| Naslov: Re: Desavanja U 7. Sezoni... Sub Apr 05, 2008 2:35 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Desavanja U 7. Sezoni... Sub Apr 05, 2008 5:12 pm | |
| swe sto je lepo kratko traje | |
|
| |
Ewa Capdewila *Cami's biggest fan*
Broj poruka : 3346 Godina : 29 Location : .... Datum upisa : 28.02.2008
| |
| |
jovan-fun serano V.I.P
| Naslov: Re: Desavanja U 7. Sezoni... Sub Apr 05, 2008 8:04 pm | |
| - Lucia Serrano ::
- jovan-fun serano ::
Ako se pak oni i održe kroz osmu sezonu, onda bi to podrazumevalo korenite promene u samoj priči ali i glumačkoj postavi-ili povratak starih ili dovođenje velikog broja novih glumaca, mada ja lično mislim da su se tvorci serije pomalo i umorili, ipak je snimaju od 2003. Ali ako se ipak i nastavi, onda svakako niko neće biti srećniji od mene, jer ja tu seriju na vhs snimam od I epizode, i do sada ni jednu nisam propustio. To valjda govori sve.
e pa nećeš od mene...jer sam jedva dočekao da uzmem bbm a i ja snimam ne od prve jer nisam ni gledao od prve jer nisam imao vremena zbog posla...A ja snimam na dvd
bas ste sweet.. aj se trkamo ko ce biti srecniji.. Ja sam 6 sezona narucila iz Spanije i diiiivni su diskici Jox@ Ako mi bude trebao prevod necega, zamolicu te da mi ispises,ok? Tipa neke scene... Razumem ja sve ono, ali mi ponekad nesto i "promakne" jaooo blago tebi...Ali vidjećemo ko će biti srećniji... | |
|
| |
| Naslov: Re: Desavanja U 7. Sezoni... Sub Apr 05, 2008 8:24 pm | |
| video sam u postu Los serrano/sesti serijal da Lusija nije poginula, vec su je neki kidnapovali pa je zato nestala iz serije. Kasnije to saznaje dijego pa skuplaju za otkup. Ja mislim da ce biti i osmog serijala, bas u vezi sa ovim... | |
|
| |
| Naslov: Re: Desavanja U 7. Sezoni... Sub Apr 05, 2008 8:39 pm | |
| - Ivanuj ::
- video sam u postu Los serrano/sesti serijal da Lusija nije poginula, vec su je neki kidnapovali pa je zato nestala iz serije. Kasnije to saznaje dijego pa skuplaju za otkup. Ja mislim da ce biti i osmog serijala, bas u vezi sa ovim...
ma daj ja msm da je to trac | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Desavanja U 7. Sezoni... | |
| |
|
| |
| Desavanja U 7. Sezoni... | |
|