Los Serrano
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Los Serrano

Dobrodosli na forum!

PrijemPortalTražiLatest imagesRegistruj sePristupi

Desavanja U 7. Sezoni...

Ići dole 
+13
Marcos serrano
Ewa Capdewila
oLiVeRa
***santi***
totalnoopicen
Anja95
Ivanuj
Fiona Serrano
Maya 93 :)
Millichizza
SkY_Lin3R
Marizza Eva
jovan-fun serano
17 posters
Idi na stranu : 1, 2, 3  Sledeći
AutorPoruka
jovan-fun serano
V.I.P
jovan-fun serano

Broj poruka : 8232
Godina : 33
Datum upisa : 18.11.2007

Desavanja U 7. Sezoni... Empty
PočaljiNaslov: Desavanja U 7. Sezoni...   Desavanja U 7. Sezoni... Icon_minitimeČet Apr 03, 2008 5:48 pm

cheers Pa,evo imam par informacija o tome šta se dešava u sedmom serijalu Serranovih...ne znam dal znate...Guille i Tete će se pomiriti!!!!!!!!!!!! :243: Santjago i Lourditas,s druge strane,imaju ozbiljne probleme u braku... :72730: Raul se loži na novu devojku,Afrika ljubomorna, Manu to koristi da je smuva...majke mi,taj lik užasno počinje da me nervira!!! Mad Mad Mad ...Joli će konačno pokušati da smuva Valdana i izgleda da će uspeti Very Happy Dvd priznaje Tete da je zaljubljen u nju,ona ga odbija,al ipak zbog toga ima frku s Guille-om...a u zadnjoj epizodi će se okupiti svi stari članovi serije da pomognu Serranovima da nešto reše...a da i Guille će u početku imati devojku,Sandru na koju će Tete da bude strašno ljubomorna queen videla sam njenu facu kad ih je Guille upoznao Shocked Shocked Surprised ...eto,to je to,jel zna neko još nešto,ako da,onda javljajte,užasno me zanima!!!!!!!!!!!!XXXXXOOOOO

to sam sa mog foruma skinuo..,
Nazad na vrh Ići dole
http://seranovi.in-goo.com
Marizza Eva
V.I.P
Marizza Eva

Broj poruka : 2592
Godina : 30
Datum upisa : 01.12.2007

PočaljiNaslov: Re: Desavanja U 7. Sezoni...   Desavanja U 7. Sezoni... Icon_minitimeČet Apr 03, 2008 5:50 pm

"Par informacija"... Super sto si ovo nasao! Hvala!
Nazad na vrh Ići dole
http://lovetennis.forumotion.com/index.htm
SkY_Lin3R
Raul/Africa te muva
SkY_Lin3R

Broj poruka : 839
Godina : 29
Datum upisa : 27.03.2008

PočaljiNaslov: Re: Desavanja U 7. Sezoni...   Desavanja U 7. Sezoni... Icon_minitimeČet Apr 03, 2008 9:21 pm

extra
Nazad na vrh Ići dole
Millichizza
Zivis u kuci Seranovih

Broj poruka : 3395
Godina : 28
Datum upisa : 16.12.2007

PočaljiNaslov: Re: Desavanja U 7. Sezoni...   Desavanja U 7. Sezoni... Icon_minitimeČet Apr 03, 2008 9:24 pm

Hwala puno! Desavanja U 7. Sezoni... 887891
Nazad na vrh Ići dole
http://www.santajustaklan4um.niceboard.net
Zivis u kuci Seranovih

Broj poruka : 2007
Godina : 31
Datum upisa : 13.01.2008

PočaljiNaslov: Re: Desavanja U 7. Sezoni...   Desavanja U 7. Sezoni... Icon_minitimePet Apr 04, 2008 2:23 am

swe sam znala al ok Very Happy
a nisam razumnela owo zadnje za stare glumce
Nazad na vrh Ići dole
http://www.victorelias.do-talk.com
jovan-fun serano
V.I.P
jovan-fun serano

PočaljiNaslov: Re: Desavanja U 7. Sezoni...   Desavanja U 7. Sezoni... Icon_minitimePet Apr 04, 2008 2:27 am

ma to je neka djevojka na mom forumu pisala.po tome izgleda da se vraćaju u seriju
Nazad na vrh Ići dole
Zivis u kuci Seranovih

PočaljiNaslov: Re: Desavanja U 7. Sezoni...   Desavanja U 7. Sezoni... Icon_minitimePet Apr 04, 2008 2:34 am

Exxtra al ipak brate kako Lusija ne razumem ustace iz mrtwix lol! dbro ae Markos i Ewa ce doci sa nekim fazon 5-godisnjim detetom Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Fiona Serrano
-Lady in Red-
Fiona Serrano

Broj poruka : 1453
Godina : 36
Location : En Habitacion De Al Lado... Y Por Las Tardes En Tus Pensamientios...
Datum upisa : 14.10.2007

PočaljiNaslov: Re: Desavanja U 7. Sezoni...   Desavanja U 7. Sezoni... Icon_minitimePet Apr 04, 2008 5:25 am

Maya 93 Smile ::
Exxtra al ipak brate kako Lusija ne razumem ustace iz mrtwix lol! dbro ae Markos i Ewa ce doci sa nekim fazon 5-godisnjim detetom Very Happy

Laughing pa majko mila, nece Lucia Laughing ovi zivi Laughing
Nazad na vrh Ići dole
jovan-fun serano
V.I.P
jovan-fun serano

PočaljiNaslov: Re: Desavanja U 7. Sezoni...   Desavanja U 7. Sezoni... Icon_minitimePet Apr 04, 2008 9:46 pm

Lucia Serrano ::

Laughing pa majko mila, nece Lucia Laughing ovi zivi Laughing

da ona neće umrijeti...I neće se znati ništa za tijelo...Ma u utorak gine i sve ćemo saznati u toj epizodi...
Nazad na vrh Ići dole
Ivanuj
Dijego,Fiti i Santi ti pune glavu glupostima
Ivanuj

Broj poruka : 481
Godina : 32
Datum upisa : 25.01.2008

PočaljiNaslov: Re: Desavanja U 7. Sezoni...   Desavanja U 7. Sezoni... Icon_minitimePet Apr 04, 2008 9:53 pm

Kako znas da nece umreti....?
Nazad na vrh Ići dole
Anja95
Zivis u kuci Seranovih
Anja95

Broj poruka : 3079
Datum upisa : 05.03.2008

PočaljiNaslov: Re: Desavanja U 7. Sezoni...   Desavanja U 7. Sezoni... Icon_minitimePet Apr 04, 2008 9:56 pm

Bas mi je drago za Guillea y Tete!!!
Nazad na vrh Ići dole
totalnoopicen
Tete ti pomaze na kontrolnom

Broj poruka : 152
Godina : 37
Datum upisa : 16.09.2007

PočaljiNaslov: Re: Desavanja U 7. Sezoni...   Desavanja U 7. Sezoni... Icon_minitimePet Apr 04, 2008 10:07 pm

Jedan drugar iz Madrida mi je pisao da razmišljaju o tome da vrate Lusiju, jer ja kako kaže pala gledanost, mada sam ja pročitao drugačije i mislio da me loži, ali ipak ne, ovi sa Telecinco izgleda razmišljaju da potpuno završe sa Seranovima, i ako to učine na način koji je gore opisan, onda bi to zaista bio efektan završetak jedne sjajne sage koja je imala svoje uspone i padove.
Nazad na vrh Ići dole
http://www.myspace.com/milosfromserbia
***santi***
Upoznajes Seranove
***santi***

Broj poruka : 88
Godina : 35
Datum upisa : 30.03.2008

PočaljiNaslov: Re: Desavanja U 7. Sezoni...   Desavanja U 7. Sezoni... Icon_minitimePet Apr 04, 2008 10:10 pm

totalnoopicen ::
Jedan drugar iz Madrida mi je pisao da razmišljaju o tome da vrate Lusiju, jer ja kako kaže pala gledanost, mada sam ja pročitao drugačije i mislio da me loži, ali ipak ne, ovi sa Telecinco izgleda razmišljaju da potpuno završe sa Seranovima, i ako to učine na način koji je gore opisan, onda bi to zaista bio efektan završetak jedne sjajne sage koja je imala svoje uspone i padove.

Jeste da bi bio efektan zavrsetak serije,ali ja ne zeeeelim da se serija zavrsi... Sad
Nazad na vrh Ići dole
Ivanuj
Ivanuj

PočaljiNaslov: Re: Desavanja U 7. Sezoni...   Desavanja U 7. Sezoni... Icon_minitimePet Apr 04, 2008 10:16 pm

neeeeeeeeeeeeeeee !!!!!!!!!!!
Nazad na vrh Ići dole
jovan-fun serano
V.I.P
jovan-fun serano

PočaljiNaslov: Re: Desavanja U 7. Sezoni...   Desavanja U 7. Sezoni... Icon_minitimePet Apr 04, 2008 10:16 pm

***santi*** ::

Jeste da bi bio efektan zavrsetak serije,ali ja ne zeeeelim da se serija zavrsi... Sad

Ni ja...Ali i ona mora da ima svoj kraj...jbg
Nazad na vrh Ići dole
totalnoopicen

Broj poruka : 152
Godina : 37
Datum upisa : 16.09.2007

PočaljiNaslov: Re: Desavanja U 7. Sezoni...   Desavanja U 7. Sezoni... Icon_minitimePet Apr 04, 2008 10:20 pm

Jednostavno, mislim da im više nema pomoći, jer serije sa puno humora i situacija poput Seranovih, vrlo brzo "pojedu samu sebe" jer počnu da se ponavljaju, kod nekih to ide brže, kod nekih sporije, a činjenica je da su Seranovi imali par rezova koji su prosto odredili dalji tok serije i učinili da ona dođe do svog prirodnog kraja.Mislim naravno na odlaske Markosa Eve i Lusije.
Ako se pak oni i održe kroz osmu sezonu, onda bi to podrazumevalo korenite promene u samoj priči ali i glumačkoj postavi-ili povratak starih ili dovođenje velikog broja novih glumaca, mada ja lično mislim da su se tvorci serije pomalo i umorili, ipak je snimaju od 2003.
Ali ako se ipak i nastavi, onda svakako niko neće biti srećniji od mene, jer ja tu seriju na vhs snimam od I epizode, i do sada ni jednu nisam propustio. To valjda govori sve.
Nazad na vrh Ići dole
http://www.myspace.com/milosfromserbia
jovan-fun serano
V.I.P
jovan-fun serano

PočaljiNaslov: Re: Desavanja U 7. Sezoni...   Desavanja U 7. Sezoni... Icon_minitimePet Apr 04, 2008 11:22 pm

Jednostavno, mislim da im više nema pomoći, jer serije sa puno humora i situacija poput Seranovih, vrlo brzo "pojedu samu sebe" jer počnu da se ponavljaju, kod nekih to ide brže, kod nekih sporije, a činjenica je da su Seranovi imali par rezova koji su prosto odredili dalji tok serije i učinili da ona dođe do svog prirodnog kraja.Mislim naravno na odlaske Markosa Eve i Lusije.
Ako se pak oni i održe kroz osmu sezonu, onda bi to podrazumevalo korenite promene u samoj priči ali i glumačkoj postavi-ili povratak starih ili dovođenje velikog broja novih glumaca, mada ja lično mislim da su se tvorci serije pomalo i umorili, ipak je snimaju od 2003.
Ali ako se ipak i nastavi, onda svakako niko neće biti srećniji od mene, jer ja tu seriju na vhs snimam od I epizode, i do sada ni jednu nisam propustio. To valjda govori sve.

e pa nećeš od mene...jer sam jedva dočekao da uzmem bbm a i ja snimam ne od prve jer nisam ni gledao od prve jer nisam imao vremena zbog posla...A ja snimam na dvd
Nazad na vrh Ići dole
Fiona Serrano
-Lady in Red-
Fiona Serrano

Broj poruka : 1453
Godina : 36
Location : En Habitacion De Al Lado... Y Por Las Tardes En Tus Pensamientios...
Datum upisa : 14.10.2007

PočaljiNaslov: Re: Desavanja U 7. Sezoni...   Desavanja U 7. Sezoni... Icon_minitimeSub Apr 05, 2008 3:24 am

jovan-fun serano ::

e pa nećeš od mene...jer sam jedva dočekao da uzmem bbm a i ja snimam ne od prve jer nisam ni gledao od prve jer nisam imao vremena zbog posla...A ja snimam na dvd

Laughing bas ste sweet.. Laughing aj se trkamo ko ce biti srecniji.. Ja sam 6 sezona narucila iz Spanije i diiiivni su diskici Laughing
Jox@ Ako mi bude trebao prevod necega, zamolicu te da mi ispises,ok? Tipa neke scene... Razumem ja sve ono, ali mi ponekad nesto i "promakne"
Nazad na vrh Ići dole
oLiVeRa
Lusija i Kandela te pozivaju na veceru
Lusija i Kandela te pozivaju na veceru
oLiVeRa

Broj poruka : 351
Godina : 35
Datum upisa : 26.12.2007

PočaljiNaslov: Re: Desavanja U 7. Sezoni...   Desavanja U 7. Sezoni... Icon_minitimeSub Apr 05, 2008 2:32 pm

slazem se sa totalnoopicen...mora biti kraja...mada sto vise ide kraju sve vise volim stare epizode i draze su mi...
Nazad na vrh Ići dole
Ewa Capdewila
*Cami's biggest fan*
Ewa Capdewila

Broj poruka : 3346
Datum upisa : 28.02.2008

PočaljiNaslov: Re: Desavanja U 7. Sezoni...   Desavanja U 7. Sezoni... Icon_minitimeSub Apr 05, 2008 2:35 pm

DA
Nazad na vrh Ići dole
Zivis u kuci Seranovih

PočaljiNaslov: Re: Desavanja U 7. Sezoni...   Desavanja U 7. Sezoni... Icon_minitimeSub Apr 05, 2008 5:12 pm

swe sto je lepo kratko traje Razz
Nazad na vrh Ići dole
Ewa Capdewila
*Cami's biggest fan*
Ewa Capdewila

Broj poruka : 3346
Datum upisa : 28.02.2008

PočaljiNaslov: Re: Desavanja U 7. Sezoni...   Desavanja U 7. Sezoni... Icon_minitimeSub Apr 05, 2008 5:18 pm

swe sto je lepo kratko traje Razz
Nazad na vrh Ići dole
jovan-fun serano
V.I.P
jovan-fun serano

PočaljiNaslov: Re: Desavanja U 7. Sezoni...   Desavanja U 7. Sezoni... Icon_minitimeSub Apr 05, 2008 8:04 pm

Lucia Serrano ::
jovan-fun serano ::

Laughing bas ste sweet.. Laughing aj se trkamo ko ce biti srecniji.. Ja sam 6 sezona narucila iz Spanije i diiiivni su diskici Laughing
Jox@ Ako mi bude trebao prevod necega, zamolicu te da mi ispises,ok? Tipa neke scene... Razumem ja sve ono, ali mi ponekad nesto i "promakne"

jaooo blago tebi...Ali vidjećemo ko će biti srećniji...
Nazad na vrh Ići dole
Ivanuj
Ivanuj

PočaljiNaslov: Re: Desavanja U 7. Sezoni...   Desavanja U 7. Sezoni... Icon_minitimeSub Apr 05, 2008 8:24 pm

video sam u postu Los serrano/sesti serijal da Lusija nije poginula, vec su je neki kidnapovali pa je zato nestala iz serije. Kasnije to saznaje dijego pa skuplaju za otkup. Ja mislim da ce biti i osmog serijala, bas u vezi sa ovim...
Nazad na vrh Ići dole
Zivis u kuci Seranovih

PočaljiNaslov: Re: Desavanja U 7. Sezoni...   Desavanja U 7. Sezoni... Icon_minitimeSub Apr 05, 2008 8:39 pm

Ivanuj ::
video sam u postu Los serrano/sesti serijal da Lusija nije poginula, vec su je neki kidnapovali pa je zato nestala iz serije. Kasnije to saznaje dijego pa skuplaju za otkup. Ja mislim da ce biti i osmog serijala, bas u vezi sa ovim...

ma daj ja msm da je to trac
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Desavanja U 7. Sezoni...   Desavanja U 7. Sezoni... Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Desavanja U 7. Sezoni...
Nazad na vrh 
Strana 1 od 3Idi na stranu : 1, 2, 3  Sledeći
 Similar topics
-
» Lydia Bosh - Lucijina Rodjena Sestra,Pojavice Se u 8.Sezoni

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Los Serrano :: Los Serrano :: Novosti/Noticias/News-
Skoči na: