| Da Li se Seranovi Jos Snimaju? | |
|
+36neko, ali ko Afri sanytete eva jovan-fun serano Natalia_Sanchez Mica Anja95 fran perea90 Deriglazova *Africa*Flea* tete lucija i afrika 7 [S@ndric@] & [Victor] Ricky26 oLiVeRa ~*Mici*~ smaja Ivana92 CcS ~tete^ una^princessa~ Marcos serrano SkY_Lin3R Eva Rodriguez93 Dzenchi Fiona Serrano Tete 93 La Serrano Eva & Afry '94 Ivanuj totalnoopicen Maya 93 :) Millichizza always&4ever Marizza Eva Ewa Capdewila ***santi*** 40 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Marizza Eva V.I.P
Broj poruka : 2592 Godina : 30 Location : Tamo gde nisi ti... Datum upisa : 01.12.2007
| Naslov: Re: Da Li se Seranovi Jos Snimaju? Čet Apr 10, 2008 9:53 pm | |
| Kada budem videla te epizode, reci cu da li je super ili nije. | |
|
| |
[S@ndric@] & [Victor] Upoznajes Seranove
Broj poruka : 87 Godina : 31 Datum upisa : 22.03.2008
| Naslov: Re: Da Li se Seranovi Jos Snimaju? Pet Apr 11, 2008 12:13 am | |
| pazi, meni je drago shto se serija josh uwijek snima, ali to wishe nije isto ko prije!!! Naprawili su prawu prawcatu sapunicu pa gora je i od "Marine"(ili kako se wetj zowe) i ostalih....Mislim stwarno, shta retji.....Prwa sezona, a i druga su bile zakon!!!Kod nas se sad prikazuje peta, i smorilo me owo sa Fitijem brate...stwarno su postali dosadni...Gledala sam sedmu sezonu preko youtube samo zbog giljea i tete, a owo ostalo je swe smooor.....Toliko nowih likowa, a pola starih je nestalo bez objashnjenja ili zbog nekih glooposti...samo shto se Markos s vremena na vrijeme pojawi u seriji....a gde je Ewa? a Candela, zaborawila je sina kad je otishla sa onim?!a nije je bilo ni kad je Lucia umrla....pa mogli su bar da je wrate u jednu epizodu....A nije mi jasno shto se swe(kad je rijech o owim mladjma) wrti oko Tete i Giljea, shto npr. ne bude DVD sa nekim, ili Boliche...A i Yoli....Shto se tiche sedme sezone, super mi je shto tje Santi i Ludritas dobiti drugo dijete, i shto su se Tete i Gilje pomirili.Shesta sezona je gloopa do bola(da ne bi psowala, owo je preblago recheno), Lucia umire, pojawljuje se onaj debilchic Manu, a Tete ko neka klinka bali za njim.... ma da ne mlatim wishe...toliko od mene.... inache slazhem se sa swima shto ste rekli kad ste kritikowali seriju, da ne bi sad swe citirala... | |
|
| |
Ivanuj Dijego,Fiti i Santi ti pune glavu glupostima
Broj poruka : 481 Godina : 32 Location : Srbija Datum upisa : 25.01.2008
| Naslov: Re: Da Li se Seranovi Jos Snimaju? Pet Apr 11, 2008 11:48 am | |
| Dobro receno, slazem se u potpunosti... | |
|
| |
SkY_Lin3R Raul/Africa te muva
Broj poruka : 839 Godina : 29 Location : right there.·´¯`·-> Datum upisa : 27.03.2008
| Naslov: Re: Da Li se Seranovi Jos Snimaju? Pet Apr 11, 2008 11:09 pm | |
| | |
|
| |
tete lucija i afrika 7 Dobrodosao/la na forum
Broj poruka : 42 Godina : 31 Location : siempre con RBD Datum upisa : 02.02.2008
| Naslov: Re: Da Li se Seranovi Jos Snimaju? Uto Apr 15, 2008 10:50 pm | |
| snima se osma sezona u kojoj de lusija pojavljuje kao bila u komi a ne mrtva | |
|
| |
*Africa*Flea* V.I.P
Broj poruka : 1813 Godina : 30 Location : Out in L.A. ;) Datum upisa : 09.12.2007
| Naslov: Re: Da Li se Seranovi Jos Snimaju? Sre Apr 16, 2008 11:25 am | |
| - [S@ndric@] & [Victor] ::
- pazi, meni je drago shto se serija josh uwijek snima, ali to wishe nije isto ko prije!!! Naprawili su prawu prawcatu sapunicu pa gora je i od "Marine"(ili kako se wetj zowe) i ostalih....Mislim stwarno, shta retji.....Prwa sezona, a i druga su bile zakon!!!Kod nas se sad prikazuje peta, i smorilo me owo sa Fitijem brate...stwarno su postali dosadni...Gledala sam sedmu sezonu preko youtube samo zbog giljea i tete, a owo ostalo je swe smooor.....Toliko nowih likowa, a pola starih je nestalo bez objashnjenja ili zbog nekih glooposti...samo shto se Markos s vremena na vrijeme pojawi u seriji....a gde je Ewa? a Candela, zaborawila je sina kad je otishla sa onim?!a nije je bilo ni kad je Lucia umrla....pa mogli su bar da je wrate u jednu epizodu....A nije mi jasno shto se swe(kad je rijech o owim mladjma) wrti oko Tete i Giljea, shto npr. ne bude DVD sa nekim, ili Boliche...A i Yoli....Shto se tiche sedme sezone, super mi je shto tje Santi i Ludritas dobiti drugo dijete, i shto su se Tete i Gilje pomirili.Shesta sezona je gloopa do bola(da ne bi psowala, owo je preblago recheno), Lucia umire, pojawljuje se onaj debilchic Manu, a Tete ko neka klinka bali za njim....
ma da ne mlatim wishe...toliko od mene.... inache slazhem se sa swima shto ste rekli kad ste kritikowali seriju, da ne bi sad swe citirala... Slazem se...serija nije kao nekada | |
|
| |
Ivanuj Dijego,Fiti i Santi ti pune glavu glupostima
Broj poruka : 481 Godina : 32 Location : Srbija Datum upisa : 25.01.2008
| Naslov: Re: Da Li se Seranovi Jos Snimaju? Sre Apr 16, 2008 2:36 pm | |
| - tete lucija i afrika 7 ::
- snima se osma sezona u kojoj de lusija pojavljuje kao bila u komi a ne mrtva
To ti je samo trac, nema vajde od toga... | |
|
| |
CcS Dobrodosao/la na forum
Broj poruka : 5 Datum upisa : 23.03.2008
| Naslov: Re: Da Li se Seranovi Jos Snimaju? Sre Apr 16, 2008 8:00 pm | |
| ja bih volela da je to istina...i da sve bude kao pre | |
|
| |
Millichizza Zivis u kuci Seranovih
Broj poruka : 3395 Godina : 28 Location : in love with Guille Datum upisa : 16.12.2007
| Naslov: Re: Da Li se Seranovi Jos Snimaju? Sre Apr 16, 2008 9:11 pm | |
| - Ivanuj ::
- tete lucija i afrika 7 ::
- snima se osma sezona u kojoj de lusija pojavljuje kao bila u komi a ne mrtva
To ti je samo trac, nema vajde od toga... Mozhda je i istina! , mada ja sam chula da su je kidnapowali neki tamo! | |
|
| |
Marizza Eva V.I.P
Broj poruka : 2592 Godina : 30 Location : Tamo gde nisi ti... Datum upisa : 01.12.2007
| Naslov: Re: Da Li se Seranovi Jos Snimaju? Sre Apr 16, 2008 11:13 pm | |
| Ljudi, nemojte da verujete. Iako mi je jako zao zbog toga, mislim da je Belen napustila seriju 100%. | |
|
| |
Broj poruka : 3395 Godina : 28 Location : in love with Guille Datum upisa : 16.12.2007
| Naslov: Re: Da Li se Seranovi Jos Snimaju? Sre Apr 16, 2008 11:23 pm | |
| A shta ako se wrati??? | |
|
| |
~*Mici*~ V.I.P
Broj poruka : 2839 Godina : 33 Location : Sa Benjom na pustom ostrvu Datum upisa : 23.08.2007
| Naslov: Re: Da Li se Seranovi Jos Snimaju? Čet Apr 17, 2008 2:44 am | |
| Milice,ja jos nisam cula da su Seranovi fantastika!!!!!! Otisla ona i sad se vrati...ono..kad njoj dune.....Boze moj!!!! | |
|
| |
Broj poruka : 42 Godina : 31 Location : siempre con RBD Datum upisa : 02.02.2008
| Naslov: Re: Da Li se Seranovi Jos Snimaju? Čet Apr 17, 2008 4:19 pm | |
| nije trac snima se osma sezona | |
|
| |
Marizza Eva V.I.P
| Naslov: Re: Da Li se Seranovi Jos Snimaju? Čet Apr 17, 2008 4:56 pm | |
| Snima se, da, ali bez Belen! | |
|
| |
Fiona Serrano -Lady in Red-
Broj poruka : 1453 Godina : 36 Location : En Habitacion De Al Lado... Y Por Las Tardes En Tus Pensamientios... Datum upisa : 14.10.2007
| Naslov: Re: Da Li se Seranovi Jos Snimaju? Čet Apr 17, 2008 5:20 pm | |
| - Millichizza ::
- A shta ako se wrati???
Svaki razuman covek bi do sad shvatio da je umrla. Svaki dan na svetu umre jako mnogo ljudi. I to je Prirodno. ! | |
|
| |
Marizza Eva V.I.P
| Naslov: Re: Da Li se Seranovi Jos Snimaju? Čet Apr 17, 2008 5:21 pm | |
| | |
|
| |
Deriglazova Dobrodosao/la na forum
Broj poruka : 3 Datum upisa : 17.04.2008
| Naslov: Re: Da Li se Seranovi Jos Snimaju? Čet Apr 17, 2008 5:50 pm | |
| Ja sam cula da ce se vratiti Lusia,ali da ce glumeti sestru bliznakinju od Lusie. | |
|
| |
Marizza Eva V.I.P
| Naslov: Re: Da Li se Seranovi Jos Snimaju? Čet Apr 17, 2008 6:05 pm | |
| OMG! Kakve su sad to kojestarije? Pa, Carmen bi valjda znala da ima jos jednu kcerku! | |
|
| |
| Naslov: Re: Da Li se Seranovi Jos Snimaju? Čet Apr 17, 2008 6:17 pm | |
| joj da ali se nije prikazala njena sahrana mozda nije mrtva u 8 sezoni ce mozda kao biti u komi pa ce se probudti TO SU MENI REKLI NISAM JA IZMISLILA A JA NEVERUJEM DA CE BELEN VISE GLUMITI U SERANOVIMA MOZDA CE U POSLEDNJOJ SEZONI 8 TEMPORADE ONA PROBUDITI I VRATITI SE SERANOVIMA I TO BUDE TO | |
|
| |
Fiona Serrano -Lady in Red-
Broj poruka : 1453 Godina : 36 Location : En Habitacion De Al Lado... Y Por Las Tardes En Tus Pensamientios... Datum upisa : 14.10.2007
| Naslov: Re: Da Li se Seranovi Jos Snimaju? Čet Apr 17, 2008 10:08 pm | |
| Marizza @ Hvala , dusho, makar neko normalan! a VI OSTALI: Coooovece, umrla je, shvatate li? NECE oziveti, nema sestru bliznakinju (ima samo sestru koju glumi Lydia Bosh) , i zato ne lupetajte. I OVO NIJE SAPUNICA nece oziveti, kidnapovana, itd. Ponekad se samo zapitam da li su ljudi koji u ovakve stvari poveruju normalni. Jer za te fantasticne detalje koje ste vi pomenuli treba stvarno biti faca svoje vrste i da... da ne zaboravim. Umrla je. I to znaci da NIJE ZIVA. | |
|
| |
Marizza Eva V.I.P
| Naslov: Re: Da Li se Seranovi Jos Snimaju? Čet Apr 17, 2008 10:12 pm | |
| Ja sam samo realna! I ova serija je takva, a ne sapunica. Ako je neko umro, umro je. Naravno, ja bih volela da Belen nikada nije otisla iz serije, ali jeste, i zena se nece vratiti, radi na filmovima, zanje uspeh.
@Lepo si to rekla, Fiona. Gone, but not forgotten. | |
|
| |
| Naslov: Re: Da Li se Seranovi Jos Snimaju? Čet Apr 17, 2008 10:21 pm | |
| | |
|
| |
Marizza Eva V.I.P
| Naslov: Re: Da Li se Seranovi Jos Snimaju? Čet Apr 17, 2008 10:37 pm | |
| Nije nikome rekla da je glup, samo da se ne zanose tim pricama!!! Oh, Boze, zar svaku kritiku dozivljavas kao licni napad?! | |
|
| |
fran perea90 Sa Kurom spijuniras Giljea
Broj poruka : 576 Godina : 34 Location : tamo negde s evom Datum upisa : 23.12.2007
| Naslov: Re: Da Li se Seranovi Jos Snimaju? Čet Apr 17, 2008 11:56 pm | |
| lusija je mrtva,muerta shvatite to vec jednom. | |
|
| |
totalnoopicen Tete ti pomaze na kontrolnom
Broj poruka : 152 Godina : 37 Location : Beograd Datum upisa : 16.09.2007
| Naslov: Re: Da Li se Seranovi Jos Snimaju? Pet Apr 18, 2008 3:38 pm | |
| Kakva naučna fantastika, i sam Spilberg bi vam pozavideo! | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Da Li se Seranovi Jos Snimaju? | |