Los Serrano Dobrodosli na forum! |
|
| Da Li se Seranovi Jos Snimaju? | |
|
+36neko, ali ko Afri sanytete eva jovan-fun serano Natalia_Sanchez Mica Anja95 fran perea90 Deriglazova *Africa*Flea* tete lucija i afrika 7 [S@ndric@] & [Victor] Ricky26 oLiVeRa ~*Mici*~ smaja Ivana92 CcS ~tete^ una^princessa~ Marcos serrano SkY_Lin3R Eva Rodriguez93 Dzenchi Fiona Serrano Tete 93 La Serrano Eva & Afry '94 Ivanuj totalnoopicen Maya 93 :) Millichizza always&4ever Marizza Eva Ewa Capdewila ***santi*** 40 posters | |
Autor | Poruka |
---|
La Serrano Zivis u kuci Seranovih
Broj poruka : 2868 Datum upisa : 10.09.2007
| | | | Eva Rodriguez93 Dijego,Fiti i Santi ti pune glavu glupostima
Broj poruka : 423 Godina : 31 Location : Mozda sam upravo negde iza tebe?! :) Datum upisa : 01.02.2008
| Naslov: Re: Da Li se Seranovi Jos Snimaju? Pon Apr 07, 2008 12:57 pm | |
| | |
| | | SkY_Lin3R Raul/Africa te muva
Broj poruka : 839 Godina : 29 Location : right there.·´¯`·-> Datum upisa : 27.03.2008
| Naslov: Re: Da Li se Seranovi Jos Snimaju? Pon Apr 07, 2008 1:56 pm | |
| sada vise lici sapunicu , a ne na komediju... | |
| | | Fiona Serrano -Lady in Red-
Broj poruka : 1453 Godina : 36 Location : En Habitacion De Al Lado... Y Por Las Tardes En Tus Pensamientios... Datum upisa : 14.10.2007
| Naslov: Re: Da Li se Seranovi Jos Snimaju? Pon Apr 07, 2008 2:08 pm | |
| - SkY_Lin3R ::
- sada vise lici sapunicu , a ne na komediju...
Veruj, bice jos gore..... Pazi sad:::: -Candelina sestra Ana dolazi (a dosad se pominjao samo njen brat, Andres) sa kojom ce se Diego muvati -Celia, Diegova nova riba dolazi -Lydia , poznata spanska glumica, dolazi u ulozi LUCIJINE SESTRE koja je psihijatar i sa kojom ce se Diego smuvati u 8.sezoni (posto je snimanje 7.zavrseno) . Ovo je jako glupo jer je Elena (tako se zove u seriji) kao navodno bila ljuta na Luciju sto se udala za Diega jer je ispod njenog nivoa , pa nije htela da joj se javlja! A ne znam da li se secate, Carmen je LEPO REKLA u jednoj epizodi Luciji: "Lucia, ti si bila sve sto je tvoj otac imao, njegovo sve, njegovo desno oko , cerka JEDINICA. Otkud se sad pojavljuje Elena, ja nemam pojma...A ni kako ... I jos ima dvoje dece (Marta iz UPA) Lunu i Juan-a. -Pablo Puyol (Nacho) dolazi kao opet neciji rodjak -Silvia Marti ( Ingrid iz UPA) i Raul dobijaju dete , Adrian-a. SHIT! PREKINITE DA SNIMATE, unistavate sve!! | |
| | | Ewa Capdewila *Cami's biggest fan*
Broj poruka : 3346 Godina : 29 Location : .... Datum upisa : 28.02.2008
| Naslov: Re: Da Li se Seranovi Jos Snimaju? Pon Apr 07, 2008 3:12 pm | |
| - Lucia Serrano ::
- SkY_Lin3R ::
Veruj, bice jos gore..... Pazi sad::::
-Candelina sestra Ana dolazi (a dosad se pominjao samo njen brat, Andres) sa kojom ce se Diego muvati -Celia, Diegova nova riba dolazi -Lydia , poznata spanska glumica, dolazi u ulozi LUCIJINE SESTRE koja je psihijatar i sa kojom ce se Diego smuvati u 8.sezoni (posto je snimanje 7.zavrseno) . Ovo je jako glupo jer je Elena (tako se zove u seriji) kao navodno bila ljuta na Luciju sto se udala za Diega jer je ispod njenog nivoa , pa nije htela da joj se javlja! A ne znam da li se secate, Carmen je LEPO REKLA u jednoj epizodi Luciji: "Lucia, ti si bila sve sto je tvoj otac imao, njegovo sve, njegovo desno oko , cerka JEDINICA. Otkud se sad pojavljuje Elena, ja nemam pojma...A ni kako ... I jos ima dvoje dece (Marta iz UPA) Lunu i Juan-a. -Pablo Puyol (Nacho) dolazi kao opet neciji rodjak -Silvia Marti ( Ingrid iz UPA) i Raul dobijaju dete , Adrian-a.
SHIT! PREKINITE DA SNIMATE, unistavate sve!! BOZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!:scratch:Nek dovedu sad i Luciu oz mrtvih i onda ona onako dolazi i hoce da se osveti svima!I sve poubija i KRAJ SERIJE taman pomislis a ono ispadne da je onda Diego imao nekog potomka pre nego sto je umro,i on se smuva s Luciom(koja je i dalje "polu ziva-polu mrtva") OMG! malo sam improvizovala,razumecete.... | |
| | | SkY_Lin3R Raul/Africa te muva
Broj poruka : 839 Godina : 29 Location : right there.·´¯`·-> Datum upisa : 27.03.2008
| Naslov: Re: Da Li se Seranovi Jos Snimaju? Pon Apr 07, 2008 3:19 pm | |
| esmeralda je imala prevelik uticaj na producente...=) Lusijina muska tetka dolazi...pa onda njena klonirana deca za njom...pa zenski ujak...i serranovi upropasceni!!!=( | |
Broj poruka : 1453 Godina : 36 Location : En Habitacion De Al Lado... Y Por Las Tardes En Tus Pensamientios... Datum upisa : 14.10.2007
| Naslov: Re: Da Li se Seranovi Jos Snimaju? Pon Apr 07, 2008 5:41 pm | |
| Da, i dodje Spider Pig iz Simpsonovih, samo da bude zanimljivije. | |
| | | Marcos serrano Markos smislja pesmu za tebe
Broj poruka : 786 Godina : 34 Location : Montenegro Datum upisa : 19.02.2008
| | | | Millichizza Zivis u kuci Seranovih
Broj poruka : 3395 Godina : 28 Location : in love with Guille Datum upisa : 16.12.2007
| Naslov: Re: Da Li se Seranovi Jos Snimaju? Pon Apr 07, 2008 6:49 pm | |
| | |
| | | Marizza Eva V.I.P
Broj poruka : 2592 Godina : 30 Location : Tamo gde nisi ti... Datum upisa : 01.12.2007
| Naslov: Re: Da Li se Seranovi Jos Snimaju? Pon Apr 07, 2008 7:38 pm | |
| Znamo to! Ja se vec spremam, obezbedjujem maramice, aspirine itd. | |
| | | ~tete^ una^princessa~ Markos smislja pesmu za tebe
Broj poruka : 740 Godina : 29 Location : U Barceloni...;) Datum upisa : 25.02.2008
| Naslov: Re: Da Li se Seranovi Jos Snimaju? Pon Apr 07, 2008 7:40 pm | |
| | |
| | | La Serrano Zivis u kuci Seranovih
| Naslov: Re: Da Li se Seranovi Jos Snimaju? Pon Apr 07, 2008 7:50 pm | |
| Joj jeste... Po nekim mojim kalkulacijama ta epizoda, u kojoj ona umire, trebala je da bude u sredu, medjutim... Kada sam videla onda sadrzaj naredne epizode bas sam se rastuzila... | |
| | | ~tete^ una^princessa~ Markos smislja pesmu za tebe
Broj poruka : 740 Godina : 29 Location : U Barceloni...;) Datum upisa : 25.02.2008
| Naslov: Re: Da Li se Seranovi Jos Snimaju? Pon Apr 07, 2008 7:54 pm | |
| i ja doslo mi da plazcem... | |
| | | totalnoopicen Tete ti pomaze na kontrolnom
Broj poruka : 152 Godina : 37 Location : Beograd Datum upisa : 16.09.2007
| Naslov: Re: Da Li se Seranovi Jos Snimaju? Pon Apr 07, 2008 7:59 pm | |
-Candelina sestra Ana dolazi (a dosad se pominjao samo njen brat, Andres) sa kojom ce se Diego muvati -Celia, Diegova nova riba dolazi -Lydia , poznata spanska glumica, dolazi u ulozi LUCIJINE SESTRE koja je psihijatar i sa kojom ce se Diego smuvati u 8.sezoni (posto je snimanje 7.zavrseno) . Ovo je jako glupo jer je Elena (tako se zove u seriji) kao navodno bila ljuta na Luciju sto se udala za Diega jer je ispod njenog nivoa , pa nije htela da joj se javlja! A ne znam da li se secate, Carmen je LEPO REKLA u jednoj epizodi Luciji: "Lucia, ti si bila sve sto je tvoj otac imao, njegovo sve, njegovo desno oko , cerka JEDINICA. Otkud se sad pojavljuje Elena, ja nemam pojma...A ni kako ... I jos ima dvoje dece (Marta iz UPA) Lunu i Juan-a. -Pablo Puyol (Nacho) dolazi kao opet neciji rodjak -Silvia Marti ( Ingrid iz UPA) i Raul dobijaju dete , Adrian-a.
SHIT! PREKINITE DA SNIMATE, unistavate sve!! Ijao kako mi je drago, potpuna promena, nesto novo nesto potpuno drugacije. Ali i sami Seranovi su bili nesto drugacije kada su poceli da se emituju, nesto novo i nesto super, i zato mislim da ce i ovaj novi serijal biti super.. | |
| | | Millichizza Zivis u kuci Seranovih
Broj poruka : 3395 Godina : 28 Location : in love with Guille Datum upisa : 16.12.2007
| Naslov: Re: Da Li se Seranovi Jos Snimaju? Pon Apr 07, 2008 8:23 pm | |
| - totalnoopicen ::
- Lucia Serrano ::
SHIT! PREKINITE DA SNIMATE, unistavate sve!! Ijao kako mi je drago, potpuna promena, nesto novo nesto potpuno drugacije. Ali i sami Seranovi su bili nesto drugacije kada su poceli da se emituju, nesto novo i nesto super, i zato mislim da ce i ovaj novi serijal biti super.. Tebi je to lepo??? | |
| Naslov: Re: Da Li se Seranovi Jos Snimaju? Pon Apr 07, 2008 9:54 pm | |
| Iskreno, meni nije drago... Bas mi je ono .. fuj... Pogledam prvu postavu, i totalno je razlicita od ove new... Hm.... To je mozda jer nema lucije , a meni je serija bez nje pateticna i jadna... Tako da, iskrena da budem, nikako nisam objektivna Svi@ Da,da... Epizoda je u utorak... I molim vas, JESTE TUZNO, PRETUZNO, ali nemojte bas tako, imam osecaj kao da i sama glumica sutra umire | |
| Naslov: Re: Da Li se Seranovi Jos Snimaju? Pon Apr 07, 2008 9:54 pm | |
- Iskreno, meni nije drago... Bas mi je ono .. fuj... Pogledam prvu postavu, i totalno je razlicita od ove new...
Hm.... To je mozda jer nema lucije , a meni je serija bez nje pateticna i jadna... Tako da, iskrena da budem, nikako nisam objektivna
Svi@ Da,da... Epizoda je u utorak... I molim vas, JESTE TUZNO, PRETUZNO, ali nemojte bas tako, imam osecaj kao da i sama glumica sutra umire ma da! | |
| | | Maya 93 :) Zivis u kuci Seranovih
Broj poruka : 2007 Godina : 31 Location : Beograd :) Datum upisa : 13.01.2008
| Naslov: Re: Da Li se Seranovi Jos Snimaju? Pon Apr 07, 2008 10:15 pm | |
| - Millichizza ::
- totalnoopicen ::
SHIT! PREKINITE DA SNIMATE, unistavate sve!! Ijao kako mi je drago, potpuna promena, nesto novo nesto potpuno drugacije. Ali i sami Seranovi su bili nesto drugacije kada su poceli da se emituju, nesto novo i nesto super, i zato mislim da ce i ovaj novi serijal biti super.. Tebi je to lepo??? odakle sada owa gomila likowa | |
| Naslov: Re: Da Li se Seranovi Jos Snimaju? Pon Apr 07, 2008 10:17 pm | |
| - Maya 93 ::
- Millichizza ::
SHIT! PREKINITE DA SNIMATE, unistavate sve!! Ijao kako mi je drago, potpuna promena, nesto novo nesto potpuno drugacije. Ali i sami Seranovi su bili nesto drugacije kada su poceli da se emituju, nesto novo i nesto super, i zato mislim da ce i ovaj novi serijal biti super.. Tebi je to lepo??? odakle sada owa gomila likowa Doshli od swuda! | |
| Naslov: Re: Da Li se Seranovi Jos Snimaju? Pon Apr 07, 2008 10:29 pm | |
| - Maya 93 ::
- Millichizza ::
SHIT! PREKINITE DA SNIMATE, unistavate sve!! Ijao kako mi je drago, potpuna promena, nesto novo nesto potpuno drugacije. Ali i sami Seranovi su bili nesto drugacije kada su poceli da se emituju, nesto novo i nesto super, i zato mislim da ce i ovaj novi serijal biti super.. Tebi je to lepo??? odakle sada owa gomila likowa Bas niotkuda,ali svako ima DEBELU povezanost sa maticnom Serano porodicom tj. cista nebuloza | |
| | | CcS Dobrodosao/la na forum
Broj poruka : 5 Datum upisa : 23.03.2008
| Naslov: Re: Da Li se Seranovi Jos Snimaju? Pon Apr 07, 2008 11:00 pm | |
| `Silvia Marti ( Ingrid iz UPA) i Raul dobijaju dete , Adrian-a.`
ljudi a sta se desava sa Afri u celoj toj prici | |
| Naslov: Re: Da Li se Seranovi Jos Snimaju? Pon Apr 07, 2008 11:03 pm | |
| E, da.... To i mene zanima! Da li ce ona biti s nekim? Koliko ja znam, ona bar ne napusta seriju! | |
| Naslov: Re: Da Li se Seranovi Jos Snimaju? Pon Apr 07, 2008 11:05 pm | |
| Ko joj kriv sto ga nije 'Tela | |
| Naslov: Re: Da Li se Seranovi Jos Snimaju? Pon Apr 07, 2008 11:07 pm | |
| | |
| Naslov: Re: Da Li se Seranovi Jos Snimaju? Uto Apr 08, 2008 7:23 pm | |
| Mislim da che prwo malo biti sa Manuom! | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Da Li se Seranovi Jos Snimaju? | |
| |
| | | | Da Li se Seranovi Jos Snimaju? | |
|
Similar topics | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |