| Belen Rueda - Lucia, Vraca Se U Serranove Za Jednu Epizodu | |
|
+20oLiVeRa totalnoopicen SkY_Lin3R Natasha fran perea90 Optereceni Eva & Afry '94 ~*Mici*~ La Serrano Ivanuj Ewa Capdewila Ninaena-loca por Guille [S@ndric@] & [Victor] Maya 93 :) Ivana92 Natalia_Sanchez *A&D* Marizza Eva always&4ever Fiona Serrano 24 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
La Serrano Zivis u kuci Seranovih
Broj poruka : 2868 Datum upisa : 10.09.2007
| Naslov: Re: Belen Rueda - Lucia, Vraca Se U Serranove Za Jednu Epizodu Sre Apr 02, 2008 10:24 pm | |
| A bzvz sto se tako kratko pojavljuje! Ne traje ni dv sekunda! | |
|
| |
Fiona Serrano -Lady in Red-
Broj poruka : 1453 Godina : 36 Location : En Habitacion De Al Lado... Y Por Las Tardes En Tus Pensamientios... Datum upisa : 14.10.2007
| Naslov: Re: Belen Rueda - Lucia, Vraca Se U Serranove Za Jednu Epizodu Čet Apr 03, 2008 1:47 am | |
| Ih,nadajmo se da ce biti u buducnosti nesto malo duzeee... | |
|
| |
Maya 93 :) Zivis u kuci Seranovih
Broj poruka : 2007 Godina : 31 Location : Beograd :) Datum upisa : 13.01.2008
| Naslov: Re: Belen Rueda - Lucia, Vraca Se U Serranove Za Jednu Epizodu Čet Apr 03, 2008 1:55 am | |
| neznam ja mislim da je to staro a inace koja je swrxa da snimi sekund serije?? | |
|
| |
Broj poruka : 1453 Godina : 36 Location : En Habitacion De Al Lado... Y Por Las Tardes En Tus Pensamientios... Datum upisa : 14.10.2007
| |
| |
| Naslov: Re: Belen Rueda - Lucia, Vraca Se U Serranove Za Jednu Epizodu Čet Apr 03, 2008 2:10 am | |
| znam citala sam al meni to lici na neku staru epizodu al ok ja msm da ce ona doci na kraju serije al da nece da otkriju | |
|
| |
Ivanuj Dijego,Fiti i Santi ti pune glavu glupostima
Broj poruka : 481 Godina : 32 Location : Srbija Datum upisa : 25.01.2008
| Naslov: Re: Belen Rueda - Lucia, Vraca Se U Serranove Za Jednu Epizodu Čet Apr 03, 2008 3:18 pm | |
| Samo nesto da pitam
Jel ovaj snimak Lusijino vracanje u seriju? | |
|
| |
Marizza Eva V.I.P
Broj poruka : 2592 Godina : 30 Location : Tamo gde nisi ti... Datum upisa : 01.12.2007
| Naslov: Re: Belen Rueda - Lucia, Vraca Se U Serranove Za Jednu Epizodu Čet Apr 03, 2008 4:01 pm | |
| Nisam bas sigurna. Da je vrate u seriju da bi snimila 2 sekunde? Nesto mi tu nije logicno. | |
|
| |
Ivanuj Dijego,Fiti i Santi ti pune glavu glupostima
Broj poruka : 481 Godina : 32 Location : Srbija Datum upisa : 25.01.2008
| Naslov: Re: Belen Rueda - Lucia, Vraca Se U Serranove Za Jednu Epizodu Čet Apr 03, 2008 5:10 pm | |
| ni meni,ja sam mislio da ce to biti oko 10-15 min a ne ovako | |
|
| |
| Naslov: Re: Belen Rueda - Lucia, Vraca Se U Serranove Za Jednu Epizodu Pet Apr 04, 2008 5:31 am | |
| Nije vracanje.... Ali je podiglo zescu bunu kao da su ne znam ni ja sta uradili, kao da su doveli Juliu Roberts u seriju... Zato sto su ljudi vec dooosta nezadovoljni kako se situacija u Seranovima razvija Pa kad nema Lucie. | |
|
| |
oLiVeRa Lusija i Kandela te pozivaju na veceru
Broj poruka : 351 Godina : 35 Location : Republika Srpska Datum upisa : 26.12.2007
| Naslov: Re: Belen Rueda - Lucia, Vraca Se U Serranove Za Jednu Epizodu Sub Apr 05, 2008 2:58 pm | |
| al jbg...vraca se samo jer se tete sjeca nje... | |
|
| |
Marizza Eva V.I.P
Broj poruka : 2592 Godina : 30 Location : Tamo gde nisi ti... Datum upisa : 01.12.2007
| Naslov: Re: Belen Rueda - Lucia, Vraca Se U Serranove Za Jednu Epizodu Sub Apr 05, 2008 3:00 pm | |
| Nije to pravi povratak. To je NISTA. | |
|
| |
| Naslov: Re: Belen Rueda - Lucia, Vraca Se U Serranove Za Jednu Epizodu Sub Apr 05, 2008 8:28 pm | |
| - Marizza Eva ::
- Nije to pravi povratak. To je NISTA.
Ljubavi,nisi ni svesna koliko se slazem sa tobom... A ovo je posle njenog odlaska iz serije JEDINA (za sad) scena u kojoj se pojavljuje,makar na sekund,tako da sam ja ipak odusevljena! | |
|
| |
Millichizza Zivis u kuci Seranovih
Broj poruka : 3395 Godina : 28 Location : in love with Guille Datum upisa : 16.12.2007
| |
| |
shizzy* Dobrodosao/la na forum
Broj poruka : 10 Datum upisa : 22.11.2007
| Naslov: Re: Belen Rueda - Lucia, Vraca Se U Serranove Za Jednu Epizodu Sre Apr 09, 2008 1:49 pm | |
| meni je bezveze sto su ubili njen lik.... uvek sam smatrala da je ovo homoristicka serija i mislila sam da u takvim serijama likovi ne umiru.... pa mi je bezveze sto je ovako skoncala!!!!
i mislim da ce bez nje biti dosadno... dobro je sto ce se vratiti u jednoj epizodi ali opet to nije TO
i kako ce oni da prave gluposti ad se smeju i lupetaju... kao sto su to radili do sad ako su u zalosti....
ma svi dobri glumci odlaze iz serije.... BAS MI JE ZAO
sinoc kad sam gledala ovu epizodu nisam skapirala onu scenu kad je rekal diegu gde je dnevnik pa je nestala...
jel on to halucinirao ili sta??? da li mozete da mi pojasnite... | |
|
| |
Marizza Eva V.I.P
| Naslov: Re: Belen Rueda - Lucia, Vraca Se U Serranove Za Jednu Epizodu Sre Apr 09, 2008 3:02 pm | |
| Producenti su krivi za sve!!!
U normalnim slucajevima, producenti bi rekli: "OK, duso, ostani jos ovu sezonu, i tu pravimo kraj serije. A onda radi filmove i sta vec hoces. Samo jos ovu sezonu".
Tako bi svako noramalan uradio! Ali, producentima nikada dosta! Tako ce, na kraju, unistiti seriju, jer im nikada nije dosta para od gledanosti!!! Gomila serija je unistena na taj nacin, a izgleda da LS nece biti izuzetak!!! | |
|
| |
*A&D* V.I.P
Broj poruka : 1808 Godina : 28 Datum upisa : 25.10.2007
| Naslov: Re: Belen Rueda - Lucia, Vraca Se U Serranove Za Jednu Epizodu Sre Apr 09, 2008 3:09 pm | |
| Da..A kad su Eva,MArkos,KAndela,Lusija otisli gledanost je propala stvarno je jadno sto se sete da pozovu markosa da im povrati publicitet@@!!! | |
|
| |
CcS Dobrodosao/la na forum
Broj poruka : 5 Datum upisa : 23.03.2008
| Naslov: Re: Belen Rueda - Lucia, Vraca Se U Serranove Za Jednu Epizodu Sre Apr 09, 2008 5:01 pm | |
| volim ja sve sto su ostali:Diega,Fitija,Santija,Lurditas,Tete,Gilje,Kuro,Raul,Afri....cak sam zavolela i Hpselita i Coni...ali ono sinoc sa Lusijaom im zaista nije trebalo...preplakala sam celu epizodu jer sam znala sta ce se desiti na kraju...Kad su Eva i Markos otisli bilo mi je lakse iako i njih mnoooooogo volim...a kandela me je razocarala al necu o tome sad....Ovo za Lusiju NO COMENT | |
|
| |
| Naslov: Re: Belen Rueda - Lucia, Vraca Se U Serranove Za Jednu Epizodu Sre Apr 09, 2008 8:08 pm | |
| shizzy@ Jeste, halucinirao je.... Ali ta scena i jeste ubacena da ih malo na kraju zblizi da se ne bi rastali zauvek onako bezveze | |
|
| |
Marizza Eva V.I.P
| Naslov: Re: Belen Rueda - Lucia, Vraca Se U Serranove Za Jednu Epizodu Sre Apr 09, 2008 9:00 pm | |
| Da, da im poslednje reci budu "Idem po decu" i "Ne, idem ja!"! | |
|
| |
Ivana92 V.I.P
Broj poruka : 2272 Datum upisa : 13.01.2008
| Naslov: Re: Belen Rueda - Lucia, Vraca Se U Serranove Za Jednu Epizodu Sre Apr 09, 2008 9:18 pm | |
| Da...ah...Ali kad je rekla da ga voli....Aaaaaaah...kako me probolo nesto !! Bilo je tako lijepo!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Belen Rueda - Lucia, Vraca Se U Serranove Za Jednu Epizodu Sre Apr 09, 2008 9:25 pm | |
| - Ivana92 ::
- Da...ah...Ali kad je rekla da ga voli....Aaaaaaah...kako me probolo nesto !! Bilo je tako lijepo!!
jao strasno | |
|
| |
Ewa Capdewila *Cami's biggest fan*
Broj poruka : 3346 Godina : 29 Location : .... Datum upisa : 28.02.2008
| Naslov: Re: Belen Rueda - Lucia, Vraca Se U Serranove Za Jednu Epizodu Sre Apr 09, 2008 9:33 pm | |
| uzasno! danas sam morala da odgledam(nisam mogla da to ne uradim)ali mi je sad zao jer sam gledala! Lucia:Diego? Diego:Que? Lucia:Te qiero! A Phity kad rece sudbina je djubre... I kad Coni ode da objasni onoj jadnoj deci... jaooooo! Ipak mi je za Santija bilo dobro kaD JE JURIO PILE I REKAO "JA SAM U "PILE-MOBILU" a zena mi se poradja" | |
|
| |
Millichizza Zivis u kuci Seranovih
Broj poruka : 3395 Godina : 28 Location : in love with Guille Datum upisa : 16.12.2007
| Naslov: Re: Belen Rueda - Lucia, Vraca Se U Serranove Za Jednu Epizodu Sre Apr 09, 2008 9:36 pm | |
| - Ewa Capdewila ::
- uzasno!
danas sam morala da odgledam(nisam mogla da to ne uradim)ali mi je sad zao jer sam gledala! Lucia:Diego? Diego:Que? Lucia:Te qiero! A Phity kad rece sudbina je djubre... I kad Coni ode da objasni onoj jadnoj deci... jaooooo! Ipak mi je za Santija bilo dobro kaD JE JURIO PILE I REKAO "JA SAM U "PILE-MOBILU" a zena mi se poradja" joj, strashno mnogo! | |
|
| |
Marizza Eva V.I.P
| Naslov: Re: Belen Rueda - Lucia, Vraca Se U Serranove Za Jednu Epizodu Sre Apr 09, 2008 10:04 pm | |
| Ma, meni je skoro cela epizoda bila smesna, sem poslednjih 10 minuta, naravno! | |
|
| |
*Simply*Complicated*Girl* Zivis u kuci Seranovih
Broj poruka : 3516 Godina : 29 Location : Cekam... xD Datum upisa : 15.02.2008
| Naslov: Re: Belen Rueda - Lucia, Vraca Se U Serranove Za Jednu Epizodu Sre Apr 09, 2008 10:36 pm | |
| Ja sam plakala...joj citav jastuk mi je bio mokar...i tako sam zaspala u carstvu maramica...Mislim...Bilo mi je mnogo tuzno,ne mogu da vam opisem koliko,pocela sam da placem kad mu je ono ona rekla za kutiju i VOLIM TE,i tako sam plakala do kraja epizode,i jos malo posle...uglavnom oko pola sata, i sad kad pomislim na to tuzno mi je puno!!! | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Belen Rueda - Lucia, Vraca Se U Serranove Za Jednu Epizodu | |
| |
|
| |
| Belen Rueda - Lucia, Vraca Se U Serranove Za Jednu Epizodu | |
|