Los Serrano Dobrodosli na forum! |
|
| Vicevi | |
|
+19I_luv_DVD=) *Simply*Complicated*Girl* SkY_Lin3R Anja95 Ewa Capdewila Stefan jovan-fun serano M@j@ Ivana92 *A&D* Raul I_love_Fran_Perea La Serrano Ninaena-loca por Guille Tete 93 Zavisnik_od_Seranovih >Nexy-008< $Robert@$MI@$ Tasha'94 23 posters | |
Autor | Poruka |
---|
I_luv_DVD=) Upoznajes Seranove
Broj poruka : 61 Godina : 30 Datum upisa : 18.02.2008
| Naslov: Re: Vicevi Pon Maj 19, 2008 9:37 pm | |
| Zasto plawusa skace sa mosta?
(zato sto su joj rekli da je dobra riba)
Poslednji izmenio I_luv_DVD=) dana Sub Maj 24, 2008 6:03 pm, izmenjeno ukupno 1 puta | |
| | | Ewa Capdewila *Cami's biggest fan*
Broj poruka : 3346 Godina : 29 Location : .... Datum upisa : 28.02.2008
| Naslov: Re: Vicevi Čet Maj 22, 2008 4:43 pm | |
| To za slepo crevo ide ovako: Zasto plavusa nosi naocare na stomaku? Rekli su joj da ima slepo crevo | |
| | | Mica Zivis u kuci Seranovih
Broj poruka : 2639 Godina : 28 Location : Na st0lici ispred k0mpa xD Datum upisa : 01.02.2008
| Naslov: Re: Vicevi Pet Maj 30, 2008 11:49 pm | |
| SMS Dopisivaju se dve plavuse SMS porukama.Pita jedna drugu: -Hocemo ici na kafu/ Dobija odgovor: -Nemam novca na racunu da ti odgovorim... | |
| | | *Simply*Complicated*Girl* Zivis u kuci Seranovih
Broj poruka : 3516 Godina : 29 Location : Cekam... xD Datum upisa : 15.02.2008
| Naslov: Re: Vicevi Pet Jul 18, 2008 7:00 pm | |
| Bila 2 mrawa i odoshe! | |
| | | kaca Pravis gluposti sa Giljeom
Broj poruka : 638 Godina : 30 Location : na sedmom nebu:):) Datum upisa : 11.05.2008
| Naslov: Re: Vicevi Pet Jul 18, 2008 10:52 pm | |
| Izvela uciteljica Pericu na tablu i rekla mu da nacrta nesto okruglo. On nacrta dupe,uciteljica poludi i izbaci ga napolje. Utom nailazi direktorka pa ga pita: -je li,a sta ti radis tu. -pa,izbacila me uciteljica. -a sta ona sad radi. -ma eno je brise dupe.
ide crvenkapa kod bake kroz sumu i usput sretne vuka. -gde ides crvenkapice??-upita vuk. -idem kod bake. -hoces li mi dati adresu tvoje bake??? -hocu. www.baka.sr
Uciteljica zadala temu za pismeni zadatak: "da sam direktor..." Svi pisu samo Perica ne pise. Uciteljica upita: -Perice zasto ne pises?? -Pa cekam sekretaricu.
-Mikice nabroj mi 5 divljih zivotinja-rece ucitelj. -pa............zec lisica i tri medveda.
Razgovaraju dve crnke. -sta je dalje mesec ili london??? -bas si glupa ko plavusa!-London ne vidis odavde!!!
Ucitelj kaze Perici: -nabroj mi tri poznate osobe. Perica: -Ronaldinjo,Ronaldo,Zidan.. Ucitelj: -a da li si mozda cuo za: Mocarta,Pikasa,Ajnstajna.. Perica: -ne poznajem dobro rezervne igrace!!!
| |
| | | I_love_Fran_Perea Zivis u kuci Seranovih
Broj poruka : 5987 Godina : 28 Location : HELL Datum upisa : 16.12.2007
| Naslov: Re: Vicevi Pet Jul 18, 2008 11:08 pm | |
| Ulazi baba u kucu i vidi snajku da se seta gola. PIta je baba: -Snajka sto si gola. -NIsam, nisam, ovo je nova spavacica, nova moda. Posle ulazi deda u kucu i vidi babu da se seta gola. Pita je deda: -Jel' bre baba, sto si gola? -Nisam, to je nova spavacica, nova moda. -A pa dobro. Mogla si bar malo da je ispeglas. | |
| Naslov: Re: Vicevi Pon Jul 21, 2008 5:30 pm | |
| :haha: Nadam se da niko vise nece isprobavati tu novu modu/... | |
| | | *Simply*Complicated*Girl* Zivis u kuci Seranovih
Broj poruka : 3516 Godina : 29 Location : Cekam... xD Datum upisa : 15.02.2008
| Naslov: Re: Vicevi Ned Avg 17, 2008 11:00 pm | |
| Isao debil ulicom,zaboravio da dise i umro | |
| Naslov: Re: Vicevi Uto Avg 26, 2008 9:12 am | |
| Isla ja(Malamala) ulicom provali da ima periku i skine je | |
| | | Marizza Eva V.I.P
Broj poruka : 2592 Godina : 30 Location : Tamo gde nisi ti... Datum upisa : 01.12.2007
| Naslov: Re: Vicevi Čet Okt 23, 2008 7:55 pm | |
| Umro čovek koji je izmislio koka-kolu. Nakon što su ga porodica i prijatelji sahranili, njegova duša ode u čistilište. Tamo Bog odlučuje da li će on ići u raj ili u pakao. Bog: Pa, ne znam... Ta tvoja stvar, svi to piju, mora da je to neki otrov, nešto loše... Ja ću tebe u pakao. Izumitelj koka-kole: Pa, nemojte tako, ipak je koka-kola sponzor raznih sportskih događaja, uzmite samo za primer Olimpijske igre, raznih humanitarnih akcija i slično... Bog: Pa, jeste, to je istina... Izumitelj koka-kole: A nije nama ni problem da promovišemo tu vašu Bilbiju. Ono, da umesto "hleb naš nasušni" da piše "koka-kolu našu nasušnu" i tako to... Bog: Aaa... Samo trenutak. (Uzima telefon) Alo, Petre? Kada nam ističe ugovor sa Beogradskom pekarom? | |
| | | kaca Pravis gluposti sa Giljeom
Broj poruka : 638 Godina : 30 Location : na sedmom nebu:):) Datum upisa : 11.05.2008
| Naslov: Re: Vicevi Čet Okt 23, 2008 10:13 pm | |
| Mika resava ukrstene reci: -najmanji trocifreni broj-tri slova... Mika razmisli pa upisa: nula-nula-nula. *** U cekaonici kod psihijatra razgovaraju tri ludaka. prvi: -ja sam Isus Hrist i mene je Bog poslao da spasem svet. drugi: -mije istina!!!ja sam Isus Hrist i za to je mene Bog poslao. treci: -nemojte da lazete,ja znam dobro koga sam poslao-vas nisam!!!! *** Voze se dva lika na motoru. I ovaj od poazdi veli: Alo krči ti ovaj auspuh!- Ovaj od ispred će: Ne čujem te ništa krči mi auspuh! *** Piše Perica domaći rad pa iznenada upita: -Tata, kako glasi množina od muzičar? -Orkestar, sine. *** Dolazi Perica sa utakmice i sav srećan urla:
- Jupiii, tata, dao sam 2 gola!
- Bravo, sine, a koliki je bio konačan rezultat?
| |
| | | Bunny Admin
Broj poruka : 1681 Godina : 28 Location : Hogwarts Datum upisa : 09.10.2008
| Naslov: Re: Vicevi Uto Nov 11, 2008 6:59 pm | |
| Srusio se avion u dzunglu. Prezivjelo nekoliko njih, medju njima: Amer-FBI agent, Francuz, Rus i Mujo. Amerikanac, obuceni agent, odmah poceo da naredjuje i organizuje: "You will provide woods, you will find water, you (Mujo) will provide supplies..." Svi se vratili, nasli drva za vatru, vodu... jedino Muje nema. Kaze Amer: "We have to find him" i krenu da ga traze po dzungli. U jednom trenutku primijete da se mrda jedan zbun, pridju, kad ono iskoci Mujo: - Suplaajs!!!
Stopira Mujo do Zenice kad odjednom prolom oblaka i velika oluja. >Gusta kisa. Jadni Mujo ne moze vidjeti ni prst pred okom, kad najednom >ugleda svjetla auta. >Stane auto, a Mujo bez pitanja uskoci u njega, a u autu nikoga. > >Polako auto opet krene, Mujo se cudi. Kad ispred njih zavoj i pocne se on >moliti od panike. > >Nije mogao ni mrdnuti od straha, kad najednom pojavi se ruka za volanom i >pocne okretati. >I tako par zavoja. Mujo vise nije mogao izdrzati strah nego iskoci iz auta >i otrci do prvog grada i pravo u kafanu. > >Naruci Mujo rakiju i pocne pricati ljudima pricu. Vide ljudi sav uplakan, >nije ni pijan, mora biti ziva istina. > >Kad nakon pola sata u istu kafanu udju Huso i Haso (ljuti ko risovi) i >vide >Muju. > >Haso ce: "Bolan Huso, eno ga onaj sto nam je uskocio u auto dok smo ga >gurali.
Sede u avionu Skot, Francuz i Avganistanac. Dolazi stjuardesa i pita ih sta ce da piju. Skot odmah rece: Ja cu jedan skotski viski. Francuz: Ja cu jedno francusko vino. A Avganistanac ce: Meni nista, sad cu da vozim.
Uhvati Mujo zlatnu ribicu,, a ona mu kaze: -Ako me pustis, ispunicu ti jednu zelju. Kaze Mujo: -Daj, ribo ne seri! ........i ribica umre od zacepljenja creva.
Dosla tri sofera kod Boga na istinu! Prvi se ispoveda: - Ja sam Francuz, digao sam kredit, kupio pezoa i slupao se sa 200 na sat. - Nesrecnice,-rece Bog-zasto divljas kad vozis. A ti ? - obrati se drugom. - Ja sam Nemac,digao sam kredit,kupio BMW-a i upao u Rajnu,pri brzini od 220 na sat! - Ko je video da se vozi tako brzo pored reke,upita se Bog.A sta je sa tobom? - upita treceg. - Ja sam Srbin, digao sam kredit, kupio Golfa 5 i umro od gladi!
| |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Vicevi | |
| |
| | | | Vicevi | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |
|