| Izvale sa chasova;) | |
|
+32Natalia_Sanchez ~tete^ una^princessa~ SkY_Lin3R Ewa Capdewila Anja95 -->>AfRy<<-- Vitke '94 Stefan jovan-fun serano micka Ivana92 Marizza Eva Raul always&4ever Dzenchi oLiVeRa I_love_Fran_Perea Millichizza *SandriCh* Tete 93 Ninaena-loca por Guille *Anchy* Dvd and Richie SMEKERI La Serrano Lucia/Tete/Eva-Girl ~Tete~ *A&D* Mari Tere Zavisnik_od_Seranovih Maddy-92- Tasha'94 ~*Mici*~ 36 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
*Simply*Complicated*Girl* Zivis u kuci Seranovih
Broj poruka : 3516 Godina : 29 Location : Cekam... xD Datum upisa : 15.02.2008
| Naslov: Re: Izvale sa chasova;) Sre Sep 03, 2008 6:04 pm | |
| nastavnik geografije:Sta oznacava zelena boja na karti? Ucenik: LJIVADE! Taj ucenik nije iz mog odeljenja | |
|
| |
I_love_Fran_Perea Zivis u kuci Seranovih
Broj poruka : 5987 Godina : 28 Location : HELL Datum upisa : 16.12.2007
| Naslov: Re: Izvale sa chasova;) Uto Sep 09, 2008 1:25 pm | |
| Nastavnik matematike: Deco, vidite to su celi brojevi.... A tek cu ja: Nastavnice, a ovi drugi, jel su oni polovni? | |
|
| |
| Naslov: Re: Izvale sa chasova;) Uto Sep 09, 2008 9:30 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Izvale sa chasova;) Čet Sep 11, 2008 11:59 am | |
| Jos izvala... Kristina cita pasus iz istorije: ,,...Oni su bili utvrdjeni bademima" Teodora cita istoriju: ,,A imale su i mentalne posude... " | |
|
| |
Ewa Capdewila *Cami's biggest fan*
Broj poruka : 3346 Godina : 29 Location : .... Datum upisa : 28.02.2008
| Naslov: Re: Izvale sa chasova;) Uto Okt 07, 2008 6:16 pm | |
| Katarina na casu istorije "Nastavnice vidite ja nemam naocare pa vidim da nista ne vidim" Maja na casu hemije: "Hemija je povezana sa ostalim prirodnim naukama kao matematika,biologija, hemija" | |
|
| |
kaca Pravis gluposti sa Giljeom
Broj poruka : 638 Godina : 30 Location : na sedmom nebu:):) Datum upisa : 11.05.2008
| Naslov: Re: Izvale sa chasova;) Čet Okt 09, 2008 10:03 pm | |
| moj drug iz odeljenja na casu geosa je izvalio.. slusajte ovo...... koji je glavni grad beograda mi smo se svi smejali..... | |
|
| |
jovan-fun serano V.I.P
Broj poruka : 8232 Godina : 33 Location : Los Serrano 4ever Datum upisa : 18.11.2007
| Naslov: Re: Izvale sa chasova;) Pet Okt 10, 2008 11:39 am | |
| to ti je samo fora. Kao što su mene pitali koja rijeka teče iznad savskog mosta. pa sam se i ja okinuo | |
|
| |
kaca Pravis gluposti sa Giljeom
Broj poruka : 638 Godina : 30 Location : na sedmom nebu:):) Datum upisa : 11.05.2008
| Naslov: Re: Izvale sa chasova;) Pet Okt 10, 2008 3:19 pm | |
| pa dobro...svejedno smo se smejali njegovoj "izvali"...kako je bilo dobro ceo razred cuti a on odjednom .....xaxxa | |
|
| |
| Naslov: Re: Izvale sa chasova;) Čet Okt 23, 2008 7:28 pm | |
| Ja:,,NAstavnice, brzina je konstanta!!!" A tek ce nastavnica:,,NIje konstanta, nego konstantna!!!" Zena luda | |
|
| |
Marizza Eva V.I.P
Broj poruka : 2592 Godina : 30 Location : Tamo gde nisi ti... Datum upisa : 01.12.2007
| Naslov: Re: Izvale sa chasova;) Čet Okt 23, 2008 7:51 pm | |
| Danas je moja drugarica čitala neki tekst naglas na muzičkom i umesto da kaže "Autor stvara", ona je pročitala "Autor smara"... Baš smo se smejali... A ta drugarica, Doda i ja smo danas imale koncert na odmoru pred čas matematike... Pevale smo "Dosadan dan" od Tap 011... I dobile smo aplauz! | |
|
| |
always&4ever Admin
Broj poruka : 6479 Godina : 31 Location : On The Dotted Line Datum upisa : 25.12.2007
| Naslov: Re: Izvale sa chasova;) Čet Okt 23, 2008 10:12 pm | |
| Cak je i razredna na zameni pevala sa nama! Danas na geosu: "Bas mi prija insolacija" profesorka geosa u daljem textu Nebuloza "To je kao kada bih ja rekla da su Pigmeji u Jemenu, a ne u basenu Konga!" -Nebuloza "Imate stikle do plafona pa posle kicmu nemate" -opet Nebuloza Ja umirem od smeha na svakom casu geosa | |
|
| |
Marizza Eva V.I.P
Broj poruka : 2592 Godina : 30 Location : Tamo gde nisi ti... Datum upisa : 01.12.2007
| Naslov: Re: Izvale sa chasova;) Sub Okt 25, 2008 1:47 pm | |
| Da, Nebuloza je... kraljica odvala. | |
|
| |
| Naslov: Re: Izvale sa chasova;) Pet Okt 31, 2008 12:56 pm | |
| Moje izvale... Nastavnica istorije:,,U kog Boga su Muslimani verovali?" Ja: ,,U Budu" Nastavnica bilogije: ,,KAda se povredimo ili udarimo, koji deo tela prvi reaguje?" Ja:,,Pa mozak nastavnice!" | |
|
| |
| Naslov: Re: Izvale sa chasova;) Pet Okt 31, 2008 3:02 pm | |
| Kaze nasa nastavnica srpskog: "Ja sam onda otisla u Pristinu da studiram,i..." Ja: "Dabogda se ne vratila" Ammy:Ajde ti idi sa Emom po pizzu,a ja i Maja po sokove Ja: Ma vazi,nego,meni kupi sveze cedjenu Colu xD
Poslala neka devojcica mom drugu ljubavno pismo... i napisala mu JA TE i stavila srce... Ja onako uzmem papir i zacudjeno pogledam i kazem: Jaao viiiidi,alma te SRCINGUJE | |
|
| |
Mix... Seranovi misle da si super
Broj poruka : 1375 Godina : 34 Location : In bed. . . with her. . . :) Datum upisa : 27.09.2008
| Naslov: Re: Izvale sa chasova;) Uto Nov 11, 2008 11:01 pm | |
| Nije smesno, ali ajde. . . Rekao moj drug nastavnici. . . -Nismo zavrsili recnicu. . . A ona pitala -Kako znas?- A on rekao -Pa, nisam stavio tacku- I sto je najgore, bio je ozbiljan. . . Ja sam crkao. . . | |
|
| |
~*Mici*~ V.I.P
Broj poruka : 2839 Godina : 33 Location : Sa Benjom na pustom ostrvu Datum upisa : 23.08.2007
| Naslov: Re: Izvale sa chasova;) Uto Nov 11, 2008 11:11 pm | |
| Francuskinja:"Kao da radim u nekoj EPP skoli!" Opet francuskinja:"Ovo ti je prva,druga i zadnja opomena." Moj drug Konanu(profesoru logike):"Ma,brate,nisam je za ovo spremao!" Profesorka istorije:"I oni ce dobiti povlastice od Vacir-pase..." Moj drug:"Za GSP!" Geograficarka:"Samo nam jos fale kola da prelaze preko ovog mrtvog policajca.Jel mrtvog?" Odeljenje:"Lezeceg!" | |
|
| |
jovan-fun serano V.I.P
Broj poruka : 8232 Godina : 33 Location : Los Serrano 4ever Datum upisa : 18.11.2007
| Naslov: Re: Izvale sa chasova;) Uto Nov 11, 2008 11:48 pm | |
| - Mix... ::
- Nije smesno, ali ajde. . .
Rekao moj drug nastavnici. . . -Nismo zavrsili recnicu. . . A ona pitala -Kako znas?- A on rekao -Pa, nisam stavio tacku- I sto je najgore, bio je ozbiljan. . .
Ja sam crkao. . . ma ima bisera u školi. to je show | |
|
| |
| Naslov: Re: Izvale sa chasova;) Pet Nov 21, 2008 5:07 pm | |
| Valentina odgovara istoriju:,, Pa njihova kravica (umesto konjica) je bila brza..." Nastavnica srpskog: ,,Ovo delo napisao je pisac Vilijam.." Ja:,,Sekspir bre!!!" Nastavnica srpskog:,,To je deco, palatalizacija, ovaj djavo , sibilarizacija" | |
|
| |
Marizza Eva V.I.P
| Naslov: Re: Izvale sa chasova;) Sub Nov 22, 2008 4:21 pm | |
| | |
|
| |
jovan-fun serano V.I.P
| Naslov: Re: Izvale sa chasova;) Uto Nov 25, 2008 11:49 pm | |
| e imam ja nešto da ispričam ali nije baš onako msm jeste izvala
mi juče imali engleski i moj drug priča vic profesorici eng.
Otišla Monahinja kod ginekologa i sada on joj govori kako je ona u drugom stanju. A ona njemu kako je to nemoguće i da nije vodila nisakim ljubav. I dobro onda sada se vrati u crkvu i stane pred ispovedaonicu(kako li se već zove) i kaže p*čka vam materina ko god da je svršavao po svijećama a razred u komu.. | |
|
| |
Bunny Admin
Broj poruka : 1681 Godina : 28 Location : Hogwarts Datum upisa : 09.10.2008
| Naslov: Re: Izvale sa chasova;) Sre Nov 26, 2008 11:59 am | |
| - Marizza Eva ::
- Brate, u školi treba da nas uče nekoj mudrosti, a tamo se čuje najviše odvala...
Ma strasno. Jedina nastavnica koju volim je mija geograficarka jer se uvek zeza sa nama na casu, a i kod nje se uvek cuju najboljre izvale: Nastavnica: Savo koja planina tece ispod reke Ural? Nastvnica geosa mom drugu : galerija (tako mu je nastavnica dala nadimak) jesi ti bolestan ili samo glup?!? Prica nama ona o ekonomiji i kaze kako bez politike nema ekonomije i bez ekonomije nema politike. I tako prodje ceo cas a mi je zagovaramo i ona prica o Milosevicu, Djindjicu, Klintonu, Kostunici i tim politicarima i na kraju kad je shvatila da je proso ceo cas ona kaze: sta je bre deco sta ste bre takvi? NIJE NORMALNO da decu vasih godina zanima politika! A i danas pricamo o ekonomiji a ne o politici jer one nemaju veze jedna sa drugom! Ma zena je zesca! Moje izvale sa casa geografije: Nastavnica; sta je recna mreza? Ja: sve obale sa svojim priobalama! Ja: Nastavnice sta sam dobila 3 ili 2 (posto sam ocajno odgovarala)? Nastavnica: 4 Ja: nastavnice nemojte da me zezate to lose utice na mene prvo mi date nadu pa je onda opet porusite! | |
|
| |
| Naslov: Re: Izvale sa chasova;) Pet Nov 28, 2008 12:58 am | |
| Danasnje odvale... Nastavnica informatike:,, Deco, jel ja sanjam, ili sam odsutna?" Smilja:,,Necu da umrem mlada!!" Nastavnica informatike:,,Da, da, mozemo i da se umrezimo!!!" I da, irali se mi nesto danas na francuskom i kada je Uros bio na redu da nesto pokazuje, kaze Stefan:,,Ma njega boli du*e!" Nastavnica francuskog:,,Boze Stefane, sta to pricas?" Stefan:,,Pa nastavnice, znate, boli stomak, glava, noga, ruka... Valjda i du*e moze!" | |
|
| |
jovan-fun serano V.I.P
| Naslov: Re: Izvale sa chasova;) Pet Nov 28, 2008 11:58 pm | |
| jooooj kako sam se ja danas razrednoj smijao kada nam je rekla da nemože zbog nas DVA DANA DA SPAVA ja sam umirao od smijeha ču nemože da spava | |
|
| |
jovan-fun serano V.I.P
| Naslov: Re: Izvale sa chasova;) Pon Dec 01, 2008 11:10 pm | |
| znam da je spam ali:
Danas mi imali engleski. I pošto smo imali zamjenu danas nam je banula prava profesorica. Prvi put nam predaje nepoznajemo je. I sada ona ajde upisala čas. i kaže
-Dana u 17 i 30 možete da popravljate jedinice(a to je na času rekla,a ja u plač. Da umrem od smijeha) -Nemojte da izletite u poslednjim minutima,a ja joj odgovaram PU PU daleko bilo a razred u komu. -Koja je ona tamo budala što riče a mi umiremo od smijeha | |
|
| |
| Naslov: Re: Izvale sa chasova;) Čet Dec 11, 2008 4:47 pm | |
| Nastavnica srpskog meni:,,Selena dete, jel si ti bila kod psihologa?" Ja:,,Pa naravno da jesam!" Nastavnica srpskog:,,Da znas i da si trebala da ides, tvoje ponasanje je nenormalno!!!" Uros:,,Hello, dobro jutro Kolumbo, dobro ste provalili nastavnice!!!" Nastavnica:,,Napolje!" Nastavnica informatike:,,KOje browsere koristite deco?" Razred:,,Explorer, Opera, MOzzilla... Uros:,,Ja koristim ADSL!!!" | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Izvale sa chasova;) | |
| |
|
| |
| Izvale sa chasova;) | |
|