| Izvale sa chasova;) | |
|
+32Natalia_Sanchez ~tete^ una^princessa~ SkY_Lin3R Ewa Capdewila Anja95 -->>AfRy<<-- Vitke '94 Stefan jovan-fun serano micka Ivana92 Marizza Eva Raul always&4ever Dzenchi oLiVeRa I_love_Fran_Perea Millichizza *SandriCh* Tete 93 Ninaena-loca por Guille *Anchy* Dvd and Richie SMEKERI La Serrano Lucia/Tete/Eva-Girl ~Tete~ *A&D* Mari Tere Zavisnik_od_Seranovih Maddy-92- Tasha'94 ~*Mici*~ 36 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
~*Mici*~ V.I.P
Broj poruka : 2839 Godina : 33 Location : Sa Benjom na pustom ostrvu Datum upisa : 23.08.2007
| Naslov: Izvale sa chasova;) Pon Okt 29, 2007 12:14 am | |
| E,ovako,ovde pishite sve gluposti i izvale koje mozhe ljudski rod da izgovori na chasu... | |
|
| |
Tasha'94 Admin
Broj poruka : 2175 Godina : 30 Location : Imas gajbu???-E,tu!!! :) Datum upisa : 20.08.2007
| Naslov: Re: Izvale sa chasova;) Pon Okt 29, 2007 12:15 am | |
| Kad se zastava dize? -kad predsednik ide u rat | |
|
| |
Maddy-92- Eva ti pomaze da se obuces
Broj poruka : 217 Datum upisa : 22.10.2007
| Naslov: Re: Izvale sa chasova;) Pon Okt 29, 2007 12:18 am | |
| Prof. geografije: -Politicari su kao klozetska solja, ona sa autobuske, samo jos gori.. -Ovu stenu iskoristite na pravi nacin. Pogodite nekoga u glavu.. -Ja sam Shiptar, Arnaut, Srbin koji je primio, siptarsku veru... | |
|
| |
~*Mici*~ V.I.P
Broj poruka : 2839 Godina : 33 Location : Sa Benjom na pustom ostrvu Datum upisa : 23.08.2007
| Naslov: Re: Izvale sa chasova;) Pon Okt 29, 2007 12:18 am | |
| Ja imam veoma glupu francuskinju,ali mi ni razredna bash ne blista od pameti....
Francuskinja za vreme kontrolnog,mi urlali,a ona:"Ko bude pravio buku,nek se javi,da ga izbacim napolje!" I mi tu pukosmo,a ona ce na to:"Shta sam rekla?" :haha:
Razredna:"Nekada su postojali kompjuteri u dve boje plavo-zeleni,a postojali su jednobojni crno-beli." :haha: | |
|
| |
Zavisnik_od_Seranovih Upoznajes Seranove
Broj poruka : 93 Datum upisa : 15.10.2007
| Naslov: Re: Izvale sa chasova;) Pon Okt 29, 2007 3:24 am | |
| e,deco,mi takvih izvala imamo dve sveske od 100 listova... | |
|
| |
Mari Tere Eva ti pomaze da se obuces
Broj poruka : 282 Location : Sa Victorom i Benjom jaaako daleko... Datum upisa : 02.09.2007
| Naslov: Re: Izvale sa chasova;) Uto Okt 30, 2007 7:03 pm | |
| Mi smo puni tih gluposti koje smo izvaljivali i imam neke sveske sa tim...Kad ih nadjem napisacu najbolje. | |
|
| |
*A&D* V.I.P
Broj poruka : 1808 Godina : 28 Datum upisa : 25.10.2007
| Naslov: Re: Izvale sa chasova;) Sre Nov 21, 2007 10:15 pm | |
| nisu moje izvale vec nasla na nekom forumu..
Nastavnica matematike : Imate dve prazne kese jabuka Nastavnik fizickog : Kada vam skresem ocene, ima da se pusite
Nast fizickog:Tvoje je samo da rasiris noge,sve ostalo prepusti meni... I razred osnovne Uciteljica:Deco,napisite 1 prostu recenicu. Pola sata pisem,i podignem ruku: Ja:Ja sam napisala! Uc.-Kazi. Ja:''Spale su ti gace!''Ovo je naj naj...
Nastavnica istorije: ajde pricaj kad sam ti rekla da cutis(trebalo umesto cutis,pricas)
Nastavnica fizike:"Ajde ti gnjido iz poslednje klupe sto se kikoces,ajde da odgovaras"
Mi radili kontrolni iz geosa i pitanje sta je evroazija, a moj drug napise evrovizija je takmicenje za najbolju pesmu u evropi!!!
Odgovara Marija i nastavnica je pita sta spada u zivotinjski svet Australije, a ona kaze led i gleceri!!!!!!
A moj drug odgovara geos i nista ne zna i pita ga ona, bukvalno mu izvlaci ocenu : Kakve oci imaju kinezi ? On : Siljate
A jedna drugarica, isto tako :
nastavnica geosa : Sta je Kina ? Jel to drzava, reka, osmi kontinent ? ona : da nastavnica : pa sta da ? ona : osmi kontinent
Moj drug odgovara geos i pošto ništa ne zna nast ga pita "Koja reka reče ispod Savsog mosta?" "Pa Dunav nastavniče..."
Moj drug odgovara geografiju i kaze- ,,Brazil je kontinent gde se proizvodi kafa,,
Moja drugarica nije znala,drug joj shapne Word I Excel a ona chula gwozdje i ekser i tako napisala znachi kraj ... Koliko smo se smejaliiii
Biologicarka:Kako ste jadni,ovo je BEDA ZIVOTA(ja se smejem)Pa jeste Stefane,nije smesno(a znas kako je hladno rekla). Moj razredni:Na kraju svakog casa kaze:''Hvala vam na paznji". Moto mog razrednog:Koja devojka uci skolu,ona ne treba da se udaje.Koja nece da uci,neka se uda u osmom,nek' kuva muzu rucak(tako on kaze devojcicama,i ne da im da se udaju).Za decake:Darko ima brkove,moze da se zeni.
,,Daj mi pisxtoLj da se 0besim!'' (m0j drugarica) # ,,Nem0j da pravisx vecu budaLu od mene,neg0 sxto jesam''. (nastavnica xemije)...
Nastavnica fizickog,ona nam je juce predavala nema pojma,nas nast Zliii je imao srcani udar,hahahha ala lupam. Nast fiz-Ti Marko vec 13 casova ne nosis ocenu!*
*Treba opremu
Prof srpskog:Zasto si ga udario? Moj drug:Uzeo mi telefon Prof:I zbog toga mislis da je ped**?
Ucenik odgovara,a drugi mu cita Prof:Nemoj da mu citas A ovaj sto cita:Ma moram,kad on ne zna sam da cita
Ucenica odgovara Prof:O pa ti si pocela da nosis naocare Ucenica:Da,samo kad citam
Nastavnica biologije- ''Koje hormone luce muske polne zlezde?'' Mihajlo-'' Progesteron i testosteron''.
Nastavnik srpskog na pripremi za prijemni- ''O klasje moje, hljebe moj beli krvlju postrapani.... Koja je ovo pesma?'' Ja- ,, Pa ''Veche'' nastavniche''.
Nastavnica biologije Nemanji- ''Da li smo mi sisari ili biljojedi ili nesto trece?'' Nemanja- '' Mi smo sisojedi!''
Jedan moj drug : "Nastavnice, vi niste svesni vase nesvesti"
Nastavnica hemije : "Jeste li napiSHali deco ?"
Nastavnica muzickog ( neki smor ) dosla nam na cas i pustila onu pesmu za mentole "Molimo za mirnu tisinu"... Ide deo "Ne dajte da susne list", a jedan moj drug cepa list iz sveske
Fizicar:Koliko nogu imaju dva zeca i tri misa?
Nas.fizickog:Prestani da meljes! Ja:Pa.nemam mesa!
Ode moja drugarica da vidi sta ce s mobom Siemensom,nesto joj pukao... Ulazi i pita je prodavac: Prodavac:''Koji imate aparat?'' Anja:SIMSON! Da se setim sta je jos lupila-e da... Opet otisla u prodamnicu mobova i kaze: Anja:''Mogu li da prijavim kvar telefona kod vas?" Prodavac:"Izvolite?'' Anja:''Ne vidim nista na ekranu... mislim da mi je neko poslao virus na telefonu!'' Jedan Bojan u prodavnici: Bojan:Dajte mi jedno pakovanje dvoprka(dvopeka)
Nastavnica: kokoske kada kljucaju one zapamte to 7 sekundi ortak: vi to iz iskustva?
jednom bilo par mojih drugova islo na trening i bila guzva neka na ulici i 1 osto i zakasnio 20 minuta na trening i ovi ga pitali sta je bilo tamo a ovaj kaze prazni cd-ovi
jednom kad sam bio sa tim istim drugom, on iso da razmeni 30 evra i pita nekog koji je prodavo cvece na ulici kolko je to u dinarima a ovaj kaze 2450 i moj drug kaze pogledacu dal ima negde pvoljnije
Nastavnica:Cujem li rec , bices upisan ortak: boli me uvo sto cu biti upisan Natavnica:dacu ti 1 ortak:dajte mi 1 pa cemo videti nastavnica : pricaj arabesku ortak: E bas necu, nesto mi se ne prica nastavnica: dobro (upise mu 1) ortak: bude li taj kec osto do sutra tu , bice svasta
jednom neka budala iz mog odeljenja kad je odgovarala geografiju nije znala koji je zemljin satelit
ortak: okrenite cd na drugu stranu
nastavnik: pazi da ti busilica nepadne u krilo pa da mi se tu uzbudjivas
kad se ja setim bisera mojih profesora... srpkinja ih ima najvise: - Zasto sedite kao vampiri? - Uzburkali ste se kao more na vetru - Jevticu sedis kao rascepljeni pelikan pita moja drugarica profesorku - Kad se cita Ana Kurnjikova? ( Ana Karenjina)
hemicarka - Deco to je mentalno zlostavljanje kad svi pricate u glas ima ih jos dosta, kad se setim napisacu
Zar nisu smesne,nisu moje,... | |
|
| |
~Tete~ Upoznajes Seranove
Broj poruka : 92 Datum upisa : 26.11.2007
| Naslov: Re: Izvale sa chasova;) Pon Nov 26, 2007 11:09 pm | |
| Muhamed je Hriscanin... To je odvalio na istoriji neki moj drug... | |
|
| |
Lucia/Tete/Eva-Girl Dobrodosao/la na forum
Broj poruka : 46 Godina : 30 Location : U kući Seranovih Datum upisa : 24.11.2007
| Naslov: Re: Izvale sa chasova;) Čet Nov 29, 2007 7:29 pm | |
| U naše odeljenje je puno provala.....Mrzi me sad da pišem.... | |
|
| |
La Serrano Zivis u kuci Seranovih
Broj poruka : 2868 Datum upisa : 10.09.2007
| Naslov: Re: Izvale sa chasova;) Čet Nov 29, 2007 11:55 pm | |
| - Lucia/Tete/Eva-Girl ::
- U naše odeljenje je puno provala.....Mrzi me sad da pišem....
| |
|
| |
Dvd and Richie SMEKERI Izlazis u grad sa Evom i Africom
Broj poruka : 979 Godina : 30 Location : Sa Richiem i Dvd-em na pustom ostrvu Datum upisa : 21.11.2007
| Naslov: Re: Izvale sa chasova;) Pet Nov 30, 2007 12:34 am | |
| Ovo su neke moje i od mojih drugarica:
* Sta sedis tu ko mrmot pred parenje
* Razredna vi ko da ste ziveli u 5tom veku sa pingvinima
* Nemoj da ti se keva kupa gola
* E sto obuvas carape na bosu nogu??
* (by. nasa nastavnica istorije) Ponasate se ko lesinari
* (by nasa muzicarka mojoj drugarici) Kakvo ti je to gnezdo na glavi?
* (ja nastavniku fizike) Nastavnice jer ste vi Jagodica Bobica?? i Nesto me podsecate na teletabisa!!!!!!
* Moj drug na tehnickom:Koljem po kucama vlastitim alatom!!!!!
* Na istoriji ja:Za vrijeme II svjetskog rata poginulo je 1,700,000 mrtvih.
* Neko na istoriji:U prethistorijskom dobu vršeno je razmnožavanje bez ikakvog reda.
* Biologicarka:Ove epruvete nisu dobro neoprane.
* Ti me nisi zadovoljio. Neka ti otac sutra dođe.
Kad se setim jos napisacu........pozz | |
|
| |
*Anchy* Admin
Broj poruka : 3796 Godina : 33 Location : Tri metra iznad neba... Datum upisa : 05.12.2007
| Naslov: Re: Izvale sa chasova;) Uto Dec 11, 2007 6:02 pm | |
| cas matematike... radimo aksiome prvi put. profesorka:sta su aksiome? mi: cutimo profesorka:zar niko ne zna? boze! a dobro sta znaci aksioma na grckom? mi: cutmo profesorka: sta?! zar ni grcki ne znate??? uzas! debil | |
|
| |
Ninaena-loca por Guille Dijego,Fiti i Santi ti pune glavu glupostima
Broj poruka : 437 Godina : 32 Location : Al lado de mi Victor... Datum upisa : 07.12.2007
| Naslov: Re: Izvale sa chasova;) Uto Dec 11, 2007 11:18 pm | |
| Nas. Geog.-U kom su stanju stene? Ucenik:U tecnom stanju Nas. Geog.-A kako su nastale stene? Ucenik:Talozenjem prasine.
Nas. Mat.-Moze da se ruca na podu a da se jede na stolu.
Nas. Bio.-Ne dirajte hrcka juce je presvucen.
Nas. Mat.-Ne gleda se ocima nego mozgom.
Nas. Fizike-Baci to iz glave, jezik otvori.
Nas. Mat.-Ukljucite Razmisljanje.
Nas. Geo.-.........rasedanje kopna............ Ucenik-STA? Raspadanje korpe
Nas. Srp.-Zavrsite primere pa samostalne zadatke primere.
Nas. Srp.-Ivane i Nemanja ustanite sva trojica
Nas. Srp.-Age su imale svoje titule jedna od njih je AGA
Marija-Lazo kada ces da kitis Novu Godinu? Laza-A kada ti slavis jelku?
Nas. Bio.-..........dusnicke cevcice.......... JA-Tu ti dusa izlazi na nos
Ovo su bili samo neki od mnostvo bisera koje smo lupali u osnovnoj skoli kako je tada lepo bilo | |
|
| |
*Anchy* Admin
Broj poruka : 3796 Godina : 33 Location : Tri metra iznad neba... Datum upisa : 05.12.2007
| Naslov: Re: Izvale sa chasova;) Sre Dec 12, 2007 3:45 pm | |
| prof biosa (prica o nekom kucetu iz dvorista):
bio je tu jedan pas... i onje bio vec mator.... i hteo je da produzi vrstu... a bila je jedna zenka tu i oni su onda pokusali da produze vrstu!!! medjutim bio je tu jedan pas koji je bio ljubomoran i on je okupio svoju druzinu i onda su ga oni malo rastrgli (psa koji je hteo da produzi vrstu)... ali je on preziveo,pobegao je na ulicu i udarila su ga kola. pa smo ga mi sahranili ispod ovog tu hrasta!!!!!! | |
|
| |
Tete 93 V.I.P
Broj poruka : 3286 Godina : 28 Location : in love :D Datum upisa : 07.12.2007
| Naslov: Re: Izvale sa chasova;) Pon Dec 17, 2007 2:51 pm | |
| Nastavnica muzičkog:"U četvrtak zaključujem čas!" | |
|
| |
*SandriCh* Eva ti pomaze da se obuces
Broj poruka : 237 Datum upisa : 15.12.2007
| Naslov: Re: Izvale sa chasova;) Pon Dec 17, 2007 6:46 pm | |
| Jaooo mi imamo pooono izvala....mislim da sam ih pisala, negdje na papir, pa ako nadjem, postavicu............ | |
|
| |
~*Mici*~ V.I.P
| Naslov: Re: Izvale sa chasova;) Uto Dec 18, 2007 5:48 pm | |
| Evo,danas sedimo na chasu i neshto prichamo....I profesorka pita:"Kakva je promena u zvuchenju rechi dobijena kada se koristi NA TE,a ne NA TEBE?" A moj drug odgovara:''Pa skratili smo zamenicu..." A drugi:"Zvuchi sladje...." | |
|
| |
Tete 93 V.I.P
| Naslov: Re: Izvale sa chasova;) Ned Dec 23, 2007 2:17 am | |
| Nastavnica matematike Tomićki:Okreni se Tomićeva! | |
|
| |
Millichizza Zivis u kuci Seranovih
Broj poruka : 3395 Godina : 28 Location : in love with Guille Datum upisa : 16.12.2007
| Naslov: Re: Izvale sa chasova;) Pon Dec 31, 2007 1:47 am | |
| Nastawnica matematike nije otkachena, ona je izgubljena.
I odlichna je nastawnica. | |
|
| |
Millichizza Zivis u kuci Seranovih
Broj poruka : 3395 Godina : 28 Location : in love with Guille Datum upisa : 16.12.2007
| Naslov: Re: Izvale sa chasova;) Pon Dec 31, 2007 1:48 am | |
| Ja neznam bash nijednu odwalu.
Swe shto chujem na chasu mi izgleda normalno, osim kada neki kreten iz nasheg odeljenja odwali neshto bash smeshno. | |
|
| |
Tete 93 V.I.P
| Naslov: Re: Izvale sa chasova;) Čet Jan 03, 2008 8:43 pm | |
| Pa,nemoj da pišeš poruke za redom | |
|
| |
I_love_Fran_Perea Zivis u kuci Seranovih
Broj poruka : 5987 Godina : 28 Location : HELL Datum upisa : 16.12.2007
| Naslov: Re: Izvale sa chasova;) Pet Jan 04, 2008 12:37 pm | |
| Pita nastavnica biologije mog druga: Sta ima list?(mislila je na lice i nalicje) Kaze moj drug: List ima lice i...... i .... POTILJAK! Mi smo se pocepali od smeha.... | |
|
| |
oLiVeRa Lusija i Kandela te pozivaju na veceru
Broj poruka : 351 Godina : 35 Location : Republika Srpska Datum upisa : 26.12.2007
| Naslov: Re: Izvale sa chasova;) Pon Jan 14, 2008 6:38 pm | |
| Pricamo na sociologiji o ljudskim bicima i evoluciji.Kad ce moja drugarica Marina -Profesore kad govorimo o ljudskim bicima,mi mislimo i na zivotinje,jel da?-
Profesorka srpskog-Tise malo mogu se ja DERAT sa trojicom,al ne mogu sa citavim razredom!-
Prof. fizike-Sta je gospodo,vama se ne dize kad ja ulazim?- | |
|
| |
Dzenchi Eva ti pomaze da se obuces
Broj poruka : 249 Godina : 29 Location : Santa Justa Datum upisa : 15.01.2008
| Naslov: Re: Izvale sa chasova;) Sre Jan 16, 2008 6:50 am | |
| Ewo vam neke moje i od mojih frendova i nastavnika !!! Čas Historije Ja:Nastavniče jel vam ono gori auto (zezancija) Nastavnik:Uh je*em te gdje Čas Matematike (nastavnica ljuta) Nastavnica:Pa ja ne mogu da shvatim kako ste tako nemirni, idem ja sad fino u zbornicu i fino se opustiti a vi fino naučite formule Moj Friend:Hoćete li možda o kafu Čas Geografije Ja odgovaram Nastavnik:Glavni grad Turske ? Ja:Kankara Čas Geografije (kontrolni) Ko se okrene dobit će 1 Moj drug kaže nastavnici:Nastavnice šta je to iza vas Nastavnica se okrene on se okrene i prepiše 1 zadatak Nastavnice šta je to ispod stola i prepiše 2 i 3 pitanje Ostalo još 4 Nastavnice Nastavnica:Nema nastavnice, što me lažeš Ma ne nastavnice, spale su vam gache Ona se pogleda dole on se okrene i prepiše 4 Nastavnica:Kakve su to bezobrazne riječi, da si sve uradio dobit ćes 1 i dobije 1 Perica je non-stop bezobrazan, prica svasta, muci djevojcice i napokon se one pozale uciteljici. Uciteljica kaze da je naj bolje da, cim Perica kaze nesto bezobrazno, one pokupe i izadju iz ucionice. Sutradan ujutru uleti Perica u razred i vice - Ej, narode, preko puta skole su poceli zidati javnu kucu! Djevojcice vrisnu i istrce napolje a Perica vice za njima: - Polako, ku*ve, otvaranje ce biti tek za godinu dana! Ucila djeca u skoli o krvotoku i uciteljica ih ispituje. Pita ona jednu djevojcicu od cega se srce sastoji. Djevojčica: Uciteljice, srce ima dvije komore. Učiteljica: Dobro. Hajde Perice, srce ima dvije komore i dvijee, dvije ....? Perica: ... i dvije noge. Učiteljica: Pa kako crni Perice srce moze imat dvije noge? Perica: Pa lako, prolazim ja pored direktoreve kancelarije i cujem kako direktor kaze: hajde srce, rasiri noge. Pita uciteljica Pericu koliko je dva plus dva. Tri rece on. Ponovo ga ona pita , a on opet tri. Uciteljica polako gubi strpljenje i opet ga upita, koliko je dva plus dva? On joj odgovori :" Tri je*em te gluhu". Pitala Učiteljica djecu šta se sve stavlja u usta (jede) Kaže Ivica jabuka Kaže Marica hljeb Kaže Perica luster čiteljica:Kako Luster On:Moj tata svaku večer kaže mami hajd ugasi luster da ti ga stavim u usta Hoću li još stavljati ??? | |
|
| |
always&4ever Admin
Broj poruka : 6479 Godina : 31 Location : On The Dotted Line Datum upisa : 25.12.2007
| Naslov: Re: Izvale sa chasova;) Sre Jan 16, 2008 1:35 pm | |
| cas istorije odgovara graba. pita ga nastavnica:je li grabo ko su bile durske dahije? graba:hm............... pain sapuce: turski odmetnici, turski odmetnici! nastavnica:selvere? selver:pa, ovaj, turski umetnici! | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Izvale sa chasova;) | |
| |
|
| |
| Izvale sa chasova;) | |
|