| ~Operacija Trijumf~ | |
|
+14MilenaJA ~*Mici*~ Bunny I_love_Fran_Perea *A&D* Ewa Capdewila Mix... *Simply*Complicated*Girl* Alexandra-Eva-Tete -Afry Marizza Eva kaca ~tete^ una^princessa~ always&4ever jovan-fun serano 18 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
~*Mici*~ V.I.P
Broj poruka : 2839 Godina : 33 Location : Sa Benjom na pustom ostrvu Datum upisa : 23.08.2007
| Naslov: Re: ~Operacija Trijumf~ Uto Nov 04, 2008 11:10 pm | |
| Ovako,ja apsolutno obozavam Sonjin glas....Devojka razbija....Posle nje od devojaka najvise volim Anu i Ninu....Milica me nervira sa onim njenim kukanjem i plakanjem,Jasmina me je sinoc totalno iznervirala,Mika uvek nesto popuje....Od momaka Alexandar mi je ok,ali me nervira ta preterana dobrota,Sajko mi je prepresladak,ali ponekad me nervira....Vukasin mi je ok,ali nesto mnogo razvezuje jezicini....Babajic mi je extra...Kako volim to prezime,po ceo dan idem po kuci i govori Babajic..... I Igor mi je ok....Takav sam utisak ja stekla do sad....Za druge jos se nisam usaglasila sama sa sobom.... Izvinite,ljudi,ali Macina frizura je juce bila za pohvalu.... | |
|
| |
always&4ever Admin
Broj poruka : 6479 Godina : 31 Location : On The Dotted Line Datum upisa : 25.12.2007
| Naslov: Re: ~Operacija Trijumf~ Uto Nov 04, 2008 11:15 pm | |
| Jao da, oni prelepi bronzani uvojci... Stvarno je ono Italijance uradilo posao kako valja | |
|
| |
~*Mici*~ V.I.P
Broj poruka : 2839 Godina : 33 Location : Sa Benjom na pustom ostrvu Datum upisa : 23.08.2007
| |
| |
*Simply*Complicated*Girl* Zivis u kuci Seranovih
Broj poruka : 3516 Godina : 29 Location : Cekam... xD Datum upisa : 15.02.2008
| Naslov: Re: ~Operacija Trijumf~ Uto Nov 04, 2008 11:21 pm | |
| Maca je car! Boze kako se ismeta ispravi kada sedi...ili mi se cini...a marina samo mase onom lepezom xD Ziri je stvaaaarnooo mada ismeta i nije losa...ismeta rocks xD | |
|
| |
Mix... Seranovi misle da si super
Broj poruka : 1375 Godina : 34 Location : In bed. . . with her. . . :) Datum upisa : 27.09.2008
| Naslov: Re: ~Operacija Trijumf~ Uto Nov 04, 2008 11:59 pm | |
| Ma, Ismeta je jedina normalna. . . A Marina, neka vrsta svinje. . . A Tonci kao paun. . . A kako je Nikolina lepa, a i Ana je sweet. . . Ne brini, always&4ever, tvoj drug ce mi biti zahvalan. . . | |
|
| |
Alexandra-Eva-Tete -Afry Zivis u kuci Seranovih
Broj poruka : 2372 Godina : 30 Location : sa Lucasom <3333 Datum upisa : 06.01.2008
| Naslov: Re: ~Operacija Trijumf~ Sre Nov 05, 2008 3:43 pm | |
| Ziri....mmmm......Neznam stvarno Tonci mi je strasno smesan....Marina i Ismeta ok... Od ukucana najbolji moj Saric i nasa prekrasnaa Anee Sonja ima vrh glas al je ovako nevolim,.....Vukasin ima predivan glas razbija....Danijel obozavm njegov glas kao i Alexandrov...Milica je prelepa i ima divnu boju glasa....Mika nem a los glas al msm. neznam je dovoljno. Nina fenomenalna samo da je 7,8 godina mladja ko stvorena za Alexa mog divnog imenjaka.....Babajic ludak...Nikola P. carina .... A Kristijan sasvim ok...Ona Milica sa plavom kosom i roze pramenovima je bila fenomenalna...Iki sam obozavala... | |
|
| |
Marizza Eva V.I.P
Broj poruka : 2592 Godina : 30 Location : Tamo gde nisi ti... Datum upisa : 01.12.2007
| Naslov: Re: ~Operacija Trijumf~ Sre Nov 05, 2008 11:56 pm | |
| Po mom mišljenju, Jasmina se ponela kao kreten. Danijel mi je prošle nedelje bio čak simpatičan, ali mislim da je to uradio s namerom da ostane u kući. S druge strane, Jasmina je bila sve gora i gora. I ne verujem da je išta namešteno. Jednostavno, Danijel je 1000 puta bolji pevač od Jasmine. Smatram da nije trebalo kazniti studente za ono što je Sonja rekla, jer ne smatram da je to trebalo kazniti. Ali, verovatno to žele da učine show zanimljivijim. Iskreno, ne znam za koga bih volela da ispadne. Nadam se da neće ispasti dalji mi komšija Sajko, Nikola P, Đorđe i još neki... Ma, svi nominovani su mi cool. Slažem se s onim što je žiri rekao - Sajka, Nikolu P, Đorđa i Vukašina treba staviti u jedan bend. | |
|
| |
always&4ever Admin
Broj poruka : 6479 Godina : 31 Location : On The Dotted Line Datum upisa : 25.12.2007
| Naslov: Re: ~Operacija Trijumf~ Čet Nov 06, 2008 12:22 am | |
| Jao ja moram da komentarisem ziri Tonci Huljic - ajoooooooooooj... Toliko nesimpaticnosti na jednom mestu da to nije zdravo... Nervira me sto onako sedi sa onim bezizrazajnim izrazom lica, ono u fazonu "imam toliko para da mogu sve da vas kupim, a i ovde sam jer mi se debeelo placa" Ismeta kakogod - Jedina se normalno ponasa, ona mi je mnogo simpaticna. Ponasa se prem ucesnicima kao prema ljudima i ja to mnogo cenim, a ne kao prema robi kako se ostali ponasaju Marina Tucakovic - Grrrrrrrrr!!! Uzasna babetina Mislim, zasto bas njuuu... Ne znam, horor je pravi... | |
|
| |
Broj poruka : 2372 Godina : 30 Location : sa Lucasom <3333 Datum upisa : 06.01.2008
| Naslov: Re: ~Operacija Trijumf~ Čet Nov 06, 2008 3:42 pm | |
| Ljudi ja njih obozavam i zanima me gde mogu da sse kupe-dobiju karte??????? Od ogromne je vaznosti meni je drugarica rekla da je negde na netu procitala da ako posaljes porukusa imenom i prezimenom onog koji ide na 0653056053 dobijas kartu...Jer to uistina/???? Hitnooo | |
|
| |
Bunny Admin
Broj poruka : 1681 Godina : 28 Location : Hogwarts Datum upisa : 09.10.2008
| Naslov: Re: ~Operacija Trijumf~ Čet Nov 06, 2008 10:22 pm | |
| E pocela sam redovno da je pratim extra je! Najvise volim Anu! Sto puta je bolje od VB-a! | |
|
| |
always&4ever Admin
| Naslov: Re: ~Operacija Trijumf~ Pet Nov 07, 2008 1:54 pm | |
| Jao ja moram da prokomentarisem Macu. On je meni preeeeesimpatican, lud je 300 na sat. Nekad ume da pretera sa nekim neumesnim komentarima, ali je totalno sarmantan. Bas je nekako pravi zezator i da nema njega kao voditelja bilo bi zesce dosadno. Milan bi mozda napravio po koji fazon, ali bez Mace bi se svi smorili. | |
|
| |
Bunny Admin
| Naslov: Re: ~Operacija Trijumf~ Pet Nov 07, 2008 6:23 pm | |
| Moguce, ali meni se smucio od onda kad je bio u VB-u. Ali je ipak car. | |
|
| |
Ewa Capdewila *Cami's biggest fan*
Broj poruka : 3346 Godina : 29 Location : .... Datum upisa : 28.02.2008
| Naslov: Re: ~Operacija Trijumf~ Pet Nov 07, 2008 6:36 pm | |
| Evo ja da prokomujem... Jasmini je bilo krivo jer je ispala pa je pocela da prica neke gluposti tipa 'ovo je sve namesteno' i onda je novinari pitaju 'a odakle to' a onda ona ne zna,...ako razumete...bezrazlozne gluposti A sad Sajko je slaaaadak i slaaaadak ali ono....nista posebno ovako,Sonja razbija ima odlican glas,Mika malo voli da pametuje,Babajic [jel tako se preziva]mi je nekako sav antipatican,direktor pokusava da bude ozbiljan ali meni on nekako sav seljakast sta znam Danijel mi je odvratan samo se krevelji nesto po onoj sceni Aleksandar sto kaze Mici dosadi ti tolika dobrota a i meni smeta jer ga previse vezuju za Toseta Proeskog...ne znam...kao da preko tudje slave...jao ne znam kako da objasnim Ismeta je odlicna za ziri,luda je bila kad je pala,ali je realna a Marina je odvratna Maca je super smesan za razliku od izdanja u VB | |
|
| |
Marizza Eva V.I.P
Broj poruka : 2592 Godina : 30 Location : Tamo gde nisi ti... Datum upisa : 01.12.2007
| Naslov: Re: ~Operacija Trijumf~ Pon Nov 10, 2008 5:11 pm | |
| | |
|
| |
Bunny Admin
| Naslov: Re: ~Operacija Trijumf~ Pon Nov 10, 2008 6:26 pm | |
| JA sam malo gledala taj VB u kome je on bio ali kad god piogledam on se cese po dupetu, cacka nos, ide u gacama, psuje! bio je odvran. | |
|
| |
| Naslov: Re: ~Operacija Trijumf~ Pon Nov 10, 2008 9:19 pm | |
| Ja sam Anom i Sajkom opesednuta Anee mi je idol i uzor i mnogo je volim i mnogi me porede puno sa njom i ja sam presrecna zbog toga i volim je sto je iz Metkovica | |
|
| |
Broj poruka : 1375 Godina : 34 Location : In bed. . . with her. . . :) Datum upisa : 27.09.2008
| Naslov: Re: ~Operacija Trijumf~ Pon Nov 10, 2008 10:22 pm | |
| Eto. . . Bar znam da ima jos takvih. . . Ja sam opsednut Ninom. . . Kako mi je lepa. . . A i Ana mi se mnooooogo svidja. . . | |
|
| |
~*Mici*~ V.I.P
| Naslov: Re: ~Operacija Trijumf~ Pon Nov 10, 2008 10:37 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: ~Operacija Trijumf~ Pon Nov 10, 2008 10:40 pm | |
| Joj, jos u stiklicama. . . Jesi videla kako je ''zenstveno'' sedeo? | |
|
| |
Ewa Capdewila *Cami's biggest fan*
Broj poruka : 3346 Godina : 29 Location : .... Datum upisa : 28.02.2008
| Naslov: Re: ~Operacija Trijumf~ Uto Nov 11, 2008 12:54 pm | |
| | |
|
| |
~*Mici*~ V.I.P
| Naslov: Re: ~Operacija Trijumf~ Uto Nov 11, 2008 1:44 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: ~Operacija Trijumf~ Uto Nov 11, 2008 2:47 pm | |
| Ono sinoc je bilo UZASNO!!! ZNACI JA NE MOGU DA VERUJEM! IZBACILI SU MIKU I KRISTIJANA???? KOJI SU BILI PISLJIVE DVE NEDELJE U KUCI,I JELI TO VAMA NORMALNO??? ---NE!!!--- NARAVNO DA NE!!! NE MOGU DA VERUJEM!!!!!!! I NOMINOVALI SU ADNANA I MILICU????? ADNANA I MILICU???????????????????? OOOO BOOOZEEEEE.......
Znaci stvarno brate...U pravu je sonja bila kad je rekla da su trebali njih dvojeda sacuvaju a sve ostale da nominuju! | |
|
| |
Bunny Admin
| Naslov: Re: ~Operacija Trijumf~ Uto Nov 11, 2008 8:26 pm | |
| Pa neznam mene su malo mika i Kristijan nervirali. Ona stalno nesto pametuje, a on je dziber, ali dobro pevaju to ne mogu da poreknem. | |
|
| |
| Naslov: Re: ~Operacija Trijumf~ Uto Nov 11, 2008 8:28 pm | |
| Ne diraj mi miku! | |
|
| |
| Naslov: Re: ~Operacija Trijumf~ Uto Nov 11, 2008 10:42 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: ~Operacija Trijumf~ | |
| |
|
| |
| ~Operacija Trijumf~ | |
|