| Da Li Ste Pomalo Zamrzeli Seriju Od Ove 7 Sezone? | |
|
+40kaca Bojana93 gamberro Guille DVD Natasha -->>AfRy<<-- Eva Rodriguez93 Jeka Mica Afri Deriglazova tete lucija i afrika 7 *GUILLE* ~MiNNa~ eva Ivanuj [S@ndric@] & [Victor] Alexandra-Eva-Tete -Afry *Africa*Flea* smaja Natalia_Sanchez *A&D* fran perea90 La Serrano SkY_Lin3R jovan-fun serano Marizza Eva ~tete^ una^princessa~ totalnoopicen Maya 93 :) Marcos serrano always&4ever Millichizza Fiona Serrano Ivana92 ***santi*** ~*Mici*~ Anja95 Eva & Afry '94 Ewa Capdewila 44 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
SkY_Lin3R Raul/Africa te muva
Broj poruka : 839 Godina : 29 Location : right there.·´¯`·-> Datum upisa : 27.03.2008
| Naslov: Re: Da Li Ste Pomalo Zamrzeli Seriju Od Ove 7 Sezone? Pet Apr 11, 2008 11:10 pm | |
| | |
|
| |
Ewa Capdewila *Cami's biggest fan*
Broj poruka : 3346 Godina : 29 Location : .... Datum upisa : 28.02.2008
| Naslov: Re: Da Li Ste Pomalo Zamrzeli Seriju Od Ove 7 Sezone? Pet Apr 11, 2008 11:12 pm | |
| | |
|
| |
~MiNNa~ Upoznajes Seranove
Broj poruka : 64 Godina : 32 Location : U srcu Zemlje..... =) Datum upisa : 15.03.2008
| Naslov: Re: Da Li Ste Pomalo Zamrzeli Seriju Od Ove 7 Sezone? Sub Apr 12, 2008 4:51 pm | |
| Ne,nisam zamrzela,ipak su Seranovi Seranovi..Samo sam malo razocarana zbog Lusije,ipak bez nje sad nista nije isto.... A i ovi novi likovi sto ce doci...Nekako mi se to ne uklapa.... Al navicicemo se vec "-D | |
|
| |
*GUILLE* Dobrodosao/la na forum
Broj poruka : 42 Godina : 29 Location : Lazarevac-T.M.R Datum upisa : 29.12.2007
| Naslov: Re: Da Li Ste Pomalo Zamrzeli Seriju Od Ove 7 Sezone? Sub Apr 12, 2008 6:17 pm | |
| - La Serrano ::
- Ivanuj ::
- Ja nisam zamrzeo, a i necu jer su to SERANOVI
Da! Jeste da serija nije vise ono sto je bila, ali nikada necu doci do te mere da je mrzim! Ipak su to "Seranovi"... Da ,SERANOVI ne mogu da se mrze,mogu samo da se obozavaju | |
|
| |
Millichizza Zivis u kuci Seranovih
Broj poruka : 3395 Godina : 28 Location : in love with Guille Datum upisa : 16.12.2007
| Naslov: Re: Da Li Ste Pomalo Zamrzeli Seriju Od Ove 7 Sezone? Sub Apr 12, 2008 6:21 pm | |
| - *GUILLE* ::
- La Serrano ::
- Ja nisam zamrzeo, a i necu jer su to SERANOVI
Da! Jeste da serija nije vise ono sto je bila, ali nikada necu doci do te mere da je mrzim! Ipak su to "Seranovi"... Da ,SERANOVI ne mogu da se mrze,mogu samo da se obozavaju Ne bi rekla! Na 4ymy ima onix koji su seriju i zamrzeli! (to nisam ja) | |
|
| |
tete lucija i afrika 7 Dobrodosao/la na forum
Broj poruka : 42 Godina : 31 Location : siempre con RBD Datum upisa : 02.02.2008
| Naslov: Re: Da Li Ste Pomalo Zamrzeli Seriju Od Ove 7 Sezone? Uto Apr 15, 2008 10:46 pm | |
| NE Serija je uvek bila i ostace extra i zanimljiva | |
|
| |
Deriglazova Dobrodosao/la na forum
Broj poruka : 3 Datum upisa : 17.04.2008
| Naslov: Re: Da Li Ste Pomalo Zamrzeli Seriju Od Ove 7 Sezone? Čet Apr 17, 2008 5:36 pm | |
| Nije smorila,ali nije vise isto od kad je otisla Lusia.Jer cela serija se vrtela oko te porodice! Malo su izgubili fazone | |
|
| |
Broj poruka : 42 Godina : 31 Location : siempre con RBD Datum upisa : 02.02.2008
| Naslov: Re: Da Li Ste Pomalo Zamrzeli Seriju Od Ove 7 Sezone? Čet Apr 17, 2008 6:23 pm | |
| PA DOBRO ALI JE I DALJE ZANIMLJIVA | |
|
| |
jovan-fun serano V.I.P
Broj poruka : 8232 Godina : 33 Location : Los Serrano 4ever Datum upisa : 18.11.2007
| Naslov: Re: Da Li Ste Pomalo Zamrzeli Seriju Od Ove 7 Sezone? Čet Apr 17, 2008 8:41 pm | |
| - tete lucija i afrika 7 ::
- PA DOBRO ALI JE I DALJE ZANIMLJIVA
nepiši velikim SLOVIMA | |
|
| |
| Naslov: Re: Da Li Ste Pomalo Zamrzeli Seriju Od Ove 7 Sezone? Pet Apr 18, 2008 6:42 pm | |
| | |
|
| |
jovan-fun serano V.I.P
Broj poruka : 8232 Godina : 33 Location : Los Serrano 4ever Datum upisa : 18.11.2007
| Naslov: Re: Da Li Ste Pomalo Zamrzeli Seriju Od Ove 7 Sezone? Pet Apr 18, 2008 9:42 pm | |
| - tete lucija i afrika 7 ::
- izvini nace se ponoviti
ma opušteno nego takva su pravila... Nije još došla ta sezona pa neću komentarisati | |
|
| |
SkY_Lin3R Raul/Africa te muva
Broj poruka : 839 Godina : 29 Location : right there.·´¯`·-> Datum upisa : 27.03.2008
| Naslov: Re: Da Li Ste Pomalo Zamrzeli Seriju Od Ove 7 Sezone? Pet Apr 18, 2008 9:46 pm | |
| seranovi se ili vole ili obozavaju! | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Da Li Ste Pomalo Zamrzeli Seriju Od Ove 7 Sezone? Sub Apr 19, 2008 5:46 pm | |
| Nisam zamrzela seriju, narawno, Serranowi su samo Serranowi ali ipak, malo je gloopa! |
|
| |
Afri Eva ti pomaze da se obuces
Broj poruka : 223 Godina : 29 Location : ESPAÑA Datum upisa : 18.02.2008
| Naslov: Re: Da Li Ste Pomalo Zamrzeli Seriju Od Ove 7 Sezone? Ned Maj 04, 2008 12:23 am | |
| nisam zamrzela..ne mogu da zamrzim | |
|
| |
Mica Zivis u kuci Seranovih
Broj poruka : 2639 Godina : 28 Location : Na st0lici ispred k0mpa xD Datum upisa : 01.02.2008
| Naslov: Re: Da Li Ste Pomalo Zamrzeli Seriju Od Ove 7 Sezone? Pon Maj 05, 2008 3:12 pm | |
| Onaka,nisam zamrzela naravno ali pre je bila bolja barem sa moje strane... | |
|
| |
Jeka Upoznajes Seranove
Broj poruka : 60 Godina : 30 Location : Sa Christopherom i na kraj sveta... Datum upisa : 30.04.2008
| Naslov: Re: Da Li Ste Pomalo Zamrzeli Seriju Od Ove 7 Sezone? Pon Maj 05, 2008 6:09 pm | |
| Definitiwno je pre bila bolja | |
|
| |
*Africa*Flea* V.I.P
Broj poruka : 1813 Godina : 30 Location : Out in L.A. ;) Datum upisa : 09.12.2007
| Naslov: Re: Da Li Ste Pomalo Zamrzeli Seriju Od Ove 7 Sezone? Uto Maj 06, 2008 10:26 am | |
| - Afri ::
- nisam zamrzela..ne mogu da zamrzim
Nisam zamrzela...nekako mi je to ''prejaka'' rec za to... Samo sam primetila da bi jako volela da se serija opet prikazuje... Iz pocetka...nekako bi vise uzivala ne znam...nekako su neke situacije ne povezane, pojavljuje se puno novih likova, dok se oni stari vise i ne vrecaju... A da ne pricam o tome kako vecina parova vise nisu zajedno | |
|
| |
Eva Rodriguez93 Dijego,Fiti i Santi ti pune glavu glupostima
Broj poruka : 423 Godina : 31 Location : Mozda sam upravo negde iza tebe?! :) Datum upisa : 01.02.2008
| Naslov: Re: Da Li Ste Pomalo Zamrzeli Seriju Od Ove 7 Sezone? Pon Maj 12, 2008 2:39 pm | |
| Meni je malo postala dosadna, uobicajena...a ti novi likovi...mislim da ce oni samo da pogorsaju stvar umesto da povecaju gledanost, jer to vise nece biti oni tipicni Seranovi na koje smo mi navikli, serija polako prelazi u sapunicu, al nadam se da ce mozz ipak ness zanimljivo da se desava, u svakom slucaju ja sam postala zavisnik i sta god da promene necu moci da prestanem da je gledam | |
|
| |
Ivanuj Dijego,Fiti i Santi ti pune glavu glupostima
Broj poruka : 481 Godina : 32 Location : Srbija Datum upisa : 25.01.2008
| Naslov: Re: Da Li Ste Pomalo Zamrzeli Seriju Od Ove 7 Sezone? Pon Maj 12, 2008 4:08 pm | |
| Ranije kada su deca bila mladja bilo je smesnije | |
|
| |
***santi*** Upoznajes Seranove
Broj poruka : 88 Godina : 35 Location : СВЕТА ЗЕМЉА Datum upisa : 30.03.2008
| Naslov: Re: Da Li Ste Pomalo Zamrzeli Seriju Od Ove 7 Sezone? Pon Maj 12, 2008 4:12 pm | |
| Аха... Сад је серија некако...озбиљнија,али је у сваком случају и даље екстраа. | |
|
| |
-->>AfRy<<-- Markos smislja pesmu za tebe
Broj poruka : 752 Godina : 30 Location : Forks Datum upisa : 29.01.2008
| Naslov: Re: Da Li Ste Pomalo Zamrzeli Seriju Od Ove 7 Sezone? Sre Maj 14, 2008 12:15 am | |
| - Mica ::
- Onaka,nisam zamrzela naravno ali pre je bila bolja barem sa moje strane...
Sad mi je,iskreno,postala dosadna. | |
|
| |
Fiona Serrano -Lady in Red-
Broj poruka : 1453 Godina : 36 Location : En Habitacion De Al Lado... Y Por Las Tardes En Tus Pensamientios... Datum upisa : 14.10.2007
| Naslov: Re: Da Li Ste Pomalo Zamrzeli Seriju Od Ove 7 Sezone? Sre Maj 14, 2008 12:50 am | |
| - Ivanuj ::
- Ranije kada su deca bila mladja bilo je smesnije
Potpuno si u pravu... ! Ja uvek umirem od smeha kad gledam -Solo-Puede-Quedar-Uno ili na samom pocetku epizode, npr - Superdotado- ! Kada su se mrzeli Guille i Tete bilo je debelo zanimljivije... ! Kad se samo setim kad su pisali sastave, a Guille nije hteo da djaci saznaju da mu je Lucia nova majka, pa ga je Tete 'pokopala" rekavsi da se njena majka udala za Diega Serrana ! Ili kad je Tete mesecarila, pa su mislili da je duh sahranjen u kanalizaciji ! Ma genijalni su bili, a sad su postavi takvi debeli smorovi... Mislim da nedostaje jedna klinka za Curro-a, posto je on sad u godinama Guille i Tete na pocetku, da se malo zezaju i mrze... ! I da se ja Serranovima opet smejem ! A ne da razmisljam ko je cuje dete, majka, maceha, otac, brat, ujak , nerodjeno pobaceno dete ... | |
|
| |
Eva Rodriguez93 Dijego,Fiti i Santi ti pune glavu glupostima
Broj poruka : 423 Godina : 31 Location : Mozda sam upravo negde iza tebe?! :) Datum upisa : 01.02.2008
| Naslov: Re: Da Li Ste Pomalo Zamrzeli Seriju Od Ove 7 Sezone? Čet Maj 22, 2008 9:07 pm | |
| - Fiona Serrano ::
- Ranije kada su deca bila mladja bilo je smesnije
Potpuno si u pravu... ! Ja uvek umirem od smeha kad gledam -Solo-Puede-Quedar-Uno ili na samom pocetku epizode, npr - Superdotado- ! Kada su se mrzeli Guille i Tete bilo je debelo zanimljivije... ! Kad se samo setim kad su pisali sastave, a Guille nije hteo da djaci saznaju da mu je Lucia nova majka, pa ga je Tete 'pokopala" rekavsi da se njena majka udala za Diega Serrana ! Ili kad je Tete mesecarila, pa su mislili da je duh sahranjen u kanalizaciji !
Ma genijalni su bili, a sad su postavi takvi debeli smorovi... Mislim da nedostaje jedna klinka za Curro-a, posto je on sad u godinama Guille i Tete na pocetku, da se malo zezaju i mrze... !
I da se ja Serranovima opet smejem ! A ne da razmisljam ko je cuje dete, majka, maceha, otac, brat, ujak , nerodjeno pobaceno dete ... Potpuno se slazem, sad su decu i zapostavili, postali su suvise ozbiljni, nije kao pre | |
|
| |
Mica Zivis u kuci Seranovih
Broj poruka : 2639 Godina : 28 Location : Na st0lici ispred k0mpa xD Datum upisa : 01.02.2008
| Naslov: Re: Da Li Ste Pomalo Zamrzeli Seriju Od Ove 7 Sezone? Čet Maj 22, 2008 11:46 pm | |
| Da..a i Tete je ranije bila mnogo bolja po meni i cel aserija mi je ranije izgledala mnogo-mnogo bolja a i zanimljivija,ali mogu tako da kazem! | |
|
| |
La Serrano Zivis u kuci Seranovih
Broj poruka : 2868 Datum upisa : 10.09.2007
| Naslov: Re: Da Li Ste Pomalo Zamrzeli Seriju Od Ove 7 Sezone? Pet Maj 23, 2008 10:57 pm | |
| Prestala sam da gledam seriju! Vise ne znam ni sta se desava, ponekad malo pogledam ali... Serija mi je nacisto propala... Nesto mi nije jasno... Kako to da je Tete pala iz svih predmeta? Je l' nesto zbog Celie ili...? To sam pre neki dan videla... Pa je ona plakala na stepenicama i nasila je Celia i pocela da prica sa njom i nije otisla sa Diegom u operu.... To sam videla! Jos nesto... Sta se desava sa Guilleom? Je l' mu se i dalje svidja Tete, ima li neku drugu? Uopste nisam u toku... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Da Li Ste Pomalo Zamrzeli Seriju Od Ove 7 Sezone? | |
| |
|
| |
| Da Li Ste Pomalo Zamrzeli Seriju Od Ove 7 Sezone? | |
|