| Sta Mislite O Verónici Moral / Marti Serrano? | |
|
+8Eva Rodriguez93 -->>AfRy<<-- *A&D* La Serrano *Anchy* Anja95 Marizza Eva Fiona Serrano 12 posters |
Autor | Poruka |
---|
Fiona Serrano -Lady in Red-
Broj poruka : 1453 Godina : 36 Location : En Habitacion De Al Lado... Y Por Las Tardes En Tus Pensamientios... Datum upisa : 14.10.2007
| Naslov: Sta Mislite O Verónici Moral / Marti Serrano? Uto Apr 01, 2008 8:58 pm | |
| Mislim da smo zaboravili na jednu veoma VAZNU osobu u zivotu Diega, Markosa,Guille-a i Curro-a.... NJIHOVU PRAVU MAJKU tj. zenu!Molim vas,ako neko zna nesto vise o njoj,neka napise... Volela bih da saznam... Ono sto ja pamtim iz serije je samo njeno ime i da je znala da svira gitaru... Dakle, evo jedine slicice na kojoj se ona vidi (makar koliko ja znam) Cisto rekoh da joj odamo priznanje posto je rodila 3 divna decaka | |
|
| |
Marizza Eva V.I.P
Broj poruka : 2592 Godina : 30 Location : Tamo gde nisi ti... Datum upisa : 01.12.2007
| Naslov: Re: Sta Mislite O Verónici Moral / Marti Serrano? Uto Apr 01, 2008 8:59 pm | |
| Buduci da sam ja moderator na ovom delu foruma, mogu da kazem da se sjajno sto si otvorila ovu temu... Marta je zaista vrlo znacajna osoba u njihovim zivotima, iako je vise nema, iako Diega vise volim s Lucijom i iako je Lucia lepsa. | |
|
| |
Broj poruka : 1453 Godina : 36 Location : En Habitacion De Al Lado... Y Por Las Tardes En Tus Pensamientios... Datum upisa : 14.10.2007
| Naslov: Re: Sta Mislite O Verónici Moral / Marti Serrano? Uto Apr 01, 2008 9:06 pm | |
| Hvala Naravno,Lucia je ZAKON ... ali Marta ipak igra jako znacajnu ulogu Da li neko mozda zna,koliko je Curro imao godina kada je umrla,nesto malo? | |
|
| |
Anja95 Zivis u kuci Seranovih
Broj poruka : 3079 Godina : 29 Location : Tu negde... Datum upisa : 05.03.2008
| Naslov: Re: Sta Mislite O Verónici Moral / Marti Serrano? Uto Apr 01, 2008 9:07 pm | |
| Ja sam negde cula,tj Diego je nekom pomenuo da je Curro imao samo tri godine kada je ona umrla! | |
|
| |
Marizza Eva V.I.P
Broj poruka : 2592 Godina : 30 Location : Tamo gde nisi ti... Datum upisa : 01.12.2007
| Naslov: Re: Sta Mislite O Verónici Moral / Marti Serrano? Uto Apr 01, 2008 9:08 pm | |
| Da, ona je u onom pismu koje je ostavila napisala da je se Curro verovatno nece ni secati, jer je bio jako mali... | |
|
| |
| Naslov: Re: Sta Mislite O Verónici Moral / Marti Serrano? Uto Apr 01, 2008 9:12 pm | |
| - Marizza Eva ::
- Da, ona je u onom pismu koje je ostavila napisala da je se Curro verovatno nece ni secati, jer je bio jako mali...
Pismo? Jos nesto u tome pise? Hm... Currito dakle 5 godina skoro nije imao majku.... Najtuznije mi je bilo kad je u epizodi 5x01, kad ide cuvena pesma C'est L'amour i Lucia dosla po stvari, Curro sedeo na stepenicama, posmatrao je i rekao : "Nemam srece sa majkama!" | |
|
| |
Marizza Eva V.I.P
| Naslov: Re: Sta Mislite O Verónici Moral / Marti Serrano? Uto Apr 01, 2008 9:18 pm | |
| | |
|
| |
*Anchy* Admin
Broj poruka : 3796 Godina : 33 Location : Tri metra iznad neba... Datum upisa : 05.12.2007
| Naslov: Re: Sta Mislite O Verónici Moral / Marti Serrano? Uto Apr 01, 2008 9:28 pm | |
- moram da kazem da se sjajno sto si otvorila ovu temu...
Marta je zaista vrlo znacajna osoba u njihovim zivotima, iako je vise nema, iako Diega vise volim s Lucijom i iako je Lucia lepsa. | |
|
| |
La Serrano Zivis u kuci Seranovih
Broj poruka : 2868 Datum upisa : 10.09.2007
| Naslov: Re: Sta Mislite O Verónici Moral / Marti Serrano? Uto Apr 01, 2008 10:10 pm | |
| - *Anchy* ::
- Marizza Eva ::
Marta je zaista vrlo znacajna osoba u njihovim zivotima, iako je vise nema, iako Diega vise volim s Lucijom i iako je Lucia lepsa. Slazem se! Jeste da se nikada nije pojavila ali je jedan jako znacajan lik! | |
|
| |
*A&D* V.I.P
Broj poruka : 1808 Godina : 28 Datum upisa : 25.10.2007
| Naslov: Re: Sta Mislite O Verónici Moral / Marti Serrano? Čet Apr 03, 2008 4:21 pm | |
| E bilo bi dobro da ubace secanja s njom... | |
|
| |
-->>AfRy<<-- Markos smislja pesmu za tebe
Broj poruka : 752 Godina : 30 Location : Forks Datum upisa : 29.01.2008
| Naslov: Re: Sta Mislite O Verónici Moral / Marti Serrano? Sub Apr 05, 2008 3:18 pm | |
| - La Serrano ::
- *Anchy* ::
Marta je zaista vrlo znacajna osoba u njihovim zivotima, iako je vise nema, iako Diega vise volim s Lucijom i iako je Lucia lepsa. Slazem se! Jeste da se nikada nije pojavila ali je jedan jako znacajan lik! Veoma znacajan lik.Serija ne bi bila ista bez nje.... | |
|
| |
Marizza Eva V.I.P
| Naslov: Re: Sta Mislite O Verónici Moral / Marti Serrano? Sub Apr 05, 2008 3:22 pm | |
| Da, da ona nije izradjala Marcosa, Guillea i Currita, kakva bi serija bila? Nikakva! | |
|
| |
Eva Rodriguez93 Dijego,Fiti i Santi ti pune glavu glupostima
Broj poruka : 423 Godina : 31 Location : Mozda sam upravo negde iza tebe?! :) Datum upisa : 01.02.2008
| Naslov: Re: Sta Mislite O Verónici Moral / Marti Serrano? Pon Apr 07, 2008 12:47 pm | |
- Da, da ona nije izradjala Marcosa, Guillea i Currita, kakva bi serija bila? Nikakva!
pa verovatno onda ne bi ni bilo serije... Stvarno je malo pominju, slazem se da bi trebalo da urade neka secanja npr. od Guillea, Marcosa i Cura, koliko se oni secaju majke | |
|
| |
| Naslov: Re: Sta Mislite O Verónici Moral / Marti Serrano? Pon Apr 07, 2008 2:18 pm | |
| Kako su krenuli da lupaju gluposti i prave sapunicu, mozda dovedu Brus Li-ja da glumi Martu u secanjima. | |
|
| |
La Serrano Zivis u kuci Seranovih
Broj poruka : 2868 Datum upisa : 10.09.2007
| Naslov: Re: Sta Mislite O Verónici Moral / Marti Serrano? Pon Apr 07, 2008 8:00 pm | |
| | |
|
| |
Millichizza Zivis u kuci Seranovih
Broj poruka : 3395 Godina : 28 Location : in love with Guille Datum upisa : 16.12.2007
| Naslov: Re: Sta Mislite O Verónici Moral / Marti Serrano? Pon Apr 07, 2008 8:51 pm | |
| - La Serrano ::
- *Anchy* ::
Marta je zaista vrlo znacajna osoba u njihovim zivotima, iako je vise nema, iako Diega vise volim s Lucijom i iako je Lucia lepsa. Slazem se! Jeste da se nikada nije pojavila ali je jedan jako znacajan lik! axa, i ja! | |
|
| |
Natalia_Sanchez Zivis u kuci Seranovih
Broj poruka : 1627 Godina : 29 Location : balim za davidom boreanazom,i trazim jesse-ja :) <3 Datum upisa : 24.02.2008
| Naslov: Re: Sta Mislite O Verónici Moral / Marti Serrano? Pon Apr 07, 2008 9:05 pm | |
| bilo bi sooper kada bi naprawili neku ep. u kojoj ce se guille,currito i marcos prisecati nje .. | |
|
| |
~*Mici*~ V.I.P
Broj poruka : 2839 Godina : 33 Location : Sa Benjom na pustom ostrvu Datum upisa : 23.08.2007
| Naslov: Re: Sta Mislite O Verónici Moral / Marti Serrano? Uto Apr 08, 2008 5:11 pm | |
| Zeni treba odati pocast...Ipak je ona rodila 3 Seranosa ,za to treba imati hrabrosti,treba joj dati medalju...... | |
|
| |
humunukuapua Upoznajes Seranove
Broj poruka : 74 Godina : 32 Datum upisa : 09.04.2008
| Naslov: Re: Sta Mislite O Verónici Moral / Marti Serrano? Čet Apr 10, 2008 11:17 pm | |
| Mozda snime sezone koje su uvod u seriju sa Martom jer se desavalo da i na taj nacin sire seriju, a i bolje to nego da je skrnave nekim bezveze likovima. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Sta Mislite O Verónici Moral / Marti Serrano? | |
| |
|
| |
| Sta Mislite O Verónici Moral / Marti Serrano? | |
|