Los Serrano Dobrodosli na forum! |
|
| Najlepsi text pesme... | |
|
+38Mix... Ewa Capdewila Natalia_Sanchez Death_Angel Anja95 kaca *Simply*Complicated*Girl* Mica I_love_Fran_Perea SkY_Lin3R stephie_tete_92 Maya 93 :) Eva & Afry '94 Marcos serrano Misunderstood Afri -->>AfRy<<-- ~GuiLLe mi ANGEL~ Raul Ivana92 always&4ever Alexandra-Eva-Tete -Afry ^turbo_veverica^ Tasha'94 Isidora Millichizza *SandriCh* Marizza Eva *Anchy* ~*Mici*~ Tete(@ndre@) La Serrano Tete 93 Rada Nevena tica*ps Dvd and Richie SMEKERI *Africa*Flea* 42 posters | |
Autor | Poruka |
---|
Mica Zivis u kuci Seranovih
Broj poruka : 2639 Godina : 28 Location : Na st0lici ispred k0mpa xD Datum upisa : 01.02.2008
| Naslov: Re: Najlepsi text pesme... Ned Maj 25, 2008 1:16 am | |
| Meni je isto Monsoon a sad da nepisem ponovo jer vec ima! | |
| | | *Simply*Complicated*Girl* Zivis u kuci Seranovih
Broj poruka : 3516 Godina : 29 Location : Cekam... xD Datum upisa : 15.02.2008
| Naslov: Re: Najlepsi text pesme... Pon Jun 02, 2008 9:18 pm | |
| Meni ima mnooogoo lepih pesama,nmg da izdwojim nijednu | |
| | | kaca Pravis gluposti sa Giljeom
Broj poruka : 638 Godina : 30 Location : na sedmom nebu:):) Datum upisa : 11.05.2008
| Naslov: Re: Najlepsi text pesme... Pet Jun 13, 2008 2:12 pm | |
| SJK- BESAME
Esa forma de mirar que me lleva al universo Y hace que yo pueda volar… Esos besos que me das que me envuelven en un sueño y se que no podré despertar…
Sabes bien que soy más que un amigoo y que pase lo que pase yo voy a estar con tigo para hablar y escucharte por siempre y en los días más tristes yo te abrazare más fuertee...
ESTRIBILLO
Besame haz que sea la primera vezz Que nos unan los lazos del cooorazon Y toquemos el cielo los dos Bésame…
Esa cara al despertar es lo primero k veo En mi mente siempre tu estas Y esa mano k m das paseando por el centro Yo nunca la quiero soltar
Y es que sabes bien que soy más que un amigoo y que pase lo que pase yo voy a estar con tigo para hablar y escucharte por siempre y en los días más tristes yo te abrazare más fuerte
ESTRIBILLO
Besame haz que sea la primera vezz Que nos unan los lazos del cooorazon Y toquemos el cielo los dos Bésame… Júrame que me vas a querer Que tus ojos me digan que tu ilusión es la misma que hoy siento yo Besame… | |
Broj poruka : 638 Godina : 30 Location : na sedmom nebu:):) Datum upisa : 11.05.2008
| Naslov: Re: Najlepsi text pesme... Pet Jun 13, 2008 2:15 pm | |
| BRITNEY-I`M NOT A GIRL
I used to think I had the answers to everything Mm but now I know That life doesnt always go my way. yeah Feels like Im caught in the middle Thats when I realize
Im not a girl Not yet a woman All I need is time A moment that is mine While Im in between Im not a girl
There is no need to protect me Its time that i Learned to face up to this on my own Ive seen so much more than you know now So dont tell me to shut my eyes
Im not a girl Not yet a woman All I need is time A moment that is mine While Im in between Im not a girl
But if you look at me closely You will see it in my eyes This girl will always find her way
Im not a girl Im not a girl dont tell me what to believe Not yet a woman Im just tryin to find the woman in me, yeah All I need is time Whoa, all I need is time... A moment that is mine ... thats mine While Im in between Im not a girl Not yet a woman Not now All I need is time A moment that is mine While Im in between
Im not a girl | |
| | | always&4ever Admin
Broj poruka : 6479 Godina : 31 Location : On The Dotted Line Datum upisa : 25.12.2007
| Naslov: Re: Najlepsi text pesme... Pet Jun 13, 2008 2:24 pm | |
| Tose Proeski - The hardest Thing
I sleep all night Right by your side I love to hear your breathin', breathin' The morning light, Opens my eyes It's nearly time for leavin', leavin'
I know that it seems Like it's easy for me O I wish you could feel What's going on inside
It's the hardest thing I ever have to do, To walk away from you When I wanna hold you,
It's the hardest thing In every single day To have to turn away, I want you to know that, This is the hardest thing.
Another day is years away, I close my eyes To see your face, The more I wait, The longer it takes, It feels like time Is standing still.
Where ever you go, Whatever you do I want you to know that you're on my mind
It's the hardest thing I ever have to do, To walk away from you When I wanna hold you,
It's the hardest thing In every single day To have to turn away, I want you to know that, This is the hardest thing.
Just let go of your hand It's the hardest thing To make you understand that To love you, feel you Till the time I'll see you again It's the hardest thing
Ouuuuuu It's the hardest thing I ever have to do, To walk away from you When I wanna hold you,
I sleep all night Right by your side I love to hear your breathing, breathing... | |
| | | I_love_Fran_Perea Zivis u kuci Seranovih
Broj poruka : 5987 Godina : 28 Location : HELL Datum upisa : 16.12.2007
| Naslov: Re: Najlepsi text pesme... Pet Jun 13, 2008 3:31 pm | |
| Marchello-JedanZivim u senci senke, tvoje senke i znam da znas jos uvek sminkam stvarnost tvojom bojom jer drukcije ne umem, ne razumem Ne zelim pred laznim svetom celim da se lazno veselim to nije osmeh, to je grc ljudi su slepi. Lepi dani, nasmejani za tebe, za mene skice druge duge ulice, srce skitnice zgazeno nehotice znam da znas Jer u svim snovima ti vrtim sve te prazne reci praznim danima nestajes, i prica odavno nije fer lepotica i zver, suvise razno sve je prazno Prazno je zarazno, neprolazno. Vracam se njima, zar mislis da se stvarno ponosim time? U mojoj glavi posle svega Sve one nemaju cak ni ime samo te oci posecene vetrom koje sjaje bas kao i moje. Znam da znas Al' ne vidis i ne cujes i ne znas koje male stvari se broje i dok porazi se roje Plasim se da priznam da postojis, rane gnoje... I da mi falis fale mi dodiri, fale mi reci Fali mi osmeh, fali mi lice fale mi lazi, fale sitnice, dosta krivice ptice selice nestaju, ja ostajem i svi ti pogledi me plase Prokleti srecni zagrljeni ljudi sve te uloge su bile nase, samo moje i tvoje! A gde smo sad gledaj u mene, nema mene Samo sene uspomene, samo tragovi koliko dobijes, toliko das, ti nisi smela znam da znas, znam da znas, znam da znas.... Ref. Jedan zivot, gde prestajem ja gde pocinjes ti jedna ljubav, gde stali smo mi gde sad su drugi x3 I reci sta je to ponos, sta je to sram, Ne zelim da znam! I kad se svet srusi na starom mestu bicu sam. Sve suze sveta sprala je kisa na kraju nisi ni siguran da si uopste plakao niti da si dno dotakao A nagao kakav jesam slagao sam sebe da si laz i vratio se svojim starim stazama ali ni svi peroni sveta Nimalo me nisu promenili i dalje isti blejer iz bloka uvek mastarskog oka nikad izvan svog toka. Mikrofon i dalje rokam na putu do doka luke srece i dan je taj sto me vara plavetnilo neba misli skrece. A onda padne noc, prokleto dugi sati sakatim srcem shvatim sitnice, ponos, inati nece mi dati da pratim trag, a znam Sve je nista, slomicu kazaljke, vreme ce stati, kosmos ce cekati. Da samo umem da te vratim, trazim te, sanjam te pijanim ocima U nocima, u tudjim licima u stanovnicima nekih drugih svetova gde je nas micem usnama bez glasa Dok pada zaborava plast cutim jer znam da znas uvek si znala i uvek znas ti, jedina moja koja odavno nisi jedina Svaka sekunda kao godina al' barem znam na cemu sam i barem znam da nema nas i spreman sam da budem nasmejan Pred svima iako te kad sam solo i dalje oblikujem od oblaka dima. I kroz paucinu vracam dane kad smo ti i ja jos bili tim Oprosti sto nemam snage da te slazem da ti zelim srecu sa njim... A i sta ce ti to od mene sve uspomene sa kaputa stresi Samo budi to sto jesi, tu gde si, sta god da se desi ti budi ok, i nikad ne saznaj kako to boli kad nekoga volis, a mrzis Kad mrzis, a volis i lomis se da izdrzis. Ostaje nada da ce nekad negde neko hteti da shvati mene moja lutanja, mastanja i sanjanja I znati da ih prati i ko zna mozda jednom nadjes me tamo gde prestajem ja gde pocinjes ti, gde stali smo mi Gde sada su drugi ali sresces samo stranca slucajnog prolaznika i pogled leden iako te je taj neznanac nekada voleo vise od sebe.... Ova pesma je prelepa... I ima posebno znacenje za mene, mnogo sam tuzna kad je slusam... I ne volim da se prisecam tog perioda... | |
| | | Alexandra-Eva-Tete -Afry Zivis u kuci Seranovih
Broj poruka : 2372 Godina : 30 Location : sa Lucasom <3333 Datum upisa : 06.01.2008
| Naslov: Re: Najlepsi text pesme... Pet Jun 13, 2008 4:02 pm | |
| El alba me sorprendió contando las linias de luz que dejan tus persianas no puedo dejar de mirar tu espalda rallada de sol y saber que estás años luz siendo la chica de al lado Lo que conoces de mí son solo las piezas del puzzle que puedo mostrarte me falta un pedazo de ti un gesto para rogarte que dejes de verme como ese chico de al lado mientras tanto los dos desayunamos miradas cada mañana mientras tanto los dos somos reflejos perdidos en tu ventana siendo la chica de al lado (bis) Viendo pared con pared lanzando los besos al aire que nunca te di saltando al suelo sin red soñando con puertas que no se abrirán para mi soy ese chico de al lado y cuando el tiempo pasó desengañado no pude seguir esperando me tengo que conformar no habrá señal ni lugar y es que tu simplemente, eres la chica de al lado mientras tanto los dos, desayunamos miradas cada mañana mientras tanto los dos, somos reflejos perdidos en tu ventana siendo la chica de al lado (bis) Eres la chica de al lado Solo la chica de al lado... de la habitación de al lado | |
| | | Tete 93 V.I.P
Broj poruka : 3286 Godina : 28 Location : in love :D Datum upisa : 07.12.2007
| Naslov: Re: Najlepsi text pesme... Pet Jun 20, 2008 11:14 pm | |
| Hillary Duff-Now You Know
In these eyes More than words, more than Anything that I've spoken As the skies Turned to grey my heart's Just about to crack open
So the story goes There's something you should know Before I walk away and I blow the ending
[chorus] I never wanna be without you Oh, no, here I go now you know What I feel about you There's no runnin' I must have been wrong to doubt you Oh no there I go, no control And I'm fallin' so now you know
Feel so light, Craving oxygen All this truth's left me empty Will you run, Can you handle it 'Cause I need you to tell me
Maybe this is bold But I'm hoping you'll stay for the happy ending
[chorus] I never wanna be without you Oh, no, here I go now you know What I feel about you There's no runnin' I must have been wrong to doubt you Oh no there I go, no control And I'm fallin' so now you know
No I won't look back when I tell you what I think about you (x2)
So the story goes, Yeah, you already know So don't be a fool and go spoil the ending
[chorus] Never wanna be without you Oh, no, here I go now you know What I feel about you There's no runnin' I must have been wrong to doubt you Oh no there I go, no control And I'm fallin' so now you know
ErreWay-Dije Adios
no quiero llorar por ti hace rato te perdi y cuando cierro mis ojos siempre amor estas aqui cada lugar que recorro tiene contigo que ver a cada paso hay tesigos de este amor que se nos fue
dije adios fue el final nada quedo entre los dos solo el sol nuestro sol y el dolor de este adios
y te vas y me voy y nadie dijo perdon lloras tu lloro yo nuesto sol sa apago
no puedo segir asi ya se que no volveras es inutil tu recuerdo no debo mirar atras
pero los atardeceres a penas la luz imagino que acercas y todo vuelve a empezar | |
| | | Anja95 Zivis u kuci Seranovih
Broj poruka : 3079 Godina : 29 Location : Tu negde... Datum upisa : 05.03.2008
| Naslov: Re: Najlepsi text pesme... Sub Jun 21, 2008 12:28 am | |
| Energija-Suze
Krila sam oci straha od svetlosti dana i zelju beskrajnu da ne budem sama vetrovi duvaju i tvoj mi trag odnose nije mi sudjeno da kraj tebe budim se
U hladnoj kisnoj noci gradom lutam sama u magli trazim pravu istinu o nama nikada prolece meni vise nece doci i ova kisa znam nikad nece proci
Zasto moje suze teku sad kad nisi vise tu pruzila sam mnogo toga tebi ali uzalud Zasto moje suze teku sad kad izdao si me odneo si sadnje zrno srece i sve moje sne oooo....
Zasto moje suze teku sad kad nisi vise tu pruzila sam mnogo toga tebi ali uzalud Zasto moje suze teku sad kad izdao si me odneo si sadnje zrno srece i sve moje sne
oooo...
U hladnoj kisnoj noci gradom lutam sama u magli trazim pravu istinu o nama nikada prolece meni vise nece doci i ova kisa znam nikad nece proci
Zasto moje suze teku sad kad nisi vise tu pruzila sam mnogo toga tebi ali uzalud Zasto moje suze teku sad kad izdao si me odneo si sadnje zrno srece i sve moje sne
oooo...
Ostani samo svoja i pronadji spas ljubav nije bila svetlost za nas znam da si mnogo meni pruzila ti al' ja ne ne znam te voleti...
oooo....
ooo...ooo...ooo... | |
| | | Death_Angel Upoznajes Seranove
Broj poruka : 89 Godina : 31 Location : Dark World Datum upisa : 10.12.2007
| Naslov: Re: Najlepsi text pesme... Sub Jun 21, 2008 11:34 am | |
| Hammerfall-never,ever
Sitting in my room, staring at the wall, I can't believe it's happening Once so wonderful, now, life's a twisted kind of reality, a fantasy Don't know where to begin
Saw your love for me vanish in a single moment of stupidity Nightmare this may be, but it is not a dream, ooh I want to scream; a broken heart still bleeds
Never ever talk, never ever smile Knowing that my life won't be the same Never ever touch, never ever feel I will never hear you call my name...again
In my dreams I see, see you come to me; a memory of times of old Waking up, I realize Hell's as cool as ice and the touch of sin did get me in Nothing burns like the cold Never ever talk, never ever smile Knowing that my life won't be the same Never ever touch, never ever feel I will never hear you call my name As we sin, so do we suffer I've fallen from grace, want to turn back time and make it undone
Never ever talk, never ever smile Knowing that my life won't be the same Never ever touch, never ever feel I will never hear you call my name Never ever talk, never ever smile All I see: a future full of fear Never ever touch, never ever feel I can never whisper in your ear...I'm sorry | |
| | | Mica Zivis u kuci Seranovih
Broj poruka : 2639 Godina : 28 Location : Na st0lici ispred k0mpa xD Datum upisa : 01.02.2008
| Naslov: Re: Najlepsi text pesme... Uto Jul 08, 2008 1:39 am | |
| E vecinu pesama koje su i meni su postavljene tako d acu samo d anabrojim: Avril Laviggne: -My happy eandind Where you're gone I'm with you Keep holding on Neverne bebe: Sve nase godine Energija: Suze Kelly Clarksn: Becose of you Marello: jEDAN Sha-ila: Istina Odlazim a volim te. Neke pesme nisu postavljene ali ja nemam teks tako d asamo mogu ovako....ali volim "Da znas" od Vesne ...i ovu pesmu: Casa prepun sto u meni bol Svi su nocas tu,al ne i on S' drustvom nazdravljam Trudim se da se ne vidi Glasno smijem se Nedam da itko primeti Ti neznas sto je ljubav Bez malo srama srce si mi slomio Ti neznas sto je ljubav Jer nisi nikad nikog tako volio Nemogu!Ja vise ne mgu ni suzu pustiti Sto mi to radis Boze,snage mi daj Da te bar mogu mrziti A glumim glumim ja Da mi kisa ne smeta Glumim da dobro mi je A sebi do leda sam Casa prepun sto U meni bol Svi su otisli al nije on Vrisnula bih sad samo d abil me opusti Srce ne slusa Bar da te mogu mrziti ti neznas sto je ljubav Bez malo srama srce si mi slomio Ti neznas sto je ljubav Jer nisi nikad tako nekog volio Ne mogu!Ja vise ne mogu ni suzu pustiti Sto mi to radis Boze Snage mi daj Bar da te mogu mrziti Ne mogu!Ja vise ne moguni suzu pustiti Sto mi to radis Boze Snage mi daj Bar da te mogu mrziti A glimim glumim ja Da mi kisa ne smeta Glumim da dobro mi je A sebi do leda sam
Mada neslusam nesto domacu ali ovu pesmu sam slucajno cula i ok mi je...mada je starija cula sam je odavno.... | |
| Naslov: Re: Najlepsi text pesme... Pet Jul 11, 2008 4:27 pm | |
| HIM-Wings of a butterfly
Heaven ablaze in our eyes We're standing still in time The blood on our hands is the wine We offer as sacrifice
[Chorus] Come on, and show them your love Rip out the wings of a butterfly For your soul, my love Rip out the wings of a butterfly For your soul
This endless mercy mile We're crawling side by side With hell freezing over in our eyes Gods kneel before our crime
[Chorus] Come on lets show, them your love Rip out the wings of a butterfly For your soul, my love Rip out the wings of a butterfly For your soul (Rip out the wings of a butterfly) Don’t let go (Rip out the wings of a butterfly) For your soul
[Chorus] Come on, and show them your love Rip out the wings of a butterfly For your soul, my love Rip out the wings of a butterfly For your soul (Rip out the wings of a butterfly) Don’t let go (Rip out the wings of a butterfly) [x2]
For your soul | |
| | | Natalia_Sanchez Zivis u kuci Seranovih
Broj poruka : 1627 Godina : 29 Location : balim za davidom boreanazom,i trazim jesse-ja :) <3 Datum upisa : 24.02.2008
| Naslov: Re: Najlepsi text pesme... Pet Jul 11, 2008 4:31 pm | |
| wecina je postawljena .. te cu mi biti lakshe samo da napishem owo ; Avril Lavigne - Sk8er Boi Avril L. - I'm with you Hilary Duff - What dreams are made of Hilary Duff - Now you know Marchelo - Jedan Kelly C. - Because of you i takooo .. dodacu neki drugi put josh .. | |
| | | La Serrano Zivis u kuci Seranovih
Broj poruka : 2868 Datum upisa : 10.09.2007
| Naslov: Re: Najlepsi text pesme... Pet Jul 11, 2008 9:57 pm | |
| Mrzi me sada da listam da bih videla koje su vec napisane pa evo nekih... Avril Lavgine - When you're gone Avril Lavigne - Slipped away Avril Lavigne - Nobody's home ...ima jos dosta pesama od nje... 3 Doors Down - Here without you Kelly Clarkson - Behind these hazel eyes Kelly Clarkson - Because of you Simple Plan - Welcome to my life Vesna Pisarovic - Da znas Lara Fabian - Love by grace (I remember the rain) Celine Dion - My heart will go on Marchelo - 1 Sha-Ila - Istina ...ima jos jako puno pesama... ...kada se setim, dopisacu... ...setila sam se... Magazin - Ti si zelja mog zivota Divlje Jagode - Jedina moja | |
| Naslov: Re: Najlepsi text pesme... Sre Jul 16, 2008 9:20 pm | |
| Christina Aguilera-el beso del final
oh,oh
Hay en mi corazon una inquietud
Hoy te veo tan distante
Hay algo que me aleja de tu amor
De repente tu cambiaste
Hoy insegura estoy
El estar sin ti, se que me hara sufrir
1 - Anoche yo senti, que me besaste diferente
Y me quede sin saber que hacer
Yo te conozco y se que algo no anda bien
Ven, dime la verdad, no quiero imaginar
Que fue el beso del final
Oh, oh
No se por que ha cambiado tu actitud
Ojala que todo sea un error
No quiero comprobar que te perdi
Ni que muestro amor se acabe
Oigo una voz que se hunde en mi
Que me vuelve a repetir
Lo que no quiero oir
Repeat 1
Hoy insegura estoy
El estar sin it, se que me hara sufrir, oh, oh
Repeat 1 (2x)
Que fue el beso del final | |
| | | always&4ever Admin
Broj poruka : 6479 Godina : 31 Location : On The Dotted Line Datum upisa : 25.12.2007
| Naslov: Re: Najlepsi text pesme... Sre Jul 16, 2008 9:44 pm | |
| E ako ovo nije lepo onda ne znam sta je :D:D Paolo Meneguzzi - Ricordati Che Ricordati di scrivermi ogni tanto Da Los Angeles E mandami il tuo numero di casa se vuoi Sei mesi non son pochi sai Divertiti fai ciò che vuoi È giusto allontanarci poi vedremo Che sarà di noi Io proverò a combattere tristezza e Solitudine Uscendo un po’ più spesso con gli amici di Sempre Ma adesso resta ancora un po’ ascolta Quello che dirò Regalami un secondo di silenzio Ssssshhhhh Ricordati che quando ti cercherai in una Canzone che parla di noi E si impiglierà tra le tue ciglia una lacrima Ricordati che quando tu piangerai con le Gambe strette seduta sul letto Io sarò lì accanto a te ti rispecchierai Negli occhi miei Non preoccuparti mai per me io me la so Cavare sai Piuttosto abbi cura di te stessa di più Ti giuro non ce l’ho con te non c’è nessun Colpevole Adesso dai non abbassare gli occhi chiuditi Il paltò E scusami per le idiozie che ti hanno fatto Piangere Ma dopo era stupendo fare pace ridendo Hanno chiamato il volo dai aspetta Non lo perderai Ancora un secondo di silenzio Ssssshhhhh Ricordati che quando camminerai distratta Nel traffico e ti volterai Perché una parola un ombra un gesto Ti emozionerà Ricordati che quando ti spoglierai nel buio Vestita dei nostri ricordi Io sarò li accanto a te ti rispecchierai Solo il tempo per noi sa la verità se domani Io e te ritorneremo qua Incapaci di vivere lontani anche Un giorno di più Solo il tempo dirà se era una bugia o era giusto Per noi cercare un’altra via Ora vai devo mordermi le labbra per non Piangere più. Ricordati che quando ti cercherai in una Canzone che parla di noi E si impiglierà tra le tue ciglia una lacrima Ricordati che quando tu piangerai con le Gambe strette seduta sul letto Io sarò lì accanto a te ti rispecchierai Negli occhi miei Ssssshhhhh | |
| Naslov: Re: Najlepsi text pesme... Čet Jul 17, 2008 11:23 pm | |
| Meni je NAJ lepshi na swetu text pesme NO PARES od RBD,kao i prewod! malo se pronalazim u toj pesmi,i ta pesma me podseca na neke stwari,ponekad me rasplache,swaki put kad prochitam prewod pesme rasplache me! Obawezno prochitajte i text i prewod i ako niste fan RBD-a mislim da ce wam se swideti! Ewo text: Nadie puede pisotear tu libertad Grita fuerte por si te quieren callarrrrrr... Nada puede, deternerte, si tu tienes fe No te quedes con tu nombre escrito en la pared En la pared...
Si censuran tus ideas ten valor No te rindas nunca siempre sal a voz Lucha fuerte, sin medida, no dejes de creer No te quedes con tu nombre escrito en la pared En la pared...
No pares, no pares no.. No pares nunca de soñar No pares, no pares no.. No pares nunca de soñar No tengas miedo a volar Vive tu vida No pares, no pares no.. No pares nunca de soñar No pares, no pares no.. No pares nunca de soñar No tengas miedo a volar Vive tu vida
No construyas muros en tu corazon Lo que hagas siempre hazlo por amor Pon las alas, contra el viento No hay nada que perder No te quedes con tu nombre escrito en la pared No...
No pares, no pares no.. No pares nunca de soñar No pares, no pares no.. No pares nunca de soñar No tengas miedo a volar Vive tu vida No pares, no pares no.. No pares nunca de soñar No pares, no pares no.. No pares nunca de soñar No tengas miedo a volar Vive tu vida...ohhh
No Pares nunca de soñar Vive tu vida a ewo i prewoda:
No pares – Ne staj
Niko ne moze da zgazi tvoju slobodu Vici jako ako zele da te ucutkaju Nista ne moze da te zadrzava ako imas vere Nemoj da ostajes sa svojim imenom zapisanim na steni Na steni...
REF: Ne staj, ne staj, ne Ne prestaj nikada da sanjas Ne staj, ne staj, ne Ne prestaj nikada da sanjas Nemoj da se plasis da letis Zivi svoj zivot
Ne gradi zidove u svom srcu Sta god da radis, uvek radi sa ljubavlju Rasiri krila, uprkos vetru, nemas sta da izgubis Nemoj da ostajes sa svojim imenom zapisanim na steni Na steni...
REF.
Ako osudjuju tvoje ideje, imaju vrednost Nikada nemoj da se stidis, uvek pusti glas
REF. 2x
Ne prestaj nikada da sanjas... Ne staj... Zivi svoj zivot... | |
| | | Ewa Capdewila *Cami's biggest fan*
Broj poruka : 3346 Godina : 29 Location : .... Datum upisa : 28.02.2008
| Naslov: Re: Najlepsi text pesme... Čet Jul 17, 2008 11:28 pm | |
| Dos secundos,Sera de dios(RW)...postavicu ja to sutra...mrzi me sad...Asi sera (Floricienta) | |
| Naslov: Re: Najlepsi text pesme... Sre Jul 23, 2008 1:12 pm | |
| After Forever-Energize me
Energize me with a simple touch Or with an open heart Energize me fire, up this flame That's burning between us
It's not a fantasy Another mystery It's just what I can feel And something I can see It's like a memory And in a melody It's just what we all know And we all hear
I was blind I was closed down Could not feel Or set it free
Energize me with a simple touch Or with an open heart energize me, fire up this flame That's burning between us
It lies in everyone This swalling energy It's all around us too Electryfiying you So can't you set it free? This virtue is the key Just something we all know And we are used
I can feel It's inside me Open up Enlighten me
Energize me with a simple touch Or with an open heart Energize me, fire up this flame That's burning between us
Energize me with a simple smile Open up your mind Energize me activate that light That's given and taken
Can you believe in the power that's burning between us? Would you believe if you open up your mind Open up your mind
Energize me with a simple touch Or with an open heart Energize me, fire up this flame That's burning between us
Energize me with a simple smile Open up your mind Energize me, fire up this flame That's burning forever | |
| | | always&4ever Admin
| Naslov: Re: Najlepsi text pesme... Sre Jul 23, 2008 1:14 pm | |
| James Blunt - You're Beautiful
My life is brilliant.
My life is brilliant My love is pure. I saw an angel. Of that I'm sure. She smiled at me on the subway. She was with another man. But I won't lose no sleep on that, 'Cause I've got a plan.
You're beautiful. You're beautiful. You're beautiful, it's true. I saw your face in a crowded place, And I don't know what to do, 'Cause I'll never be with you.
Yes, she caught my eye, As we walked on by. She could see from my face that I was, Fucking high, And I don't think that I'll see her again, But we shared a moment that will last 'till the end.
You're beautiful. You're beautiful. You're beautiful, it's true. I saw your face in a crowded place, And I don't know what to do, 'Cause I'll never be with you.
La la la la la la la la la
You're beautiful. You're beautiful. You're beautiful, it's true. There must be an angel with a smile on her face, When she thought up that I should be with you. But it's time to face the truth, I will never be with you. | |
| | | I_love_Fran_Perea Zivis u kuci Seranovih
Broj poruka : 5987 Godina : 28 Location : HELL Datum upisa : 16.12.2007
| Naslov: Re: Najlepsi text pesme... Sre Jul 23, 2008 1:31 pm | |
| Dodo mnogo je lepa ta pesma gore! Ja mnogo volim da je slusam ali nisam je se setila... | |
| | | always&4ever Admin
| Naslov: Re: Najlepsi text pesme... Sre Jul 23, 2008 1:45 pm | |
| Hehe, zato sam ja tu | |
| Naslov: Re: Najlepsi text pesme... Sre Jul 23, 2008 2:21 pm | |
| Everytime od Britney Spears,mnooogo tuzhan text Everytime - Britney Spears Notice me, take my hand Why are we strangers when Our love is strong Why carry on without me Everytime I try to fly, I fall Without my wings, I feel so small I guess I need you, baby And everytime I see you in my dreams I see your face, it's haunting me I guess I need you, baby I make believe that you are here It's the only way I see clear What have I done You seem to move on easy And everytime I try to fly, I fall Without my wings, I feel so small I guess I need you, baby And everytime I see you in my dreams I see your face, you're haunting me I guess I need you, baby I may have made it rain Please forgive me My weakness caused you pain And this song's my sorry At night I pray That soon your face will fade away And everytime I try to fly, I fall Without my wings, I feel so small I guess I need you, baby And everytime I see you in my dreams I see your face, you're haunting me I guess I need you, baby | |
| | | ~*Mici*~ V.I.P
Broj poruka : 2839 Godina : 33 Location : Sa Benjom na pustom ostrvu Datum upisa : 23.08.2007
| Naslov: Re: Najlepsi text pesme... Sre Avg 06, 2008 1:30 am | |
| Erreway-Vuelvo Cada mañana vuelvo a pensar si soy de mentira o de verdad es un juego divino lo quiero jugar. Tu vida es un tango mi vida es un rock lo tuyo es mentira lo mio es amor. No voy a dejar que mis días se mueran por vos. Y hoy vuelta mi camino tomo otra dirección pero igual me siento vivo y ya casi no hay dolor Vuelvo a reir, vuelvo a llorar vuelvo a intentar, vuelvo a soñar Pero hoy vuelvo hacia mi a encontrar mi lugar. Voy hacia el frente no vuelvo a atras No habra mas dudas debo avanzar No me confundas quiero jugar. Mi vida es un riesgo la tuya no son distintos juegos eso termino ya no puedo dejarlo en tus manos mi amor Vuelvo a reir, vuelvo a llorar vuelvo a intentar, vuelvo a soñar Pero hoy vuelvo hacia mi a encontrar mi lugar. Vuelvo a reir, vuelvo a llorar vuelvo a intentar, vuelvo a soñar Pero hoy vuelvo hacia mi a encontrar mi lugar. | |
| | | Ewa Capdewila *Cami's biggest fan*
Broj poruka : 3346 Godina : 29 Location : .... Datum upisa : 28.02.2008
| Naslov: Re: Najlepsi text pesme... Pet Avg 08, 2008 11:48 am | |
| Ovo su pesme iz Floriciente koje mnogo volim...prevedeno je
Prevodi Jadni bogatasi (Pobres los ricos)
Jadni bogatasi koji toliko imaju Koji ni ne znaju sta nemaju Fali im snova,fali im volje Fali im vremena,fali im duse Imaju viška straha da ne izgube nesto Imaju viska kila,stomaka Fali im vremena da se nadaju Fali im vazduh u jutrima Fali im vetar na licima Imaju viska svega i nemaju nista
Nemam ništa i imam sve Bogata sam snovima i siromasna zlatom I sta me briga sto novcem ne kupujem prijatelje Ni ljubavi,ni mesece,ni duse,ni sunca
Koliko srece imam sto sam tako siromasna Imam viska neba,imam viska sunca Imam viska snova za sanjanje I nadu da ću ih ostvariti Imam viska volje da ti pevam Imam viska poljubaca da te ljubim Imam svo vreme sveta Jer imam svaki sekund viska Sve moje je deljivo Sve moje su moji prijatelji
Nemam ništa i imam sve Bogata sam snovima i siromasna zlatom I sta me briga sto novcem ne kupujem prijatelje Ni ljubavi,ni mesece,ni duse,ni sunca
Nestasni decko (Chaval chulito)
Svi moji prijatelji ce mi pomoci -Lepa devojka ca ca ca Jer želim da znas da cu ove noći biti -Lepa devojka ca ca ca Obuci cu suknju koja se pomera u ritmu -Lepa devojka ca ca ca I onu kratku bluzu koja te zove da sanjas -Lepa devojka ca ca ca
Idem ti u susret,pali se nebo sve je spremno za igru
Nestasni decko,te okice Decko,su moje,nicije vise Nestasni decko,kako si lep Bices gazda mog srca Počela je žurka,sve se trese -Lepa devojka ća ća ća Gledaj je u oči i pevaj joj tiho I lepa devojka će te voleti
Idem ti u susret,pali se nebo sve je spremno za igru....
Dodji meni (Ven a mi)
Video sam te da places kad te niko ne gleda Sakrivajuci tu suzu koja ti je pobegla
Videla sam te tako tuznog i samog Sta bih dala zivote moj da ti izlecim rane
Dodji meni,pazicu te Ljubicu ti te slatke okice Smiricu bol koji nosi tvoja dusa Molim te,dodji meni Tražicu te i volecu te kao sto te niko na zemlji nije voleo Dodji meni,dodji meni Znam da ces imati razloga za ljubav Ali samo jedna rec ce izbrisati tvoj bol Moras da me probas,ne idi Jer sam pun poljubaca i zelim da ti izlecim dusu
Dodji meni...
Tic-tac
Samo ti,jednim blagim zagrljajem Oznacavas prvi korak ove igre u dvoje Razum,nije mnogo bitan Ako si pored mene,dajuci mi svoju ljubav
Slusam tic-tac,tic-tac,slatki tic-tac Brojim sekunde koje fale da te vidim tic-tac,tic-tac,slatki tic-tac i moje srce umire da te ima,da te ima Moje si sunce koje svakog jutra S prozora sija za mene Nasa ljubav,mnogo slatka i drugacija Iznenada raste i uvek kaze da
Ako moram da cekam Znam da mi nece biti bitno Ako cujem tic-tac,tic-tac,tic-tac,slatki tic-tac
Deca ne umiru (Los nińos no mueren)
Znate da su deca andjeli bez krila Koje nam salje nebo da bi bili jos bolji Oni su ti koji nam pokazuju gde je put Gde je lepota nase sudbine
Kad se jedno dete smeje Sunce se pojavljuje I sve se bistri,svet cveta Rasplamsava se zivot,pronalazi se put I shvatamo da smo i dalje zivi
Deca ne umiru,odlaze na nebo Ostaju u dusi,dobijaju krila i lete blizu Dece ne umiru,odlaze na neko vreme Da okupe zvezde i radjaju se ponovo u drugom malisanu Deca u svetu danas pate zbog gladi Hladnoce,straha,nedostatka krova nad glavom I place zemlja,takodje place nebo Svaki put kad jedno dete ostaje u tisini
Deca ne umiru,odlaze na nebo Ostaju u dusi,dobijaju krila i lete blizu Dece ne umiru,odlaze na neko vreme Da okupe zvezde i radjaju se ponovo u drugom malisanu
Malisane Ne idi nikada,ostani sa mnom,trebam te....
Deca ne umiru,samo odlaze na nebo Deca ne umiru...
I tako ce biti (Y así será)
Ljubavi cekala sam te toliko godina Znala sam kad sam te videla Ljubavi sanjala sam te u toliko snova Ovde si
Ljubavi zamisljao sam te toliko puta I sad sam te prepoznao Ljubavi izmisljao sam te oduvek Stigla si ovde
I tako ce biti,konacno zajedno I tako ce biti,za oboje I tako ce biti,jedna velika ljubav I tako ce biti...
I tako ce biti Bice jedna velika ljubav do kraja Koju nikad niko nece moćc rastaviti Jedna velika ljubav Koju je srce toliko cekalo i tako ce biti Skupila sam toliko „volim te“ U mojoj kutiji tajni Čuvala sam toliko osmeha i toliko poljubaca
U tvojim očima sam video svoje Postojala si za mene Ne postoji druga,ne postoji niko Ovde si
I tako ce biti,konacno zajedno I tako ce biti,za oboje I tako ce biti,jedna velika ljubav I tako ce biti...
I tako ce biti Bice jedna velika ljubav do kraja Koju nikad niko nece moćc rastaviti Jedna velika ljubav Koju je srce toliko cekalo i tako ce biti
Floricienta
Svi zajedno hajdemo da igramo u ovom ritmu Napred i nazad,dole i da letimo Na plazi,planini,u dolini,u gradu Kad se Flori izuje,pocinje ples
1,2,3,gore 1,2,3,hej,desno 1,2,1,2,3,pomeraj se 1,2,,3,bam bam 1,2,3,dole 1,2,3,levo 1,2,1,2,3,gore, 1,2,3,bam bam I sada kad znas da igras odvazi se da osvojis Ceo svet je za tebe,tvoje je vreme za sanjanje Na ulici,u kancelariji,u baru,na svakom cosku Kad se Flori izuje,pocinje ples
Voli samo mene (Quereme solo a mi)
Voli samo mene 3X Voli me Voli samo mene 3X Voli me Prince,znas uvek sam te cekala Lepi znas,moje srce gori Slatke oci,ne gledaj nikog vise Za tobom sam luda,i vodis me u drugi svet Pusti me da te gledam jos malo I umirem u tvojim ocima
Voli samo mene 3X Voli me Voli samo mene 3X Voli me Prince,imas svu moju ljubav Nebo ovde sam,gorim za tobom Slatke oci,ne mogu vise da cekam Za tobom umirem i moj zivot nosis Pusti me da te gledam jos malo I umirem u tvojim očima
Voli samo mene 3X Voli me Voli samo mene 3X Voli me
Moja plava haljina (Mi vestido azul)
I ja cu te cekati I necu se sminkati Znam da ti se mnogo svidjam kad sam prirodna I stici cu na vreme Ne zelim da gubim vise vremena Svaki sekund koji kasnis je poljubac koji ti ostaje
Obući cu plavu haljinu Onu za koju znam da ti se najviše svidja Ostavicu kosu pustenu da igra na vetru I na nasem uglu vazduh je parfimisan Jer ljubav viri sa svih prozora
Ali nije se pojavio, nije dosao I moja plava haljina se izguzvala I ovaj ugao,nije moj ugao I ova ljubav vise nije moja ljubav
Ali nije se pojavio, nije dosao I nikad nisam saznala sta se desilo Otisla sam polako placuci Otisla sam ostavljajuci srce
Ukrao si mi ugao I ostala sam izgubljena Gde lete moji snovi? U slepu ulicu bez izlaza
I skinula sam svoju haljinu Koja ti se toliko svidjala Osecam se skroz naga Nemam vise nista
Ali nije se pojavio, nije dosao I moja plava haljina se izguzvala I ovaj ugao,nije moj ugao I ova ljubav vise nije moja ljubav
Ali nije se pojavio, nije dosao I nikad nisam saznala sta se desilo Otisla sam polako placuci Otisla sam ostavljajuci srce
I on se nije pojavio, nije dosao
Kikiriki
Ide zaljubljeni petao uzdisuci na svakom cosku I ispod meseca sanja,da osvoji jednu kokosku U svitanje je njegovo pevanje koka cula I on protezuci krilo je pozivao da igra
Kikiriki petlicu Kikiriki pilence Kikiriki volim te Kikiriki jajasce Kikiriki petlicu Kikiriki pilence Kikiriki koracajuci Kikiriki svadjalice Kokoske zele da osvoje petla Da se ujutru bude uz njegovo zaljubljeno pevanje Najlepsa koka pomera i pomera svoje perje I nemirni petao je svoju koku osvojio
I zivot (Y la vida)
Kao ptica i sunce,tako i ja tebe trazim Kao pcela i med,tako i ja tebe zovem Decembar je i jasmin cveta i mirise Ova ljubav koju sam osetila kad sam te videla vec se pojavljuje
Nasao sam te u peni,noc je bila pri kraju Rekao si mi „Ko si ti?“,osmehnula sam se,vec sam te volela U sekundi sam osetila kako mi srce brze kuca I tako sam pobegla,ono što je usledilo bio je moj otkup
I zivot,i zivot I zivot se stao zauvek u tvom pogledu I tvoje oci I tvoje oci i moje oci,ostavile su me kao hipnotisanu ludu I polako I polako nasli smo mesto da se volimo Kako je lep zivot Zaljubljujem se! Kao Mesec i more tako sam i ja sva slepljena Kao pena i so tako sam i ja sva slana Ne zanima me ako ti ne umes da vidis ko te voli Ne zanima me jer ja vec dobro znam sta se desava
I taj dan ce doci i moji poljupci ce ti skinuti so Parfem moje koze imace miriš tresanja I cvece ce se otvoriti i zavrsice se tvoja zima Kako je lep zivot Nasa ljubav raste
Jer/Zato sto (Porque)
Gledam dok padaju kapljice kise po mom prozoru Znam da ce sve biti isto,nece se promeniti sutra Sunce ce ponovo izaci,mesec biti još belji Reka ce biti mocnija i nece se srusiti planine
Jer sam ostala nema Zarobljena u tvom pogledu Jer je sve daleko,jer bez tebe nema vise nicega Jer ne postoje vile,ni princevi, ni snovi Jer je sve laz, jer bez tebe nema vise zivota
Jednog lepog dana Doci ces da me trazis U beloj kociji kao u starim pricama Ti ces nastaviti tamo Ja cu nastaviti da sanjam Onaj poljubac koji sam ti u medjuvremenu ukrala | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Najlepsi text pesme... | |
| |
| | | | Najlepsi text pesme... | |
|
Similar topics | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |
|