Los Serrano Dobrodosli na forum! |
|
| What do you like? :) | |
|
+26I_love_Fran_Perea *Simply*Complicated*Girl* SkY_Lin3R Eva & Afry '94 Ivana92 Sandra Alexandra-Eva-Tete -Afry ^turbo_veverica^ Millichizza Tasha'94 Maddy-92- Rada Mari Tere Dvd and Richie SMEKERI tica*ps La Serrano *Anchy* Nevena Ninaena-loca por Guille *SandriCh* ~*Mici*~ Isidora eva Marizza Eva Tete 93 *Africa*Flea* 30 posters | |
Autor | Poruka |
---|
KittyKat Lusija i Kandela te pozivaju na veceru
Broj poruka : 337 Godina : 32 Location : The Meadow Datum upisa : 03.01.2009
| Naslov: Re: What do you like? :) Uto Feb 24, 2009 12:56 pm | |
| Ja sam pre slušala rock, heavy metal, gothic, i pomalo death metal.. onda sam prestala to sam slušam jer mi je bilo bzwz, sad od toga samo slušam Evanescence.. Oduvek mi je omiljena grupa Paramore. Volim još i Avril, Kelly Clarkson, Demi Lovato, Britney, Jonas Brothers, RHCP.... Sve nekako mogu da slušam sem folka, znači to ne mogu da podnesem ostalo je ok.. | |
| | | I_love_Fran_Perea Zivis u kuci Seranovih
Broj poruka : 5987 Godina : 28 Location : HELL Datum upisa : 16.12.2007
| Naslov: Re: What do you like? :) Uto Feb 24, 2009 4:50 pm | |
| Da dodam onom mom spisku jos neke izvodjace: Megadeth, Hammerfall, Marilyn Manson, Pantera.. Znaci sada najvise slusam metal.. | |
| | | Bunny Admin
Broj poruka : 1681 Godina : 28 Location : Hogwarts Datum upisa : 09.10.2008
| Naslov: Re: What do you like? :) Uto Sep 21, 2010 11:15 pm | |
| - I_love_Fran_Perea ::
- Pre sam bila skroz u nekom pop fazonu, a sada volim tvrdji zvuk.
Znaci: rock, hard rock, metal, heavy metal, glam metal, punk i naravno hip-hop.
Volim stare bendove iz 80ih godina, jer ono tada je bila prava muzika.. .Ne kazem da sada nema dobrih izvodjaca ali osamdesete su zakon!!! Najvise volim: Guns N' Roses, Black Sabbath, Aerosmith, Europe, Danger Danger, Nirvana, Kiss, Metallica i Queen (koji sam od skoro pocela straaaaaaasno da gotivim ) Isto! i ja sam pre slusala znas ono klasicne "popere" (xD) cak i neke Disney-jeve (Miley i Jonas Brothers), ali sad slusam tvrdji zvuk! Omiljeni bendovi su mi: Guns N'Roses, Red Hot Chili Peppers, Nirvana, Nickelback, Green Day, Metallica, Aerosmith, Escape The Fate, Muse.... naravno slusam i Good Charlotte, Fall Out Boy, Bullet For My Valentine..... Po meni najbolji period sto se muzike tice jeste kraj 80-ih i pocetak 90-ih! | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: What do you like? :) | |
| |
| | | | What do you like? :) | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |
|