Los Serrano Dobrodosli na forum! |
|
| Diskografija! | |
| | Autor | Poruka |
---|
La Serrano Zivis u kuci Seranovih
Broj poruka : 2868 Datum upisa : 10.09.2007
| Naslov: Diskografija! Sub Nov 03, 2007 1:25 pm | |
| La Chica De La Habitacion De Al Lado (2004)Mi Corazón La Vida Al Revés 1 Más 1 Son 7 Esperaré Empieza Por Una Idea No Me Imagino Cuenta Conmigo Dame Una Alegría Que Va A Ser Nada Déjate Envolver La Chica De La Habitación De Al Lado Voy A Pensar En Ti Punto Y Aparte (2005)Donde Va Cada Uno Punto Y Aparte Entonces Me Sale A Cuenta Ni Una Palabra Más El Rincón De La Alegria Tal Vez Después Me Iré Cuanto Antes Mejor Para Volver A Empezar No Me Olvido Por Más Que Caiga Ukoliko znate za jos neki napisite... | |
| | | totalnoopicen Tete ti pomaze na kontrolnom
Broj poruka : 152 Godina : 37 Location : Beograd Datum upisa : 16.09.2007
| Naslov: Re: Diskografija! Ned Nov 04, 2007 11:48 am | |
| Super je sto si i ovoliko pronasla | |
| | | fran perea90 Sa Kurom spijuniras Giljea
Broj poruka : 576 Godina : 34 Location : tamo negde s evom Datum upisa : 23.12.2007
| Naslov: Re: Diskografija! Uto Jan 29, 2008 1:58 pm | |
| to je to na prvom albumu je 13 pesama a na drugom 12.imam ih ja sve,i jos 3,4 pesme uglavnom dueti sa pacom leonom,danijem martinom... | |
| | | Eva Rodriguez93 Dijego,Fiti i Santi ti pune glavu glupostima
Broj poruka : 423 Godina : 31 Location : Mozda sam upravo negde iza tebe?! :) Datum upisa : 01.02.2008
| Naslov: Re: Diskografija! Sub Feb 02, 2008 12:39 am | |
| Da iz filma Los manageres(film nije nesto narocito zanimljiv i Fran je ruzan u njemu) pesma sa Paco Leonom i Franom -La Furmacha...Pesma je interesantna kad je cujes prvi put ali posle dosadi... | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Diskografija! | |
| |
| | | | Diskografija! | |
|
Similar topics | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |
|