| Twilight | |
|
+10KittyKat *Natalia Sanchez* jovan-fun serano always&4ever Natalia_Sanchez *Simply*Complicated*Girl* Bunny *~Adri 4ever~* Mix... *A&D* 14 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
*A&D* V.I.P
Broj poruka : 1808 Godina : 28 Datum upisa : 25.10.2007
| Naslov: Twilight Sub Jan 31, 2009 8:58 pm | |
| Pa kako se cini film gledala sam ga destet puta. Ali je knjiga mnogo bolja Omiljena scena? Najgluplja cena? IZbor glumaca..pisite xd | |
|
| |
Mix... Seranovi misle da si super
Broj poruka : 1375 Godina : 34 Location : In bed. . . with her. . . :) Datum upisa : 27.09.2008
| Naslov: Re: Twilight Sub Jan 31, 2009 9:27 pm | |
| Pa. . . ja nisam gledao. . . Ali, svidja mi se ideja. . . I glumci su mi skroz simpaticni. . . | |
|
| |
*~Adri 4ever~* Raul/Africa te muva
Broj poruka : 814 Godina : 28 Location : sa RBD na koncertu Datum upisa : 04.01.2009
| Naslov: Re: Twilight Ned Feb 01, 2009 1:28 am | |
| | |
|
| |
Bunny Admin
Broj poruka : 1681 Godina : 28 Location : Hogwarts Datum upisa : 09.10.2008
| Naslov: Re: Twilight Ned Feb 01, 2009 9:52 pm | |
| FILM JE ZAKON!!!!!!!!!!!! Najbolji film ikada! Naravno knjiga je bolja. 1.Omiljena scena mi je ona kad njh dvoje izlaze iz kola ispred skole i svi ih gledaju, kao i ona kad se poljube! 2.Nema glupe scena, ali bice u trecem delu u sumi kad Dzejkob poljubi Belu i ona shvati da ** ******** * ****( oni koji su procitali knjigu "Pomracenje" znaju na sta mislim). U stvari ta scena nece biti najglupla nego najodvrtanija! Grrrrrrrrrrr! 3. A sto se izbora glumaca tice nisu mogli bolje da izaberu! Joj stvarno svi su divni! Izbor je odlican! Joj moj Robert! E da omiljeni likovi su mi Alice i Edward. Alice je luda obozavam je! To se naravno vise vidi u knjigama. a Edward, uf, jednostavno je DIVAN u bilo kom pogledu! | |
|
| |
*Simply*Complicated*Girl* Zivis u kuci Seranovih
Broj poruka : 3516 Godina : 29 Location : Cekam... xD Datum upisa : 15.02.2008
| Naslov: Re: Twilight Pon Feb 02, 2009 9:05 pm | |
| nisam gledala,a planiram da uzmem jer svi toliiiiko pricxaju o tome...mora da je dobro,a po slikama mi je najlepsxa ona Alice | |
|
| |
Natalia_Sanchez Zivis u kuci Seranovih
Broj poruka : 1627 Godina : 29 Location : balim za davidom boreanazom,i trazim jesse-ja :) <3 Datum upisa : 24.02.2008
| Naslov: Re: Twilight Pon Feb 02, 2009 10:05 pm | |
| Film je po meni odlican :] (naravno, smatram da je knjiga mnogo bolja od filma,ali ipak mi je film extra ) Kada sam film prvi put gledala u bioskopu bio mi je pomalo smesan ... tj. Edward mi je bio smesan [hmm .. tj. Robert Pattinson xD], jer je sve vreme izgledao kao da se uzdrzava da ne pukne od smeha xDD Ali kada sam sledeci put gledala na to nisam ni obracala paznju, te mi je film bio mnogo bolji ) <3 Sto se glamaca tice,dajem im cistu 10-ku ) Alice sam bas onakvu zamisljala, a i Emetta ) Jedino mi je Dzasper malo cudan .. ali ok Najlesa scena mi je kada Edward i Bella dolaze u skolu ,i kada je edward grli i kaze : "I'm breaking all the rules now, since i'm going to hell" ) A pomalo smesna scena mi je : kada Bella prvi put dolazi na Biologiju ,i kada je edward ugleda, stavlja onako ruku preko face te izgleda smesno xDD - Pitam se kakav ce biti New Moon film .. - tj. koliko ce prikazivati Edwarda, s obzirom na to da se u knjizi jedva pojavljuje [tj. nekoliko prvih poglavlja,i nekoliko poslednjih] Eto to je to... ja napisah roman .. Ako se jos necega budem setila napisacu kasnije :] <3 | |
|
| |
always&4ever Admin
Broj poruka : 6479 Godina : 31 Location : On The Dotted Line Datum upisa : 25.12.2007
| Naslov: Re: Twilight Pet Feb 06, 2009 9:03 pm | |
| OK, film je sjajan! Ali... Ja sam se "zaljubila" u Jacksona Rathbonea, tj. Jaspera.... On mi je yummy!!! Obozavam ga! | |
|
| |
jovan-fun serano V.I.P
Broj poruka : 8232 Godina : 33 Location : Los Serrano 4ever Datum upisa : 18.11.2007
| Naslov: Re: Twilight Sub Feb 07, 2009 3:13 pm | |
| nisam gledao film ali imam veliku želju da ga gledam....ovih dana ću otići da ga kupim | |
|
| |
*A&D* V.I.P
Broj poruka : 1808 Godina : 28 Datum upisa : 25.10.2007
| Naslov: Re: Twilight Ned Feb 08, 2009 3:27 pm | |
| - always&4ever ::
- OK, film je sjajan!
Ali... Ja sam se "zaljubila" u Jacksona Rathbonea, tj. Jaspera.... On mi je yummy!!! Obozavam ga! E da i meni,ali jbg Roba vise volim XD Ali znas kako je prelep van filma,ne naq slikama vec u filmovima i serijama,tako je extra,ima i bend 100 monkeys XD | |
|
| |
*Natalia Sanchez* Upoznajes Seranove
Broj poruka : 60 Datum upisa : 17.01.2009
| Naslov: Re: Twilight Ned Feb 08, 2009 7:24 pm | |
| | |
|
| |
always&4ever Admin
Broj poruka : 6479 Godina : 31 Location : On The Dotted Line Datum upisa : 25.12.2007
| Naslov: Re: Twilight Ned Feb 08, 2009 9:59 pm | |
| - *A&D* ::
- always&4ever ::
- OK, film je sjajan!
Ali... Ja sam se "zaljubila" u Jacksona Rathbonea, tj. Jaspera.... On mi je yummy!!! Obozavam ga! E da i meni,ali jbg Roba vise volim XD Ali znas kako je prelep van filma,ne naq slikama vec u filmovima i serijama,tako je extra,ima i bend 100 monkeys XD Znaaam!!! Sve sam se ja raspitala! Znam ja jos svasta. Jedan od mojih omiljenih filmova je i njemu jedan od boljih Gledala sam ja sa njim jos jedna film i jos tada mi se dopao... Snippy | |
|
| |
KittyKat Lusija i Kandela te pozivaju na veceru
Broj poruka : 337 Godina : 32 Location : The Meadow Datum upisa : 03.01.2009
| Naslov: Re: Twilight Uto Feb 24, 2009 12:01 am | |
| Ja sam gledala film 2 puta, extra je! Inache Kristen mi je omiljena glumica, Rob mi nije lep ovako ali mi je u filmu simpatičan ( on na 1. mestu ) i Taylor Lautner, koji glumi Jacoba ( na 2. ) ali mi se ne sviđa njegova uloga, malo mi je bzwz. Sve scene su mi super.. | |
|
| |
Alexandra-Eva-Tete -Afry Zivis u kuci Seranovih
Broj poruka : 2372 Godina : 30 Location : sa Lucasom <3333 Datum upisa : 06.01.2008
| Naslov: Re: Twilight Uto Mar 03, 2009 8:00 pm | |
| film je dobar
Poslednji izmenio Alexandra-Eva-Tete -Afry dana Čet Jul 30, 2009 10:32 pm, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
| Naslov: Re: Twilight Pet Mar 06, 2009 8:54 pm | |
| - Alexandra-Eva-Tete -Afry ::
- film je extra
Edward je presladak Kristen je divna stvarno je carica a onog vukodlaka ne volim I meni je on u 1. delu bzwz, slabo se pojavljuje, nije neki lik i ne stoju mu lepo duga kosa. Pocheo je da mi se swidja u drugom delu knjige. Tu me malo nervira Bela jer kad je ostavio Edvard ona je otishla kod Dzejka i swe super sa njim, a chim je doshla Alis, kasnije i Edvard, ona je ostavila Dzejka i pravila se kao da nishta nije bilo. Samo ga je iskoristila.. Druzila se sa njim samo kad joj treba i jer niko drugi nije hteo, iskoristila je to shto je on voli! A i glumac koji glumi Dzejka (Taylor Lautner) bice lepshi u drugom delu kad se oshisha i kad bude uglavnom shetao bez majice | |
|
| |
Bunny Admin
| Naslov: Re: Twilight Pet Mar 06, 2009 9:53 pm | |
| Pa ne ne znam meni se Jackob i ne svidja nesto! Mislim on je iskoristio Belu u tredjem delu, to jest na prevaru je naterao da ga poljubi! Tu sam mogla da ga ubijem! | |
|
| |
Broj poruka : 1627 Godina : 29 Location : balim za davidom boreanazom,i trazim jesse-ja :) <3 Datum upisa : 24.02.2008
| Naslov: Re: Twilight Sub Mar 07, 2009 12:41 am | |
| Meni se J.B. [inace inicijali dzejkoba bleka-posto ne volim da ga imenujem,jer me nervira], uopste ne svidja kao lik ... glumac taylor lautner , da ,naravno <3 ... ali j.b. nimalo ... kao sto kaze bunny ,on je bellu iskoristio u trecem delu ... mada, me je i bella cak u jednom trenutku jako iznervirala ... kada je kao shvatila da voli edwarda,ali da je zaljubljena u dzejkoba ... | |
|
| |
| Naslov: Re: Twilight Sub Mar 07, 2009 1:56 pm | |
| - Natalia_Sanchez ::
- Meni se J.B. [inace inicijali dzejkoba bleka-posto ne volim da ga imenujem,jer me nervira], uopste ne svidja kao lik ...
glumac taylor lautner , da ,naravno <3 ... ali j.b. nimalo ... kao sto kaze bunny ,on je bellu iskoristio u trecem delu ... mada, me je i bella cak u jednom trenutku jako iznervirala ... kada je kao shvatila da voli edwarda,ali da je zaljubljena u dzejkoba ... Pa ja mislim da kad poljubish nekoga na prewaru, to se ne zowe ISKORIShCAWANjE! Ali nbt, i meni se swakako wishe swidja Taylor Lautner nego Jacob Black! | |
|
| |
Bunny Admin
| Naslov: Re: Twilight Pon Mar 09, 2009 12:17 am | |
| Ne znam meni se on svidjao pre nego sto je postao vukodlak, cinio se bas simpatican... ali posle vise ne! | |
|
| |
| Naslov: Re: Twilight Čet Mar 12, 2009 10:04 pm | |
| danas sam po 4. put gledala twilight hehe | |
|
| |
Bunny Admin
| Naslov: Re: Twilight Pet Mar 13, 2009 5:29 pm | |
| Heh, ja sma ga 2 puta u bioskopu i jedno 5 ili 6 puta kuci, jeste snimak, ali prevod je dobar, a ni slika nije losa... | |
|
| |
| Naslov: Re: Twilight Pet Mar 13, 2009 5:33 pm | |
| ja sam dvaput u bioskopu, a dvaput kod kuce )) snimak mi je ok, jedino sto u nekim delovim kada se previse pojaca zvuk , pocinje da nesto krci ... i na snimku se ne vidi kako edwardova koza svetli danas smo se drugarice i ja gubile na informatici ... trazile smo slike Roberta Pattinson-a i onda ih slikale fon-om...onda smo kuckale nesto vezano za twilight umesto da pravim sajt za prvake..i tako svasta nesto xD | |
|
| |
Alexandra-Eva-Tete -Afry Zivis u kuci Seranovih
Broj poruka : 2372 Godina : 30 Location : sa Lucasom <3333 Datum upisa : 06.01.2008
| Naslov: Re: Twilight Pet Mar 13, 2009 5:50 pm | |
| ja imam vrh snimak inace evo komentara Film je bas lep... najvise mi se svidja Jacob(a i lepsi mi je od Roberta).... uzela sam da procitam Sumrak,fina knjiga.. | |
|
| |
| Naslov: Re: Twilight Pet Mar 13, 2009 10:26 pm | |
| I meni se svidja Jacob (pogotovo u 2. delu, Mlad mesec) ali volim i Edwarda.. Gledala sam film 2 puta u bioskopu i 3-4 puta kod kuce, ni meni se na snimku ne vidi kako Edwardova koza svetli | |
|
| |
| Naslov: Re: Twilight Pet Mar 13, 2009 10:28 pm | |
| Meni je u prvom delu filma Taylor Lautner odvratan sa onom perikom [dugooooom kosom] xD Ali u drugom delu ce da bude bas leppp <3 xD Jedino sto cu ga prezirati iz dna duse, ali nista strasno xD hahah | |
|
| |
| Naslov: Re: Twilight Pet Mar 13, 2009 10:43 pm | |
| Joj i meni je odvratan sa dugom kosom (perikom), lik i nije neki.. bar meni, ali u drugom delu ce uglawnom da sheta bez majice | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Twilight | |
| |
|
| |
| Twilight | |
|