Mix... Seranovi misle da si super
Broj poruka : 1375 Godina : 34 Location : In bed. . . with her. . . :) Datum upisa : 27.09.2008
| Naslov: "Scar Tissue - Zive rane" Anthony Kiedis. . . Uto Jan 13, 2009 7:43 pm | |
| Je l' neko procitao?
Jeste culi?
To je auobiografija. . .
Knjiga je sjajna. . . Govori o onjeogvom zivotu. . .
Mada, previse se prica o zavisnosti od droge. . . Jer, ipak je imao teske periode. . .
Danas sam zavrsio sa citanjem i odusevljen sam. . . | |
|
KittyKat Lusija i Kandela te pozivaju na veceru
Broj poruka : 337 Godina : 32 Location : The Meadow Datum upisa : 03.01.2009
| Naslov: Re: "Scar Tissue - Zive rane" Anthony Kiedis. . . Uto Jan 13, 2009 8:36 pm | |
| Ja sam je letos pročitala, super je! A jeste da se previše priča o zavisnosti od droge ali to je njegov život, prikazao ga je takvog kakav je bio. Meni se sviđa knjiga a i volim Anthonija... | |
|
always&4ever Admin
Broj poruka : 6479 Godina : 31 Location : On The Dotted Line Datum upisa : 25.12.2007
| Naslov: Re: "Scar Tissue - Zive rane" Anthony Kiedis. . . Sre Jan 14, 2009 12:59 am | |
| Ee, ja sam citala delove u "Huperu", ali zelim da procitam i celu knjigu | |
|
Mix... Seranovi misle da si super
Broj poruka : 1375 Godina : 34 Location : In bed. . . with her. . . :) Datum upisa : 27.09.2008
| Naslov: Re: "Scar Tissue - Zive rane" Anthony Kiedis. . . Čet Jan 15, 2009 11:19 pm | |
| I ja sam citao delove iz HUPER-a. . . A stvarno je mocna knjiga. . . I ja jako volim Entonija. . . | |
|
*Anchy* Admin
Broj poruka : 3796 Godina : 33 Location : Tri metra iznad neba... Datum upisa : 05.12.2007
| Naslov: Re: "Scar Tissue - Zive rane" Anthony Kiedis. . . Sre Jan 21, 2009 11:10 pm | |
| ja nisam jos citala.... ali zelimm... jako... | |
|
Marizza Eva V.I.P
Broj poruka : 2592 Godina : 30 Location : Tamo gde nisi ti... Datum upisa : 01.12.2007
| Naslov: Re: "Scar Tissue - Zive rane" Anthony Kiedis. . . Pet Jan 23, 2009 5:46 pm | |
| - always&4ever ::
- Ee, ja sam citala delove u "Huperu", ali zelim da procitam i celu knjigu
Takođe... Uvek se cepam kada čitam deo u kome Anthony piše kako je biti predgrupa Rollingstonesima. Zapamtila sam ovo: "Organizatori su došli i rekli nam: "Ne smete da koristite njihovo ozvučenje, njihovo ovo, njihovo ono... A ono tamo - to je specijalni pod na kome Mick igra. Njega ne smete ni da pogledate, a kamoli da stanete na njega"". Tako nešto, otprilike, ali ovo za pod je 100% tako. | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: "Scar Tissue - Zive rane" Anthony Kiedis. . . | |
| |
|