Los Serrano Dobrodosli na forum! |
|
| Queen | |
|
+3always&4ever *Simply*Complicated*Girl* I_love_Fran_Perea 7 posters | Autor | Poruka |
---|
I_love_Fran_Perea Zivis u kuci Seranovih
Broj poruka : 5987 Godina : 28 Location : HELL Datum upisa : 16.12.2007
| Naslov: Queen Pet Dec 19, 2008 7:49 pm | |
| Ja mogu samo da kazem RESPECT. Sta vi mislite? | |
| | | *Simply*Complicated*Girl* Zivis u kuci Seranovih
Broj poruka : 3516 Godina : 29 Location : Cekam... xD Datum upisa : 15.02.2008
| Naslov: Re: Queen Pet Dec 19, 2008 8:51 pm | |
| Ne slusam ih nesto...znam im 2 pesme "We are the champions" i "We Will Rock You" ovu prvu sam cula odaaaavno a ovu drugu u OT,mada sam je i ranije cula al' nisam obracala neq posebnu paznju x))) | |
| | | always&4ever Admin
Broj poruka : 6479 Godina : 31 Location : On The Dotted Line Datum upisa : 25.12.2007
| Naslov: Re: Queen Pet Dec 19, 2008 8:55 pm | |
| Stvarno za "Queen" jedno veeeliko postovanje. Ja mnogo volim kako je Fredi pevao i volim njegove pesme, znam ih podosta... Nisu mi sad omiljeni, ali su medju onima ciji rad stvarno cenim. Muzika odlicna, tekstovi kako koji, ali sve u svemu zavredjuju postovanje Ja sam licno vise fascinirana Fredijevim likom nego delom | |
| | | Bunny Admin
Broj poruka : 1681 Godina : 28 Location : Hogwarts Datum upisa : 09.10.2008
| Naslov: Re: Queen Pet Dec 19, 2008 10:12 pm | |
| - *Simply*Complicated*Girl* ::
- Ne slusam ih nesto...znam im 2 pesme "We are the champions" i "We Will Rock You" ovu prvu sam cula odaaaavno a ovu drugu u OT,mada sam je i ranije cula al' nisam obracala neq posebnu paznju x)))
| |
| | | I_love_Fran_Perea Zivis u kuci Seranovih
| Naslov: Re: Queen Sub Dec 20, 2008 6:41 pm | |
| Moja drugarica Jovana (sa neta) je fascinirana grupom Queen, mislim da zna vise o njima nego oni sami. Men ije omiljena pesma "Don't stop me now", ali obozavam i "The show must go on". Inace, Freddie je imao fenomenalan glas, zaista mocan. Pravo je uzivanje slusati njihovu muziku. | |
| | | Marizza Eva V.I.P
Broj poruka : 2592 Godina : 30 Location : Tamo gde nisi ti... Datum upisa : 01.12.2007
| Naslov: Re: Queen Pon Jan 12, 2009 9:00 pm | |
| - I_love_Fran_Perea ::
- Moja drugarica Jovana (sa neta) je fascinirana grupom Queen, mislim da zna vise o njima nego oni sami.
Jowa je stvarno hodajuća Queen enciklopedija... Ja obožavam Queen! Od muzike, do tekstova, a Freddie Mercury je jedan car! Svako ko u životu ne zna za "We Are the Champions" i "We Will Rock You" stvarno... treba odmah da sazna šta je to. A i osobe koje znaju samo te dve pesme treba malo bolje da istraže. Ja, između ostalih, obožavam "Somebody to Love". | |
| | | I_love_Fran_Perea Zivis u kuci Seranovih
| | | | Marizza Eva V.I.P
Broj poruka : 2592 Godina : 30 Location : Tamo gde nisi ti... Datum upisa : 01.12.2007
| Naslov: Re: Queen Sre Jan 21, 2009 12:41 am | |
| Njima su sve pesme sjajne... Ali, za mene je "Somebody To Love" nekako posebna, možda zato što je to prva njihova pesma koju sam ja čula... Da, čak i pre "We Will Rock You" i "We Are The Champions". Moja mama je veliki njihov poštovalac, tako da sam oduvek bila upoznata s njihovim likom i delom. Ja "Bohemian Rhapsody" obožavam! | |
| | | *Anchy* Admin
Broj poruka : 3796 Godina : 33 Location : Tri metra iznad neba... Datum upisa : 05.12.2007
| Naslov: Re: Queen Sre Jan 21, 2009 10:55 pm | |
| ja se slazem sa dodom i jokom! i seki... mada najvise sa dodom.... omiljena pesma od njih mi je "friends will be friends".... nekako me uvek oraspolozi.... ne slusam ih previse ali mi je krivo sto nisam bila na onom koncertu sad sto je bio... msm nije to to bez fredija ali opet... | |
| | | AncientMariner Dobrodosao/la na forum
Broj poruka : 16 Datum upisa : 02.03.2009
| Naslov: Re: Queen Pon Mar 02, 2009 4:29 am | |
| Ima dosta pesama koje obožavam, samo mi se nije svidelo ono eksperimentisanje sa sintisajzerima... I da, nerviraju me ljudi koji nisu hteli da dođu na koncert zato što nema Fredija, nema ga pa ga nema, već više od 17 godina, šta da se radi, sam je kriv... Koncert u Areni je bio nešto apsolutno fantastično, sramota za nas što hala nije bila ispunjena do poslednjeg mesta! Paul Rodgers je takođe jedan od najvećih rock vokala svih vremena, nije kao Fredi, ali da su hteli kloniranog Fredija, uzeli bi nekog iz silnih Queen tribute bendova, ne moramo ići dalje, ako je neko slušao ovaj naš Queen Real Tribute (aka Ben Hur), pevač je pljunuti Fredi po glasu, a trudi se da ni imidžom ne zaostaje! | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Queen | |
| |
| | | | Queen | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |
|