Los Serrano Dobrodosli na forum! |
|
| Stari clanovi---predstavite se | |
|
+10~*Mici*~ *A&D* *Simply*Complicated*Girl* I_love_Fran_Perea Marizza Eva kaca always&4ever milos grubor Mica Ewa Capdewila 14 posters | Autor | Poruka |
---|
Ewa Capdewila *Cami's biggest fan*
Broj poruka : 3346 Godina : 29 Location : .... Datum upisa : 28.02.2008
| Naslov: Stari clanovi---predstavite se Čet Okt 16, 2008 11:12 am | |
| Posto dolaze novi clanovi a neki ne znaju nista o nama predlazem da ovde ukratko napisemo nesto o sebi Pa da pocnem... Ja sam Ivana i mozete me naci na forumu o PS,Celebrity school,RWB(Erreway Balkan) i Floricienta Balkan,eventualno TV serije... Volim da gledam Rebelde way i obozavam Camilu Bordonaba koja glumi Marizzu i prelepo peva,luda je i super glumi ,takodje i Benjamina Rojasa ali ne zaostaju ni Lu i Feli Moje najbolje drugarice su Anja,Anjica,Kathy,Zoka,Kamencic itd a sa foruma Nevena,Emina,Doda,Pipi,RWG,Zoki,Mici,Anchy,Seki,Ena,Tasha,Kalle,Jox,Olga,Urosh,Jeca...Moj najnajnaj drug je Djordje Volim da radim u PS,net,stars zvake i prijatelje i muziku Zelja mi je da vidim RW uzivo | |
| | | Mica Zivis u kuci Seranovih
Broj poruka : 2639 Godina : 28 Location : Na st0lici ispred k0mpa xD Datum upisa : 01.02.2008
| Naslov: Re: Stari clanovi---predstavite se Čet Okt 16, 2008 4:01 pm | |
| Pa,ja sam Milica(Mica) '96 sam god. iz Panceva sam... | |
| | | milos grubor Dobrodosao/la na forum
Broj poruka : 25 Godina : 28 Location : Batajnica Datum upisa : 30.04.2008
| Naslov: Re: Stari clanovi---predstavite se Čet Okt 16, 2008 5:06 pm | |
| Dobro ja sam nowi ali nema veze!!!!!!!!!!! Ja sam Milos '96 sam i zivim U Beogradu!!!! | |
| | | always&4ever Admin
Broj poruka : 6479 Godina : 31 Location : On The Dotted Line Datum upisa : 25.12.2007
| Naslov: Re: Stari clanovi---predstavite se Čet Okt 16, 2008 5:13 pm | |
| Ja sam Isidora, iz BG. Ovde sam bog i batina Salim se ja Ali ipak se pripazite sta radite kad vas moj tim i ja uhvatimo, necete se lako izvuci iz nasih kandzi | |
| | | Ewa Capdewila *Cami's biggest fan*
Broj poruka : 3346 Godina : 29 Location : .... Datum upisa : 28.02.2008
| Naslov: Re: Stari clanovi---predstavite se Čet Okt 16, 2008 7:20 pm | |
| Napominjem nema novih ovde da se predstavljaju | |
| | | kaca Pravis gluposti sa Giljeom
Broj poruka : 638 Godina : 30 Location : na sedmom nebu:):) Datum upisa : 11.05.2008
| Naslov: Re: Stari clanovi---predstavite se Sub Okt 18, 2008 1:21 pm | |
| ja sam Katarina (Kaca), iz BG-a sam...`94 godiste i naravno OBOZAVAM seranove | |
| | | Marizza Eva V.I.P
Broj poruka : 2592 Godina : 30 Location : Tamo gde nisi ti... Datum upisa : 01.12.2007
| Naslov: Re: Stari clanovi---predstavite se Čet Okt 23, 2008 7:05 pm | |
| Ja sam Jovana, znana na ovom forumu kao Marizza Eva... S vremena na vreme sam tu, jer zbog škole i sličnih obaveza nemam mnogo vremena za forum, zbog čega mi je mnogo žao...
Ja sam učenica Filološke gimnazije u Beogradu i kao glavni jezik učim španski. Obožavam serije Los Serrano, Rebelde Way i One Tree Hill. Takođe mnogo volim fudbal! Obožavam muziku, bez nje ne bih mogla da živim... Kao ni bez Orbit žvaka i društva... | |
| | | I_love_Fran_Perea Zivis u kuci Seranovih
Broj poruka : 5987 Godina : 28 Location : HELL Datum upisa : 16.12.2007
| Naslov: Re: Stari clanovi---predstavite se Čet Okt 23, 2008 7:08 pm | |
| Ja sam Selena, '96 godiste i iz Arandjelovca sam.... Obozvam tenis, najvise Rafu ne bi mogla da zivim bez njega..... Muziku takodje, najvise volim hip-hop, rock i punk,.... Pa otprilike c'est ca... | |
| | | *Simply*Complicated*Girl* Zivis u kuci Seranovih
Broj poruka : 3516 Godina : 29 Location : Cekam... xD Datum upisa : 15.02.2008
| Naslov: Re: Stari clanovi---predstavite se Čet Okt 23, 2008 10:41 pm | |
| Ja sam Zeljka,ali sam ovde poznata kao Sweety i tako me everybody zovu na svim 4umima osim na MP 4umu nzn ni ja zashto xD Imam 13 god,i iz Crne Gore sam... Naj amige su mi Ammy,Emmy,Maja i Aida, A sa foruma:Seki,Mica i Iwa-ewa capdewila (no.1),Doda,Anchy,Alex,Nevena,Becca, Vanja, Kaia,Jecka,Ash,Olja,Ada,Jox,Wlado,Nikola(citaj Dzoni) itd... Volim RBD,Ashley Tisdale,Avril Lavigne,Vanessu Hudgens i naravno MILEY CYRUS... Ae sad cao xD | |
| | | *A&D* V.I.P
Broj poruka : 1808 Godina : 28 Datum upisa : 25.10.2007
| Naslov: Re: Stari clanovi---predstavite se Čet Okt 23, 2008 10:46 pm | |
| Ja sam TijAna,imam 122222 godina.Iz Bga sam.Velika sam ludaca,ma lepse da srocim ja sam veoma veoma amusant. Mrzim Rbd i Miley. Volim Rw Volim da slusam buku Mrzim tisinu Volim da blebecem Volim da nerviram ljude Volim da im skacem po zivcima,veoma sam zla zla muawhaha,kada sam Andjela Volim seranove Svi su super na 4umu,mada jeddva da me se secaju.cccc kako mogu da zaborave moju ludost Volim da nosim rep(ko delfina) | |
| | | ~*Mici*~ V.I.P
Broj poruka : 2839 Godina : 33 Location : Sa Benjom na pustom ostrvu Datum upisa : 23.08.2007
| Naslov: Re: Stari clanovi---predstavite se Pon Okt 27, 2008 10:47 am | |
| Ja sam Mici,91 sam godiste....iz jednog i jedinog BG-a.... Ne volim da govorim o svojim osobinama,vise volim da ih drugi primete....Drugi,kako Doda i Joka...Volim da me hvale.... Obozavam RW,ovisna sam o knjigama....Zaljubljena sam u zivot...Volim da se smejem i pravim gluposti....Obozavam moje drustvo....Obozavam da upoznajem nove ljude....I,da,obozavam svugde da crtam smajlije.... Volim vesele boje.omiljena mi je narandzasta....Obozavam narukvice i ogrlice,imam ih tonu....Volim da se zabavljam....Ne volim bas puno da visim po diskotekama,vise volim da "otpadam" na Kalisu.... Volim svaku vrstu muzike,sem narodnjaka i metala....Obozavam cvece i redovno ga nosim u kosi... Omiljene zivotinje su mi pande i vukovi....( i pcele ).....Sa foruma sam upoznala Dodu,Joku i Anchy-slona.... I imam beskonacno mnogo najboljih drugarica.... I to bi bilo to,ukratko o meni.... Moje osobine ce vam predstaviti Doda....i Joka...... | |
| | | Marizza Eva V.I.P
Broj poruka : 2592 Godina : 30 Location : Tamo gde nisi ti... Datum upisa : 01.12.2007
| Naslov: Re: Stari clanovi---predstavite se Pon Okt 27, 2008 8:04 pm | |
| - ~*Mici*~ ::
- Ja sam Mici,91 sam godiste....iz jednog i jedinog BG-a....
Ne volim da govorim o svojim osobinama,vise volim da ih drugi primete....Drugi,kako Doda i Joka...Volim da me hvale.... Obozavam RW,ovisna sam o knjigama....Zaljubljena sam u zivot...Volim da se smejem i pravim gluposti....Obozavam moje drustvo....Obozavam da upoznajem nove ljude....I,da,obozavam svugde da crtam smajlije.... Volim vesele boje.omiljena mi je narandzasta....Obozavam narukvice i ogrlice,imam ih tonu....Volim da se zabavljam....Ne volim bas puno da visim po diskotekama,vise volim da "otpadam" na Kalisu.... Volim svaku vrstu muzike,sem narodnjaka i metala....Obozavam cvece i redovno ga nosim u kosi... Omiljene zivotinje su mi pande i vukovi....( i pcele ).....Sa foruma sam upoznala Dodu,Joku i Anchy-slona.... I imam beskonacno mnogo najboljih drugarica.... I to bi bilo to,ukratko o meni.... Moje osobine ce vam predstaviti Doda....i Joka...... Pa, ovako... Ne znam da li ću upoznati veću lujku u mom životu (na dobar način, naravno)!!! Nemojte da steknete pogrešan utisak. Mici je duša od čoveka, pravedna, dobra i to, ali je malčice "fiju-fiju"... Šalim se za to poslednje. Kako opisaše Branku Katić, tako bih ja mogla Mici - lujka dobrog srca. | |
| | | ~*Mici*~ V.I.P
Broj poruka : 2839 Godina : 33 Location : Sa Benjom na pustom ostrvu Datum upisa : 23.08.2007
| Naslov: Re: Stari clanovi---predstavite se Pon Okt 27, 2008 11:00 pm | |
| Oooooooo,sad cu da se rasplacem..... Dirnuta sam..... | |
| | | Marizza Eva V.I.P
| Naslov: Re: Stari clanovi---predstavite se Uto Okt 28, 2008 6:59 pm | |
| Nemoj draga, molim te... Bole me tvoje suze... | |
| | | Alexandra-Eva-Tete -Afry Zivis u kuci Seranovih
Broj poruka : 2372 Godina : 30 Location : sa Lucasom <3333 Datum upisa : 06.01.2008
| Naslov: Re: Stari clanovi---predstavite se Sub Dec 13, 2008 7:48 pm | |
| Zovem se Aleksandra poznatija kao Alex... nadimke imam Anee,Bebicxka,Alex,Macaa,Anka... Obozavam Anu Bebic,Nikolu Sarica,Pink,Gween,Ninu Petkowic,Simple Plan itd... Volim da igram,pevam i glumim... vrlo sam tvrdoglava i drugacija... kiss | |
| | | Tete 93 V.I.P
Broj poruka : 3286 Godina : 28 Location : in love :D Datum upisa : 07.12.2007
| Naslov: Re: Stari clanovi---predstavite se Sub Dec 13, 2008 10:24 pm | |
| | |
| | | -->>AfRy<<-- Markos smislja pesmu za tebe
Broj poruka : 752 Godina : 30 Location : Forks Datum upisa : 29.01.2008
| Naslov: Re: Stari clanovi---predstavite se Uto Jan 06, 2009 7:03 pm | |
| Evo mene opet!Nisam se javljala od letnjeg raspusta (uh,kad je to bilo...) internet me je zezao.Sada sam ponovo ovde. Zovem se Marina,iz Uzica sam i "94. sam godiste. Volim:Seranove naravno,leto,Emily the Strange,crtanje,macke... Ne volim(da ne kazem,mrzim):Jesen,skolu(njen izgled i funkcionisanje)...
I jaaaaaako sam srecna sto sam opet na forumu. | |
| | | Yoli Dobrodosao/la na forum
Broj poruka : 37 Godina : 29 Location : Svugdje po maloo =) Datum upisa : 11.10.2008
| Naslov: Re: Stari clanovi---predstavite se Čet Jan 08, 2009 11:52 am | |
| Ewo i mene nisam dolazila od Oktobra.. uhhhhhh ma bila izgubila adresu pa ovako: Zovem se Berina svi me zovu Becca,Bera,Beky kako ko zeli.. Imam 14 god.. Obozavam Kosarku,nogomet i plivanje volim citati knjige... Eto dosta za sad ako vas sto zanima pitajte... :D | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Stari clanovi---predstavite se | |
| |
| | | | Stari clanovi---predstavite se | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |
|