Los Serrano
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Los Serrano

Dobrodosli na forum!

PrijemPortalTražiLatest imagesRegistruj sePristupi

Stari clanovi---predstavite se

Ići dole 
+10
~*Mici*~
*A&D*
*Simply*Complicated*Girl*
I_love_Fran_Perea
Marizza Eva
kaca
always&4ever
milos grubor
Mica
Ewa Capdewila
14 posters
AutorPoruka
Ewa Capdewila
*Cami's biggest fan*
Ewa Capdewila

Broj poruka : 3346
Godina : 29
Datum upisa : 28.02.2008

Stari clanovi---predstavite se Empty
PočaljiNaslov: Stari clanovi---predstavite se   Stari clanovi---predstavite se Icon_minitimeČet Okt 16, 2008 11:12 am

Posto dolaze novi clanovi a neki ne znaju nista o nama predlazem da ovde ukratko napisemo nesto o sebi
Pa da pocnem...
Ja sam Ivana i mozete me naci na forumu o PS,Celebrity school,RWB(Erreway Balkan) i Floricienta Balkan,eventualno TV serije...
Volim da gledam Rebelde way i obozavam Camilu Bordonaba koja glumi Marizzu i prelepo peva,luda je i super glumi Smile ,takodje i Benjamina Rojasa ali ne zaostaju ni Lu i Feli Wink
Moje najbolje drugarice su Anja,Anjica,Kathy,Zoka,Kamencic itd a sa foruma Nevena,Emina,Doda,Pipi,RWG,Zoki,Mici,Anchy,Seki,Ena,Tasha,Kalle,Jox,Olga,Urosh,Jeca...Moj najnajnaj drug je Djordje
Volim da radim u PS,net,stars zvake i prijatelje i muziku Smile
Zelja mi je da vidim RW uzivo Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Mica
Zivis u kuci Seranovih
Mica

Broj poruka : 2639
Godina : 28
Datum upisa : 01.02.2008

PočaljiNaslov: Re: Stari clanovi---predstavite se   Stari clanovi---predstavite se Icon_minitimeČet Okt 16, 2008 4:01 pm

Pa,ja sam Milica(Mica) '96 sam god. iz Panceva sam...
Nazad na vrh Ići dole
milos grubor
Dobrodosao/la na forum
milos grubor

Broj poruka : 25
Datum upisa : 30.04.2008

PočaljiNaslov: Re: Stari clanovi---predstavite se   Stari clanovi---predstavite se Icon_minitimeČet Okt 16, 2008 5:06 pm

Dobro ja sam nowi ali nema veze!!!!!!!!!!!
Ja sam Milos '96 sam i zivim U Beogradu!!!!
Nazad na vrh Ići dole
http://mitraljetav2.bestoforum.net
always&4ever
Admin
always&4ever

Broj poruka : 6479
Godina : 31
Datum upisa : 25.12.2007

PočaljiNaslov: Re: Stari clanovi---predstavite se   Stari clanovi---predstavite se Icon_minitimeČet Okt 16, 2008 5:13 pm

Ja sam Isidora, iz BG. Ovde sam bog i batina Laughing Salim se ja Smile Ali ipak se pripazite sta radite kad vas moj tim i ja uhvatimo, necete se lako izvuci iz nasih kandzi Wink Razz
Nazad na vrh Ići dole
http://www.trimetraiznadneba.forumotion.net
Ewa Capdewila
*Cami's biggest fan*
Ewa Capdewila

Broj poruka : 3346
Datum upisa : 28.02.2008

PočaljiNaslov: Re: Stari clanovi---predstavite se   Stari clanovi---predstavite se Icon_minitimeČet Okt 16, 2008 7:20 pm

Napominjem nema novih ovde da se predstavljaju
Nazad na vrh Ići dole
kaca
Pravis gluposti sa Giljeom
kaca

Broj poruka : 638
Godina : 30
Datum upisa : 11.05.2008

PočaljiNaslov: Re: Stari clanovi---predstavite se   Stari clanovi---predstavite se Icon_minitimeSub Okt 18, 2008 1:21 pm

ja sam Katarina (Kaca), iz BG-a sam...`94 godiste
i naravno OBOZAVAM seranove
Nazad na vrh Ići dole
Marizza Eva
V.I.P
Marizza Eva

Broj poruka : 2592
Datum upisa : 01.12.2007

PočaljiNaslov: Re: Stari clanovi---predstavite se   Stari clanovi---predstavite se Icon_minitimeČet Okt 23, 2008 7:05 pm

Ja sam Jovana, znana na ovom forumu kao Marizza Eva... S vremena na vreme sam tu, jer zbog škole i sličnih obaveza nemam mnogo vremena za forum, zbog čega mi je mnogo žao...

Ja sam učenica Filološke gimnazije u Beogradu i kao glavni jezik učim španski. Obožavam serije Los Serrano, Rebelde Way i One Tree Hill. Takođe mnogo volim fudbal! Obožavam muziku, bez nje ne bih mogla da živim... Kao ni bez Orbit žvaka i društva...
Nazad na vrh Ići dole
http://lovetennis.forumotion.com/index.htm
I_love_Fran_Perea
Zivis u kuci Seranovih
I_love_Fran_Perea

Broj poruka : 5987
Datum upisa : 16.12.2007

PočaljiNaslov: Re: Stari clanovi---predstavite se   Stari clanovi---predstavite se Icon_minitimeČet Okt 23, 2008 7:08 pm

Ja sam Selena, '96 godiste i iz Arandjelovca sam.... Obozvam tenis, najvise Rafu ne bi mogla da zivim bez njega..... Muziku takodje, najvise volim hip-hop, rock i punk,.... Pa otprilike c'est ca... Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Zivis u kuci Seranovih

Broj poruka : 3516
Datum upisa : 15.02.2008

PočaljiNaslov: Re: Stari clanovi---predstavite se   Stari clanovi---predstavite se Icon_minitimeČet Okt 23, 2008 10:41 pm

Ja sam Zeljka,ali sam ovde poznata kao Sweety i tako me everybody zovu na svim 4umima osim na MP 4umu nzn ni ja zashto xD
Imam 13 god,i iz Crne Gore sam...
Naj amige su mi Ammy,Emmy,Maja i Aida,
A sa foruma:Seki,Mica i Iwa-ewa capdewila (no.1),Doda,Anchy,Alex,Nevena,Becca, Vanja, Kaia,Jecka,Ash,Olja,Ada,Jox,Wlado,Nikola(citaj Dzoni) itd...
Volim RBD,Ashley Tisdale,Avril Lavigne,Vanessu Hudgens i naravno MILEY CYRUS...
Ae sad cao xD
Nazad na vrh Ići dole
*A&D*
V.I.P
*A&D*

Broj poruka : 1808
Datum upisa : 25.10.2007

PočaljiNaslov: Re: Stari clanovi---predstavite se   Stari clanovi---predstavite se Icon_minitimeČet Okt 23, 2008 10:46 pm

Ja sam TijAna,imam 122222 godina.Iz Bga sam.Velika sam ludaca,ma lepse da srocim ja sam veoma veoma amusant.
Mrzim Rbd i Miley.
Volim Rw
Volim da slusam buku
Mrzim tisinu
Volim da blebecem
Volim da nerviram ljude
Volim da im skacem po zivcima,veoma sam zla zla muawhaha,kada sam Andjela
Volim seranove
Svi su super na 4umu,mada jeddva da me se secaju.cccc kako mogu da zaborave moju ludost
Volim da nosim rep(ko delfina)
Nazad na vrh Ići dole
~*Mici*~
V.I.P
~*Mici*~

Broj poruka : 2839
Godina : 33
Datum upisa : 23.08.2007

PočaljiNaslov: Re: Stari clanovi---predstavite se   Stari clanovi---predstavite se Icon_minitimePon Okt 27, 2008 10:47 am

Ja sam Mici,91 sam godiste....iz jednog i jedinog BG-a.... Laughing
Ne volim da govorim o svojim osobinama,vise volim da ih drugi primete....Drugi,kako Doda i Joka...Volim da me hvale.... Laughing
Obozavam RW,ovisna sam o knjigama....Zaljubljena sam u zivot...Volim da se smejem i pravim gluposti....Obozavam moje drustvo....Obozavam da upoznajem nove ljude....I,da,obozavam svugde da crtam smajlije.... Very Happy Volim vesele boje.omiljena mi je narandzasta....Obozavam narukvice i ogrlice,imam ih tonu....Volim da se zabavljam....Ne volim bas puno da visim po diskotekama,vise volim da "otpadam" na Kalisu.... Laughing Volim svaku vrstu muzike,sem narodnjaka i metala....Obozavam cvece i redovno ga nosim u kosi... Laughing Omiljene zivotinje su mi pande i vukovi....( i pcele Laughing Laughing Laughing ).....Sa foruma sam upoznala Dodu,Joku i Anchy-slona.... Laughing I imam beskonacno mnogo najboljih drugarica.... Laughing
I to bi bilo to,ukratko o meni....
Moje osobine ce vam predstaviti Doda....i Joka...... Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Marizza Eva
V.I.P
Marizza Eva

PočaljiNaslov: Re: Stari clanovi---predstavite se   Stari clanovi---predstavite se Icon_minitimePon Okt 27, 2008 8:04 pm

~*Mici*~ ::
Ja sam Mici,91 sam godiste....iz jednog i jedinog BG-a.... Laughing
Ne volim da govorim o svojim osobinama,vise volim da ih drugi primete....Drugi,kako Doda i Joka...Volim da me hvale.... Laughing
Obozavam RW,ovisna sam o knjigama....Zaljubljena sam u zivot...Volim da se smejem i pravim gluposti....Obozavam moje drustvo....Obozavam da upoznajem nove ljude....I,da,obozavam svugde da crtam smajlije.... Very Happy Volim vesele boje.omiljena mi je narandzasta....Obozavam narukvice i ogrlice,imam ih tonu....Volim da se zabavljam....Ne volim bas puno da visim po diskotekama,vise volim da "otpadam" na Kalisu.... Laughing Volim svaku vrstu muzike,sem narodnjaka i metala....Obozavam cvece i redovno ga nosim u kosi... Laughing Omiljene zivotinje su mi pande i vukovi....( i pcele Laughing Laughing Laughing ).....Sa foruma sam upoznala Dodu,Joku i Anchy-slona.... Laughing I imam beskonacno mnogo najboljih drugarica.... Laughing
I to bi bilo to,ukratko o meni....
Moje osobine ce vam predstaviti Doda....i Joka...... Laughing
Pa, ovako... Ne znam da li ću upoznati veću lujku u mom životu (na dobar način, naravno)!!!

Nemojte da steknete pogrešan utisak. Mici je duša od čoveka, pravedna, dobra i to, ali je malčice "fiju-fiju"... Laughing Šalim se za to poslednje. Kako opisaše Branku Katić, tako bih ja mogla Mici - lujka dobrog srca.
Nazad na vrh Ići dole
~*Mici*~
V.I.P
~*Mici*~

Broj poruka : 2839
Godina : 33
Datum upisa : 23.08.2007

PočaljiNaslov: Re: Stari clanovi---predstavite se   Stari clanovi---predstavite se Icon_minitimePon Okt 27, 2008 11:00 pm

Oooooooo,sad cu da se rasplacem..... Laughing
Dirnuta sam..... Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Marizza Eva
V.I.P
Marizza Eva

PočaljiNaslov: Re: Stari clanovi---predstavite se   Stari clanovi---predstavite se Icon_minitimeUto Okt 28, 2008 6:59 pm

Nemoj draga, molim te... Bole me tvoje suze... Laughing
Nazad na vrh Ići dole
Alexandra-Eva-Tete -Afry
Zivis u kuci Seranovih
Alexandra-Eva-Tete -Afry

Broj poruka : 2372
Datum upisa : 06.01.2008

PočaljiNaslov: Re: Stari clanovi---predstavite se   Stari clanovi---predstavite se Icon_minitimeSub Dec 13, 2008 7:48 pm

Zovem se Aleksandra poznatija kao Alex...
nadimke imam Anee,Bebicxka,Alex,Macaa,Anka...
Obozavam Anu Bebic,Nikolu Sarica,Pink,Gween,Ninu Petkowic,Simple Plan itd...
Volim da igram,pevam i glumim...
vrlo sam tvrdoglava i drugacija...
kiss
Nazad na vrh Ići dole
http://los-hombers-de-paco.forumotion.net/index.htm
Tete 93
V.I.P
Tete 93

Broj poruka : 3286
Datum upisa : 07.12.2007

PočaljiNaslov: Re: Stari clanovi---predstavite se   Stari clanovi---predstavite se Icon_minitimeSub Dec 13, 2008 10:24 pm

Zovem se Katarina i imam 12.5 godina.Na forumu me svi zovu Kalle ali inace sam Kaca.Najcesce na tv-u gledam Fox-life.Nick mi je Tete 93 jer volim Tete a 93 mi je very,very omiljen broj...mada to skoro niko ne kapira ali nema veze.Volim da slusam stranu pop muziku,mada nadje i ponesto sa strane.Volim da se smejem cak i kad nesto nije smesno,i volim da izlazim napolje(sto vise to bolje...kuci mi je previse dosadno).Na forumu najvise volim da se druzim sa Anom,Mici,Dodom,Ivanom,Jovanom,Alex,Seki....

Jako mi se svidjaju ovi smajliji:

lol! samo za tebe: kiss angel smiley Stari clanovi---predstavite se 902607 Stari clanovi---predstavite se 496190 Stari clanovi---predstavite se 530884 Stari clanovi---predstavite se 887891 plazimse cmok slonlol jupi cool disco
Nazad na vrh Ići dole
-->>AfRy<<--
Markos smislja pesmu za tebe
-->>AfRy<<--

Broj poruka : 752
Datum upisa : 29.01.2008

PočaljiNaslov: Re: Stari clanovi---predstavite se   Stari clanovi---predstavite se Icon_minitimeUto Jan 06, 2009 7:03 pm

Evo mene opet!Nisam se javljala od letnjeg raspusta (uh,kad je to bilo...) internet me je zezao.Sada sam ponovo ovde.
Zovem se Marina,iz Uzica sam i "94. sam godiste.
Volim:Seranove naravno,leto,Emily the Strange,crtanje,macke...
Ne volim(da ne kazem,mrzim):Jesen,skolu(njen izgled i funkcionisanje)...

I jaaaaaako sam srecna sto sam opet na forumu.
Nazad na vrh Ići dole
Yoli
Dobrodosao/la na forum
Yoli

Broj poruka : 37
Datum upisa : 11.10.2008

PočaljiNaslov: Re: Stari clanovi---predstavite se   Stari clanovi---predstavite se Icon_minitimeČet Jan 08, 2009 11:52 am

Ewo i mene
nisam dolazila od
Oktobra.. uhhhhhh
ma bila izgubila adresu
pa ovako:
Zovem se Berina
svi me zovu Becca,Bera,Beky
kako ko zeli..
Imam 14 god..
Obozavam Kosarku,nogomet i plivanje
volim citati knjige...
Eto dosta za sad ako vas sto zanima
pitajte... Very Happy:D
Nazad na vrh Ići dole
http://beca23467.blogger.ba
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Stari clanovi---predstavite se   Stari clanovi---predstavite se Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Stari clanovi---predstavite se
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Los Serrano :: Dobrodosli/Bienvenida/Welcome :: Predstavite se/Preséntate/Introduce Yourself-
Skoči na: