| Najgora pesma? | |
|
+9~*Mici*~ always&4ever Andrea212 -->>AfRy<<-- Anja95 Tete 93 I_love_Fran_Perea Ewa Capdewila *Simply*Complicated*Girl* 13 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
-->>AfRy<<-- Markos smislja pesmu za tebe
Broj poruka : 752 Godina : 30 Location : Forks Datum upisa : 29.01.2008
| Naslov: Re: Najgora pesma? Ned Avg 17, 2008 10:39 pm | |
| ja znam jos neku:Majka Muju sisala na struju! i nezaobilazni:mali mrav,mali mrav....
Evo jos nekih:
Stari krevet a mi mladi u njemu se svasta radi, radili smo i nas dvoje pa nas sada ima troje.
Moja ljuuubavi,razvedrilo iznad goraaaa.....
Zena zmija sedi za sankom, pije svoj viski s ledom i igra se s vatrom...
Ala,ala,ala to ne valja, sve si meni ti dalja i dalja.....
Gledas me a ne das, opako,al to mi prija, gledas me al ne das, to je provokacija. kazi sta bi htjela, koji dio moda tjela, kad si tako smela, sto si pocrvenjela?
I naravno hit nad hitovima:
Placi mala placi, osto sam na raci, ne mogu ti doci, ne daju mi prociiiiiii!!!!!! | |
|
| |
*Simply*Complicated*Girl* Zivis u kuci Seranovih
Broj poruka : 3516 Godina : 29 Location : Cekam... xD Datum upisa : 15.02.2008
| Naslov: Re: Najgora pesma? Ned Avg 17, 2008 10:40 pm | |
| Ima jedna: "Necu,necu dijamante,suvo zlato,brilijante,ni safire ni rubine,samo ona da ljubi me" | |
|
| |
| Naslov: Re: Najgora pesma? Ned Avg 17, 2008 10:59 pm | |
| sad se setih: "daj mi tvoju maramu sarenuuu, lek je za moju dusu ranjenuuuu...." | |
|
| |
| |
| |
| Naslov: Re: Najgora pesma? Ned Avg 17, 2008 11:17 pm | |
| Od goge.
Pazite ovo: ja se kockam sa zivotom otkad znam za sebe, kad sam njega prevario slagacu i tebe! Ne kockaj se sa zivotom ne valja ti to, slagace te svaka karta sto padne na sto!
ne kradite ljubavniku slatke noci lude, ne trazite od djavola da andjeo bude! | |
|
| |
Marizza Eva V.I.P
Broj poruka : 2592 Godina : 30 Location : Tamo gde nisi ti... Datum upisa : 01.12.2007
| |
| |
| Naslov: Re: Najgora pesma? Sre Avg 20, 2008 2:56 pm | |
| Evo jos jedne: Nemoj nikad skitnicu da ljubis, jer on nema ni saze ni puta, nemozes ga vezati za sebe, kad je jednom naviko da luta.
Da li vas boli glava(od ovakvih pesama)? | |
|
| |
Mica Zivis u kuci Seranovih
Broj poruka : 2639 Godina : 28 Location : Na st0lici ispred k0mpa xD Datum upisa : 01.02.2008
| Naslov: Re: Najgora pesma? Sre Avg 20, 2008 3:48 pm | |
| Joj ja mrzim grand...!!!A ne volim ni ovu pesme glupe mi je...Babrie girl...Neke moje drugarice vole tu pesmu...uzas!!! | |
|
| |
Ewa Capdewila *Cami's biggest fan*
Broj poruka : 3346 Godina : 29 Location : .... Datum upisa : 28.02.2008
| Naslov: Re: Najgora pesma? Pet Avg 29, 2008 8:33 am | |
| Danas sam cula: Pravi se da me nisi cula Pomnozi me svaki dan sa nula ( ) I na kraju nesto ide "Samo da imas morala da mi kazes jedno hvala" | |
|
| |
I_love_Fran_Perea Zivis u kuci Seranovih
Broj poruka : 5987 Godina : 28 Location : HELL Datum upisa : 16.12.2007
| Naslov: Re: Najgora pesma? Pet Avg 29, 2008 9:22 am | |
| Kad sam bila na Zlatiboru bio je jedan covek za kojeg se vidi da je budala. On je, inace, pevao u jednom kaficu. Refren jedna njegove pesme pocinje ovako: ,,A ja samo ruke podignem i zastavu belu okacim..." Ja sam se smejala kao blesava. A on jos i zavija..... A ja samo ruuuuuuuuuuuuuuuuuuuke podigneeeeeeeeeeem i zastavuuuuuuuu belu okaciiiiiiiiiiiiiim | |
|
| |
Ewa Capdewila *Cami's biggest fan*
Broj poruka : 3346 Godina : 29 Location : .... Datum upisa : 28.02.2008
| Naslov: Re: Najgora pesma? Pet Avg 29, 2008 10:20 am | |
| Dženarika džinglovi
Meni dika šljivu pravi
Jednu šljivu ispod vrata.
Pa me digne, pa me stavi
blizu svoga aparata.
Drž' se mala, dajem njivu,
poješću te kao šljivu.
Pitao je dika gde je dženarika.
Ona mala nije znala, vodi diku po šljiviku.
Radio je radio, dika ga je tražio.
A kada je svirnuo, srce joj je dirnuo.
Radio među šljivama – radio Dženarika.
Kada želiš 'armoniku, samo slušaj Dženariku.
Udri brigu na veselje, šalji pozdrav, šalji želje.
Kažite to preko radija, da vas svi čuju.
Gledam srećo tvoju sliku dok se šetam po šljiviku.
Samo jednu želju imam, u radiju ću da je snimam.
Al' crvljiva nije šljiva, već u meni crvi grizu.
Odsvir'o sam k'o radio, više nisam srcu blizu.
Ljubi te brat u radio aparat. | |
|
| |
kaca Pravis gluposti sa Giljeom
Broj poruka : 638 Godina : 30 Location : na sedmom nebu:):) Datum upisa : 11.05.2008
| Naslov: Re: Najgora pesma? Pet Avg 29, 2008 1:59 pm | |
| ma ja sam cula nesto ide ovako:
"bicuj,bicuj me-.bicuj stojane ..." ja sam pala u komu kad sam OVO cula....cccc..sta se danas sve snima.. | |
|
| |
| Naslov: Re: Najgora pesma? Pet Sep 19, 2008 8:21 pm | |
| Okreces mi ledja. To me tako vredja... Moja mala nosi suknju mini, ispod mini napisala skini. Moja mala nosi suknju maksi, ispod maksi napisala taksi jarac kozu nacero na lozu, koza jarca capila za ***** | |
|
| |
Mix... Seranovi misle da si super
Broj poruka : 1375 Godina : 34 Location : In bed. . . with her. . . :) Datum upisa : 27.09.2008
| Naslov: Re: Najgora pesma? Pon Okt 13, 2008 6:14 pm | |
| Necu ni da pocinjem. . . | |
|
| |
| Naslov: Re: Najgora pesma? Sub Nov 29, 2008 12:04 am | |
| DJ Krmak - Doktore Ovak nesto ide, ne znam celu: Pomozi mi doktore, kupicu ti stan Hocu i ja malo da budem normalan Izleci me doktore, od bolesti reske Kupicu ti Mercedesa da ne ides peske. Utesi me doktore Svaka ti se dala Necu vise ja da budem Dezurna budala. reci mi da nije kasno, da postoji nada od bolesne moje glave Izleci me sadaaaaa... Ej doktore doktoreeeee Popravi me majstoreeeeee Tuzan mi je svaki dan jer ja nisam normalan... Ej doktoreee doktoreeeeeee Dzaba meni pare sveeeee Dzaba mecka, dzaba stan kad ja nisam normalaaaaaan... | |
|
| |
| Naslov: Re: Najgora pesma? Sub Nov 29, 2008 12:05 am | |
| haha krmak kraljica mi je zesca mi je "shumaher" od krmka | |
|
| |
| Naslov: Re: Najgora pesma? Sub Nov 29, 2008 1:12 pm | |
| Ne znam da li ste culi Ej Riki Martine Koji je ono lik sto peva Evo cenjene pesme Zaljubljena moja zena U nekog kretena POlako se prema meni Gasi ljubav njena. I na zidu njegov psoter Ne mogu da shvatim Pise ispod slike Pevak Riki... Pevac Riki... Pevac Riikiiiiiiii Martiiiiiiin... Aj Riki Martine brate s'vati me Ne motaj se oko njeeeee Aj Riki Martine brate s'vati me Dobices batineeeeeeeeee... Otis'o sam ja sa posla Prest'o sam da radim Ispred telefona sedim Cekam da se javim Bio sam u ambasadi Vizu ja da vadim Joj Riki Martine... Joj Riki Martine.. Joj rikiiiiii Martineeee Sta cu da ti radiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim... Aj RIki MArtine brate s'vati me Ne motaj se oko nje Aj Riki Martine brate s'vati me Dobices batineeeeeeeee... Nema vise s tobom price Prebicu te Rice Imam vojsku iza sebe Srbija mi klice Iz svog telefona obrisi njen broj Ako zelis da postedim Bedni zivot,... Bedni zivot... Bedni zivooooooooooot Tvooooooooooooj Aj Riki Martine brate s'vati me Ne motaj se oko njeeee... Aj Riki Martine brate s'vati me Dobices batineeeeeeeeeeeeeeee.... I ako hocete da cujete lika na delu: https://www.youtube.com/watch?v=4sTVo9ZG0IU | |
|
| |
| Naslov: Re: Najgora pesma? Ned Jan 11, 2009 4:40 pm | |
| Riki Martin ubija! *************************************** Udara u glavu ko sampanjac,njeno malo,glatko crno kolenoooo... ************************************ Era Ojdanic Ibarska magistrala
Na Ibarskoj magistrali svirao sam kao mali (2x)
Ref. 2x Za pesmom mi srce bije nek' se igra, nek' se pije za pesmom mi srce bije ja sam dete Sumadije
Voleo sam jednu Radu ukrao sa svadbe mladu (2x)
Ref. 2x
Ne stidim se sela, njive pevao sam i sa sljive (2x) ******************************** ...ja cu onda doci, oko pola noci da poljubim mladu, najlepsu u gradu... *********************************** Hasan Dudic Ti si mala crvenkapa
Cuvaju te i majka i baka celo selo u korak te prati pozdravi i reci im svima od mene te nece sacuvati
Ti si mala crvenakapa a ja stari vuk prevari cu tvoju baku celi komsiluk (2x)
Ref. 4x Po selu ce puci bruka crvenkapa ljubi vuka
Od tebi se na daleko prica sve najbolje, dobar glas te bije a o meni vecitom nezenji nema cure da ljubio nije
Ti si mala crvenakapa a ja stari vuk prevari cu tvoju baku celi komsiluk (2x)
Ref. 4x
Ref. 4x **************************** Seka i Impulsi Ne treba nam, ne treba nam pice ni mrak moj dekolte, atmosfera ni miris jak da bi ljubav vodili potrebni su samo mali impulsi
Ovde je ponoc tacna, ovde su svetla mracna ovde je svako svako ne par i par ovde se senke njisu i ubrzano disu ovde je svaka pesma nasa stvar ritam tuce, tebi me vuce, primeti me
Ne treba nam, ne treba nam pice ni mrak moj dekolte, atmosfera ni miris jak da bi ljubav vodili potrebni su samo mali impulsi
Tu vreme brzo tece ovde sam svako vece tu nikad nije lose ni dosadno muzika ovde nosi tu nije vazno ko si ovde je sve pomalo bezobrazno ritam tuce, tebi me vuce, primeti me
Ne treba nam, ne treba nam pice ni mrak moj dekolte, atmosfera ni miris jak da bi ljubav vodili potrebni su samo mali impulsi
Da bi ljubav vodili potrebni su samo mali impulsi
Ne treba nam, ne treba nam pice ni mrak moj dekolte, atmosfera ni miris jak da bi ljubav vodili potrebni su samo mali impulsi ********************************************* Ti i ja,razbijaci casa, ti i ja saka tamburasa... ********************************************* | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Najgora pesma? | |
| |
|
| |
| Najgora pesma? | |
|