| Situacije koje su wam bile smeshne | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
*Simply*Complicated*Girl* Zivis u kuci Seranovih
Broj poruka : 3516 Godina : 29 Location : Cekam... xD Datum upisa : 15.02.2008
| Naslov: Situacije koje su wam bile smeshne Pon Jul 21, 2008 7:14 pm | |
| Ppl,nawedite nam neke situacije u kojima ste se nashli i koje su wam bile smeeshne | |
|
| |
Ewa Capdewila *Cami's biggest fan*
Broj poruka : 3346 Godina : 29 Location : .... Datum upisa : 28.02.2008
| Naslov: Re: Situacije koje su wam bile smeshne Uto Jul 22, 2008 10:40 am | |
| Kada sam bila u nekoj Bogovadji(ja to zovem Bogu iza nogu) na rekreativnoj u drugom razredu! Jao ljudi to je za pricanje! Ja sam tamo smrsala jedno 10 kila...Svaki dan su nastavnicima donosili najlepse sokove i rostilj a nama samo nesto zilavo i odvratno...U sobama su bas meni na krevetu bile bubakice(ja mislia da su mravi ) i jednom taman moja drugarica i ja se zamenile sa krevetima kad ja legnem i pocne da mi prokisnjava!Bila sam baksuz i to nevidjeni...U prodavnici maloj nije bilo nista sem toplog soka od borovnice i raspadnutih krem bananica...I sad ovde nema nista smesno ali jednostavno koliko je sve to bilo jadno postaje smesno...I jednom tata moje drugarce dosao kao da nas poseti...Mi plakale kao kisa i pricale da hocemo kuci a on izvadio onaj keks domacica,veliki...I sad dok je on pricao sa uciteljicom sestre moje drugarice(Zove se Bibi) a nas dve stajale i cekale da uzmemo keks(onako crkle gladne) i kaze ona uciteljica "Aaaa taj keks je za nasu Bibi,odnecu im ja da podele"...Jao ja sam htela da crknem od gladi ... Imali smo i nekog celavog "vodica" (Mada nema kroz sta da nas vodi sem kroz blato) i zvao se Nemanja...oooo Boze ima tu svasta da da se prica... I kad nam uciteljica nije verovala da imamo bube u sobi ja imoj drug kao da joj dokazemo da ima buba mi uzeli da ih ubijamo i skupljamo...I secam se da je bio neki sugavi maskembal i ja sam bila cvet a moja drugarica TARZAN A onda smo otkrili na kraju rekreativne da to nije odmaraliste ucitelje sa skolama vec za slepu decu/.... Da sam sada tamo ja mislim da bi se ubila... ****************************** Pa u sokobanji prve godine(U prvom) kad je moja "drugarica" da bi svima dokazala da je "hrabra" uzela govno i lepila ga po kupatilu...To mi je bila najgadnija... I dan danas mislim da je ona malo (vise) poremecena! ******************************** Ne brinite nije to najgore bice jos... | |
|
| |
I_love_Fran_Perea Zivis u kuci Seranovih
Broj poruka : 5987 Godina : 28 Location : HELL Datum upisa : 16.12.2007
| Naslov: Re: Situacije koje su wam bile smeshne Uto Jul 22, 2008 11:18 am | |
| Qq Malala nisi mi pricala za te tvoje...dogadjaje Pa ja imam bezbroj smesnih situacija... Evo nekih (kojih mogu da se setim ) Bili mi na odeljenskoj zajednici i igrali se zemljopisa.... I razredna nam zadala slovo J... I kako je bila tisina nista se nije culo... I imali mi da stavimo drzavu i ja se pocela da se zezam i kazem Jelovik I jedna moja drugarica pocne da se dere na mene, ali uzasno se drala i rekla je: Jel ti imas mozga kako Jelovik drzava pa dal' si luda???? I kako smo svi stajali niko nije sedeo ona krene da sedne na stolicu a neko joj izmakne.... I ona padne a mi smo se svi smejali nismo mogli da se zaustavimo... Jos su je svi cudno gledali sto se drala... ************************************** Onda npr. kad sam bila u gradu sa drugaricama, izasle mi u park i kod nas u parku imaju razne dzidzabidzice.... I imalo nesto sa razglednicama sto se okrece.... I moja drugarica pocne to da okrece i kad prodavacica nije gladala ona to okrene onako jako i celo to se srusi... Ja mislim da sam pala na zemlju od smeha.... ************************************** Onda kad smo se prskali u skoli, dosao jedan Lazar koji je iance zavrsio 7. razred i poceo da me prska. POcne on mene da juri i ja onako vristim a celo skolsko dvoriste me gleda cudno... Onda je srucio flasu od 2 l vode na mene... I onda sam bila nacisto mokra, pa mi je drug dao svoju majcu da se presvucem.... I onda me cela skola zezala: Ooooooooo Selena Luks ti dao majcu, opaaaaa.... Hehhehe tako su me zezali jedno 3-4 dana posle su prestali... Imam ja jos smesnih situacija samo sto ih se bas i ne secam sada.... Kad se setim jos napiacu.... | |
|
| |
| Naslov: Re: Situacije koje su wam bile smeshne Uto Jul 22, 2008 1:45 pm | |
| Slushajte owo,izashla ja sa drugaricama napol;je i mi idemo ulicom i neshto se zezamo,i onda naidje neko ciganche i kazne nama "Daj mi 20 ceeeentiiii" i one swe kazhu "nemam" ( a imale su) a ja 'pametna' kazhem "Imam al ne dam",i ciganche mene krene da pljune i ja shprintujem 200 na sat,a ono zamnom,jurilo me 3 kruga,i bash je prolazila moja nastawnica ja sam onako protrchala ispred nje a ciganche zamnom,onda sam stala da wrishtim i ushla u prodawnicu... Ciganche me chekalo ispred,drugarice me jedwa izwukle iz prodawnice! | |
|
| |
| Naslov: Re: Situacije koje su wam bile smeshne Uto Jul 22, 2008 4:27 pm | |
| :haha: Imam i ja dozivljaj sa cigishima... Dal da pricam sad... | |
|
| |
| Naslov: Re: Situacije koje su wam bile smeshne Uto Jul 22, 2008 4:35 pm | |
| Ajde mamice pricaj odma' :haha: | |
|
| |
| Naslov: Re: Situacije koje su wam bile smeshne Uto Avg 05, 2008 2:58 pm | |
| bili mi treci razred,i ja odem sa 2 drugarice u WC,i jedna od njih udje tamo da obawi posao,i znate kakaw je onaj chuchawac ona tu zaglawi nogu : ,i ona pochela da wice upomoooc,i ja i owa druga drugarica udjemo ona tamo sirota,zaglawila nogu(al se ipak bila obukla,da ne pomislite neshto ) i mi krenemo da je "wadimo" odatle,znachi to je bilo za pamcenje,ona wrishti,a nas dwe iz swe snage je wuchemo,i mi je nekako jache powuchemo i ona se iskobelja odatle,al joj chizma ostane : i mi onda da izwadimo chizmu,joooj,pa to je bilo znachi,za skriwenu kameru!!! : | |
|
| |
| Naslov: Re: Situacije koje su wam bile smeshne Uto Avg 05, 2008 4:40 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Situacije koje su wam bile smeshne Pet Avg 08, 2008 4:14 pm | |
| Imam ja josh smeshnih! Npr.Kad sam na blog.ba napravila blog sa laznim identitetom,rekla da se zovem Moronija I owi se nalozhili mislili bash,ostavljali sve lepe komentare! | |
|
| |
| Naslov: Re: Situacije koje su wam bile smeshne Pet Avg 08, 2008 4:16 pm | |
| Jao ma na blogger ba svak ce da komuje Ja napravila pre blog erreway floricienta i napisala samo jedan i to bezvezni post(na forum cao...tra la la) i nisam reklamirala i vec ima makar 30 poseta i 5 komova | |
|
| |
| Naslov: Re: Situacije koje su wam bile smeshne Sre Avg 13, 2008 2:34 pm | |
| | |
|
| |
always&4ever Admin
Broj poruka : 6479 Godina : 31 Location : On The Dotted Line Datum upisa : 25.12.2007
| Naslov: Re: Situacije koje su wam bile smeshne Sre Avg 13, 2008 6:03 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Situacije koje su wam bile smeshne Sre Avg 13, 2008 11:17 pm | |
| Jao mene jednom neka zena zvala na mob Ja:Molim? Ona:Minoooo,jesi tiiiiii??? Ja:Mol...A jesam,jesam!!! Ona:A jesi se naspaaaavaaaala? Ja:jesam,jesam Ona:A sta radis? Ja:Spremam rucak! Ona:Halo??Ko je to??? Ja onda spustila slusalicu | |
|
| |
| Naslov: Re: Situacije koje su wam bile smeshne Čet Avg 14, 2008 9:17 am | |
| ^^^^^Secam se toga, pricala si nam, smejala sam se k'o lud na brasno! | |
|
| |
| Naslov: Re: Situacije koje su wam bile smeshne Uto Avg 26, 2008 2:09 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Situacije koje su wam bile smeshne Sre Sep 17, 2008 4:40 pm | |
| Danas sam se ubila od smeha... Ja se smorila na matematici i odem ja to WCa da se malo prosetam... I posto VIII4 ima srpski 5. cas sredom, a mi matematiku bili smo blizu jer su ucionice jedna pored druge. I ja se vracam i prolazim pored ucionice za srpski i cujem kako se nastavnica dere: ,,Gavrilo (ali kakv akcenat, to je trebalo cuti ) kako je moguce, sine da je ponosno glagol" Ubila sam se od smeha, i posto sam se glasno zasmejala nastavnica kaze deco sta je ovo otvorite vrata a ja brze u ucionicu... Hahhaha pokidala sam se... Ili juce u skoli mi na srpskom i moja BFF Nevena nesto zezala jednu Teodoru koja sedi iza nas i kad su svi ucutali ova Teodora udari sveskom po glavi Nevenu ali to je puklo samo tako... Umrle smo od smeha... Imam ja jos al me mrzi sad da pisem | |
|
| |
always&4ever Admin
Broj poruka : 6479 Godina : 31 Location : On The Dotted Line Datum upisa : 25.12.2007
| Naslov: Re: Situacije koje su wam bile smeshne Čet Sep 18, 2008 11:19 pm | |
| Cuj glagol! Jao sedim ja danas na zidicu u skoli sa drugaricama... Pricamo i slusamo muziku... Kad iz kola izlazi zamenik direktora (inace Opasni sam nam se hvalio kako je prosle godine podelio 17 ukora ) i pocinje nesto meni da prica :P:P Medjutim ja njega ama bas nista nisam cula Ja mu se onako naivno nasmesim i on samo odmahne rukom i odustane od pridikovanja | |
|
| |
| |
| |
always&4ever Admin
| Naslov: Re: Situacije koje su wam bile smeshne Sre Okt 01, 2008 3:16 pm | |
| E sad jedan mali uvod da razumete zasto je bilo smesno. Naime, Tesla ili Elektrotehnicka skola Nikola Tesla je izrazito muska skola, a Filoloska kao sto znate izrazito zenska. E sad, posto su nam skole prilicno blizu, onda momci iz Tesle dolaze kod nas, a m i idemo kod njih u posetu jer nam ovi drugi fale (mislim na drugi/suprotni pol). I tako nas desetak danas resilo da poseti Teslu Posto smo gubili istoriju imali smo ceo slobodan cas I polako mi put pod noge, pa do Tesle. Kad tamo casovi, naravno, u toku. I mi se tu nesto promuvale da vidimo kako to izgleda i sad vracamo se mi i kaze meni Natalija: "Isidora na tvoje desno!" Ja se okrenem na desno i pogledam u jedan prozor nekog kabineta, a ono jedan lik bulji ocarano iz kabineta u nas, samo sto mu nije posla bala! E onda sam ja prokomentarisala: "Znaci mi izgledamo isto ovako kad vidimo neko musko u dvoristu!" | |
|
| |
| Naslov: Re: Situacije koje su wam bile smeshne Uto Okt 07, 2008 1:43 pm | |
| Ovo se desilo prosle nedelje, ne znam kako se nisam setila da napisem! Mi smo bili na srpskom, gde smo se kao i obicno smarali, nastavnica lupala... U tom trenutku ulaze dva osmaka u ucionicu i pitaju: ,,Jel ima neko od vas flash, treba nastavnici istorije?" Mi svi cutimo, a nastavnica kaze: ,,Imam ja!" Ovi je zacudjeno gledaju jer zena ima 55 godina! Kao kako sad ona da nosi flash.. I pitaju je: ,,Stvarno imate?" Ona kaze: ,,Da, da, naravno!" I zena vadi UPALJAC iz dzepa... Mozete da zamislite nasu reakciju... | |
|
| |
always&4ever Admin
| Naslov: Re: Situacije koje su wam bile smeshne Sre Dec 24, 2008 7:01 pm | |
| Jao kako sam se danas izblamirala.... Vracamo se iz skole i stize tramvaj na stanicu, Beogradjani vi cete znati, to su oni lepi starinski, zeleni, i takvi tramvaji se otvaraju tako sto pritisnes dugme. I 1. blam: ja pokusavam da pritisnem dugme, a tramvaj se i dalje krece Onda drugarica pritisne dugme vrata se otvore i ja krenem da ulazim, medjutim sapletem se (!) i pocnem puzeci da se penjem uz stepenice! I na kraju, kao slag na tortu, puzeci se odlucem do prvog sedista sve vreme umiruci od smeha, i kad sam sela pocnem da se smejem jos jace jer cujem drugarice koje se cepaju i zamahnem glavom unazad i lupim o prozor! A sve to posmatraju jadni ljudi koji ulaze u tramvaj! | |
|
| |
| Naslov: Re: Situacije koje su wam bile smeshne Pet Dec 26, 2008 11:43 pm | |
| Dodo E ovako... Posto je kod mene u skoli mnogo poledilo, jedva se hodalo... I sada, ima tu jedna nizbrdica koja je podugacka... I sada, idem ja sa jednim likom, osmakom, znaci decko je smesan ko cirkus... I sada, pita on kao:,,E ocemo opet nas dvoje da obijamo orman?" Ja reko ma idi begaj... I kako sam to rekla, ja se okliazam i padnem, i oborim njega i tako nas dvoje legnemo zagrlimo se, i pritom vristimo (mislim da mi je isterao bubnu opnu ) i uz to se smejemo, kao i svi prisutni... Ja sam posle htela da umrem od smeha kad su nas nekako zaustavili... | |
|
| |
Bunny Admin
Broj poruka : 1681 Godina : 28 Location : Hogwarts Datum upisa : 09.10.2008
| Naslov: Re: Situacije koje su wam bile smeshne Pon Dec 29, 2008 9:54 pm | |
| Slicno se desilo i meni samo na skolskom terenu. Zimi je skolski teren uvek zaledjen i onda se mi tu klizamo. Nalikom odmoru klizam se sa drugaricom i ja se spotaknem, uhvatim se za drugaricu i obe padnemo, ali ne bi bilo nista strasno da preko nas nije palo jos 5, 6 ljudi. Cela skola nas je gledala misim ko ne bi kad smo napravili "piramidu" na sred terena! | |
|
| |
| Naslov: Re: Situacije koje su wam bile smeshne Sub Feb 14, 2009 7:37 pm | |
| E ovako... Juce kod nas bilo mnogoo snega, i sada mi se grudvali, decaci protiv devojcica, i sada na nasu stranu stli decaci iz 8/4.... I sada, svi su tu, samo nije Gavrilo... I svi kao pa gde je Gavrilo.... Nema ga nigde, nije na odmoru... I nista, grudvali se mi, i posle ulazimo Andrijana i ja u ucionicu za srpski, kad tamo Gavrilo, zavalio se u stolicu, izuo se i stavio noge na radijator da mu se suse carape... A ucionica smrdi, a Andrijana i ja u komu... I izadjemo nas dve da pozovemo nastavnicu srpskog, i ona kao idem deco, idem... I ulazimo nas tri u ucionicu, a Gavrilo krenuo da nas gadja patikom... Onda su svi usli i komirali se, a Gavrilo sa patikom u ruci... Znaci umrli smo od smeha... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Situacije koje su wam bile smeshne | |
| |
|
| |
| Situacije koje su wam bile smeshne | |
|