| Fore and fazoni :) | |
|
+3always&4ever Ewa Capdewila *Simply*Complicated*Girl* 7 posters |
Autor | Poruka |
---|
*Simply*Complicated*Girl* Zivis u kuci Seranovih
Broj poruka : 3516 Godina : 29 Location : Cekam... xD Datum upisa : 15.02.2008
| Naslov: Fore and fazoni :) Sre Jul 16, 2008 8:42 pm | |
| Pa ljudi,ajmo malo fora,pishite kako da nekog zeznemo ili kako ste wi nekog zeznuli ili kako je was neko zeznuo ... Izwol'te! | |
|
| |
Ewa Capdewila *Cami's biggest fan*
Broj poruka : 3346 Godina : 29 Location : .... Datum upisa : 28.02.2008
| |
| |
always&4ever Admin
Broj poruka : 6479 Godina : 31 Location : On The Dotted Line Datum upisa : 25.12.2007
| Naslov: Re: Fore and fazoni :) Sre Jul 16, 2008 9:48 pm | |
| Slogirala sam drugaricu ovom porukom:
"E, ja cu te sad malo sokirati! Naime resila sam da se udajem! Vencanje je prekosutra i nemoj da se opterecujes poklonom, samo budi prisutna i
Nadji nekog ko ce da me ozeni!
:haha: | |
|
| |
| Naslov: Re: Fore and fazoni :) Čet Jul 17, 2008 2:46 pm | |
| hahaha E owo je malko rizichno al nema weze Kada ste u nekoj weeelikoj guzhwi,npr.na nekom koncertu,ili kad izlazite na odmor pa je u xodniq welika guzhwa,ushtipnite nekog za dupe dobro ste prochitali,al gledajte da ne primeti da ste wi! A druga fora je: Uzmete Hubba bubba zwake od cole(braon boje) lepo prozhwacete umuljate,naprawite "maketu" gowneta i nekom postawite na prag,ili 'de 'ocete Treca fora: ako nadjete negde paket koji nikom ne treba uzmete ga i uzmete neki poweci kamen,stawite taj kamen,i preko paket,na nekom mestu bash widnom,na ulici,i odete negde da possmatrate,neko ce sigurno prolaziti i shutnuti paket,a ispod je kamen,nauzhiwacete se dok ga gledate kako skache na jednoj nozi | |
|
| |
I_love_Fran_Perea Zivis u kuci Seranovih
Broj poruka : 5987 Godina : 28 Location : HELL Datum upisa : 16.12.2007
| Naslov: Re: Fore and fazoni :) Uto Jul 22, 2008 11:28 am | |
| Qq Sweety ti si bas zloca... Evo sta sam ja uradila: Kod nas u skoli ima jedan kiosk i tu imaju neke drakula zvake. Dok ih jedete pljuvacka vam postaje crvena. I ja se tako pravila kako mi nije dobro, i pocnem da pljujem crveno... I svi mislili da je krv, okupili se oko mene... I dodje mi neko i pita: "Jel si dobro"? Ja kazme: ,,Da samo vas zezam!!!'' Hteli su da me biju... A jedna moja amiga htela da zove hitnu... | |
|
| |
| Naslov: Re: Fore and fazoni :) Uto Jul 22, 2008 1:37 pm | |
| Super ideja,bash cu to nekad da uradim,samo da nadjem te zhwake Potreban materijal: Ulozhak Crweni marker postupak: Uzmete fino ulozhak,i ofarbate crwenim markerom,ali ne bukwalno chitaw,i onda nekom koga mrzite ro "Remek delo" zalepite na ledja... : twisted: : twisted: | |
|
| |
| Naslov: Re: Fore and fazoni :) Uto Jul 22, 2008 2:27 pm | |
| Opa sweety ti si bash izvezbana Ja sma mojoj babi zalepila papiric Tenkre Vidish kako sam zla Ali samo na kratko Pljunuta sam Malala | |
|
| |
| Naslov: Re: Fore and fazoni :) Uto Jul 22, 2008 2:29 pm | |
| hayahahahahaaha
A de nadje BABU? ccc!
Ma meni su ti papirici uzhaspecijalnost...poznata sam ti po tome,lepila sam ih ja i nastawnicima,jednom sam nekom nastawniq(ne predaje mi) zalepila papiric "Neprewazidjeni peder" | |
|
| |
| Naslov: Re: Fore and fazoni :) Uto Jul 22, 2008 2:31 pm | |
| Opa... Ma ja samo zezam moje dve babe! Jadne one pored mene i moje sestre od tetke! Jednom smo zezali babu da ima ljubavnika(to je ona druga) i pisale joj romanticna pisma koja smo mirisali parfemom i slali joj "Dodji u park u 21h" A onda smo kad je ona bila bolesna pravile neku gibanicu(savijacu) i sve joj zbuckale po kuhinji i na kraju smo je izbole viljushkom i okacile da visi o sudoperi!(ne babu nego gibanicu) | |
|
| |
| |
| |
| Naslov: Re: Fore and fazoni :) Uto Jul 22, 2008 2:58 pm | |
| Zao??? Ja sam Malala Saantilan i da mi je zao????? Znate sta je sad uradila???Izgorela kosu hidrogenom(Ja kazem helijumom ) i sad je skoro celava!!! Kako je smesna! :haha: | |
|
| |
| Naslov: Re: Fore and fazoni :) Uto Jul 22, 2008 3:09 pm | |
| hahahaha
najbolja ZIMSKA fora je da sa terase ili prozora prsskate ;ljude HLADNOM wodom | |
|
| |
| Naslov: Re: Fore and fazoni :) Uto Jul 22, 2008 3:10 pm | |
| E pa ja i moja sestra smo ih leti sa babine terase kecapom i paradajzom u kola | |
|
| |
I_love_Fran_Perea Zivis u kuci Seranovih
Broj poruka : 5987 Godina : 28 Location : HELL Datum upisa : 16.12.2007
| |
| |
| Naslov: Re: Fore and fazoni :) Uto Jul 22, 2008 5:09 pm | |
| MOja drugarica je tako postawila misha igrachq jednoj nastawnici,zamalo da swi nadrljamo | |
|
| |
| Naslov: Re: Fore and fazoni :) Sre Jul 23, 2008 4:54 pm | |
| U to sa misem je suvise..."vidjeno" Treba biti mastovit | |
|
| |
| Naslov: Re: Fore and fazoni :) Pet Jul 25, 2008 4:56 pm | |
| Ja owo obbo da radim! Kad je neki pismeni ili kontish i ono swi pishu,i swima su sagnute glawe ja tad onako tiho kazhem "laaaaa",niko ne zna da sam ja i tako SWAKI pismeni :D:D:D | |
|
| |
Dzenchi Eva ti pomaze da se obuces
Broj poruka : 249 Godina : 29 Location : Santa Justa Datum upisa : 15.01.2008
| Naslov: Re: Fore and fazoni :) Pet Avg 29, 2008 2:55 am | |
| Ja sam jednoj komšinici, staroj nani, svaki dan pravio čestitke sa raznik praznicima, i svaki dan joj odnio po jednu, samo pozvonim, ostavim joj čestitku, i brže se vraćaj u svoj stan, i ona kad otvori zlo joj dođe... Zamislite da dobijete čestitku za Novu Godinu u Julu | |
|
| |
Sky Nigrutin_Ajs Vikler Dobrodosao/la na forum
Broj poruka : 30 Datum upisa : 19.03.2008
| Naslov: Re: Fore and fazoni :) Pon Sep 29, 2008 6:36 pm | |
| | |
|
| |
Bunny Admin
Broj poruka : 1681 Godina : 28 Location : Hogwarts Datum upisa : 09.10.2008
| Naslov: Re: Fore and fazoni :) Sre Nov 26, 2008 12:10 pm | |
| Moj drug je u trecem razredu tetkici stavio mrtvog goluba u one kese sa djubretom, a posto je kesa bil;a skoro puna golub se video. kad je jadna tetkica Goca videla goluba zamalo se nije onesvestila! provalili su tog Marka i kad je otisao kod psihologa izvukao zato sto je rekao da je to uradio za dobrobit okoline i da je znao da je Goca tako osetljiva ne bi je stavio bas u tu kesu!!!!!!!! Pravi car!!! | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Fore and fazoni :) | |
| |
|
| |
| Fore and fazoni :) | |
|