| Michel Gurfi, -Joaquin iz Rebelde - Jos Jedan Novi Lik u LS | |
|
+8sanytete Eva Rodriguez93 Natalia_Sanchez Fiona Serrano always&4ever Alexandra-Eva-Tete -Afry *A&D* totalnoopicen 12 posters |
Autor | Poruka |
---|
totalnoopicen Tete ti pomaze na kontrolnom
Broj poruka : 152 Godina : 37 Location : Beograd Datum upisa : 16.09.2007
| Naslov: Michel Gurfi, -Joaquin iz Rebelde - Jos Jedan Novi Lik u LS Čet Maj 08, 2008 12:26 pm | |
| EDIT: Prevela sam vecinu texta ovde .... FionaPrevedeno sa jednog spanskog sajta: 25.04.2008 Michel Gurfi, Selijin mladji brat u 'Los Serrano' !Mladi meskicki glumac, poznatiji po ulogama u Rebelde-u i Fisca O Quimica, tumacice lika Gael-a, Selijinog mladjeg brata. Gael dolazi u Santa Justu i u "pricu Serranovih" u potrazi za manjom konkurencijom u teskom svetu muzike. Michel Gurfi, skoro najtrazeniji latinoamericki glumac, ujedno je i poslednji "dodatak" Los Serrano familiiji u osmoj sezoni. Sledeci svoj san da se progura kao pevac, Gael, atraktivan i boem u dusi, pokusace da zaradi za zivot radeci kao profesor plesa i muzickog u skoli Santa Justa. U isto vreme, Gael odlazi na sve moguce audicije ne bi li uspeo da izda CD. Diego i Santi odlucuju da mu pomognu time sto ga zaposljavaju u baru kao konobara, cime on ubrzo postaje definitivni deo ekipe. Na novom terenu, Guille ce mu biti najbolji prijatelj, koji ce na meksikanca gledati kao na starijeg brata. Najvecu revoluciju zbog prisustva kovog tipa na trzistu definitivo prave devojke. Hoce li biti novih romansi? Nesto o Michelu: Ovaj atraktivni mladic vec se Spaniji i siroj publici predstavio u serijama: EFísica o Química’ ili ‘¡Mira quién baila!’. Kao voditelj i clan TV produkcije pojavljuje se programom ‘¿Por qué no?’, ‘La bella y el nerd’ i ‘Cada mañana’. Ucestvovao je i u pozorisnim predstavama , kao npr : ‘Un ángel enamorado’ i ‘Cuando no seas mía’. | |
|
| |
*A&D* V.I.P
Broj poruka : 1808 Godina : 28 Datum upisa : 25.10.2007
| Naslov: Re: Michel Gurfi, -Joaquin iz Rebelde - Jos Jedan Novi Lik u LS Čet Maj 08, 2008 2:47 pm | |
| Boze!Onaj joaquin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Boze moj. | |
|
| |
Alexandra-Eva-Tete -Afry Zivis u kuci Seranovih
Broj poruka : 2372 Godina : 30 Location : sa Lucasom <3333 Datum upisa : 06.01.2008
| Naslov: Re: Michel Gurfi, -Joaquin iz Rebelde - Jos Jedan Novi Lik u LS Čet Maj 08, 2008 5:16 pm | |
|
Poslednji izmenio Alexandra-Eva-Tete -Afry dana Sub Feb 28, 2009 12:55 am, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
always&4ever Admin
Broj poruka : 6479 Godina : 31 Location : On The Dotted Line Datum upisa : 25.12.2007
| Naslov: Re: Michel Gurfi, -Joaquin iz Rebelde - Jos Jedan Novi Lik u LS Čet Maj 08, 2008 8:46 pm | |
| Ja u opste ne znam ko je taj. | |
|
| |
Fiona Serrano -Lady in Red-
Broj poruka : 1453 Godina : 36 Location : En Habitacion De Al Lado... Y Por Las Tardes En Tus Pensamientios... Datum upisa : 14.10.2007
| Naslov: Re: Michel Gurfi, -Joaquin iz Rebelde - Jos Jedan Novi Lik u LS Pon Maj 12, 2008 4:40 pm | |
| hej, evo sredila sam text gore... ! Rebeldovci, jel vam je poznat ? | |
|
| |
| Naslov: Re: Michel Gurfi, -Joaquin iz Rebelde - Jos Jedan Novi Lik u LS Pon Maj 12, 2008 9:28 pm | |
| Jesam li ovde ja blesav i drogiran ili je ovaj prevod objavljen kao da sam ga ja pisao,ajd neka mi neko objasni sta je ovo.-Mislim nem"o se ljutite
P.S. Hvala na prevodu | |
|
| |
Natalia_Sanchez Zivis u kuci Seranovih
Broj poruka : 1627 Godina : 29 Location : balim za davidom boreanazom,i trazim jesse-ja :) <3 Datum upisa : 24.02.2008
| Naslov: Re: Michel Gurfi, -Joaquin iz Rebelde - Jos Jedan Novi Lik u LS Pon Maj 12, 2008 9:55 pm | |
| da poznat nam je (bar meni .. lol..) a kako sam ga mrzela u buntownicima ... umm.. ne znam .. mislim da je on potpuno nepotreban lik ... ali ajde mozhda i bude bilo interesantno... | |
|
| |
Broj poruka : 1453 Godina : 36 Location : En Habitacion De Al Lado... Y Por Las Tardes En Tus Pensamientios... Datum upisa : 14.10.2007
| Naslov: Re: Michel Gurfi, -Joaquin iz Rebelde - Jos Jedan Novi Lik u LS Pon Maj 12, 2008 9:59 pm | |
| - totalnoopicen ::
- Jesam li ovde ja blesav i drogiran ili je ovaj prevod objavljen kao da sam ga ja pisao,ajd neka mi neko objasni sta je ovo.-Mislim nem"o se ljutite
P.S. Hvala na prevodu Pa ja sam ga prevodila nocas sa oficijanog, i stavila slike tj. hotlinkovala... Tako sam radila (potpuno isto) i za Silviju Marty, Lydiu Bosch... ) Idi pogledaj tim topicima, isti su ! A da je slican, sigurno je, jer smo prevodili isti text ! Samo sam ti dodala slike i jos malo informacija... Tvoj post sam editovala,pise ti gore | |
|
| |
| Naslov: Re: Michel Gurfi, -Joaquin iz Rebelde - Jos Jedan Novi Lik u LS Uto Maj 13, 2008 9:48 am | |
|
Poslednji izmenio totalnoopicen dana Uto Maj 13, 2008 9:52 am, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
| Naslov: Re: Michel Gurfi, -Joaquin iz Rebelde - Jos Jedan Novi Lik u LS Uto Maj 13, 2008 9:49 am | |
| ! Ti si mene zbunio, prvo sam pomislila da sam ukrala text sa nekog drugog foruma ! BACK 2 TOPIC | |
|
| |
| Naslov: Re: Michel Gurfi, -Joaquin iz Rebelde - Jos Jedan Novi Lik u LS Uto Maj 13, 2008 9:56 am | |
| Lepo što si dopunila ono što sam ja pisao, ipak tamo nije pisalo ništa. Hvala na tome! | |
|
| |
Eva Rodriguez93 Dijego,Fiti i Santi ti pune glavu glupostima
Broj poruka : 423 Godina : 31 Location : Mozda sam upravo negde iza tebe?! :) Datum upisa : 01.02.2008
| Naslov: Re: Michel Gurfi, -Joaquin iz Rebelde - Jos Jedan Novi Lik u LS Pet Maj 23, 2008 3:48 pm | |
| Joj, ne gledam Rebelde al je ovaj bas sladak!!!!!!! | |
|
| |
sanytete Izlazis u grad sa Evom i Africom
Broj poruka : 946 Godina : 28 Location : Na carobnim mestima... Datum upisa : 31.12.2007
| Naslov: Re: Michel Gurfi, -Joaquin iz Rebelde - Jos Jedan Novi Lik u LS Sub Jun 14, 2008 10:19 pm | |
| Deluje mi slatko,nadam se da ce biti smesan cim ce mu Gilje biti najbolji drug... | |
|
| |
Afri Eva ti pomaze da se obuces
Broj poruka : 223 Godina : 29 Location : ESPAÑA Datum upisa : 18.02.2008
| Naslov: Re: Michel Gurfi, -Joaquin iz Rebelde - Jos Jedan Novi Lik u LS Pet Okt 17, 2008 8:36 pm | |
| Prediwan je... xtra lik...saw nezhan... prema Afri... | |
|
| |
ica92 Upoznajes Seranove
Broj poruka : 85 Godina : 32 Datum upisa : 22.01.2008
| Naslov: Re: Michel Gurfi, -Joaquin iz Rebelde - Jos Jedan Novi Lik u LS Pon Okt 20, 2008 10:37 pm | |
| juu..ja ladno nisam provalila da je on,verovatno zbog kose..promenio se.. | |
|
| |
kaca Pravis gluposti sa Giljeom
Broj poruka : 638 Godina : 30 Location : na sedmom nebu:):) Datum upisa : 11.05.2008
| Naslov: Re: Michel Gurfi, -Joaquin iz Rebelde - Jos Jedan Novi Lik u LS Pon Okt 20, 2008 10:38 pm | |
| | |
|
| |
Bunny Admin
Broj poruka : 1681 Godina : 28 Location : Hogwarts Datum upisa : 09.10.2008
| Naslov: Re: Michel Gurfi, -Joaquin iz Rebelde - Jos Jedan Novi Lik u LS Uto Okt 21, 2008 3:09 pm | |
| SLADAK je stvarno! bilo mi ga je malo zao kad je shvatio da afrika voli raula | |
|
| |
kaca Pravis gluposti sa Giljeom
Broj poruka : 638 Godina : 30 Location : na sedmom nebu:):) Datum upisa : 11.05.2008
| Naslov: Re: Michel Gurfi, -Joaquin iz Rebelde - Jos Jedan Novi Lik u LS Sre Okt 22, 2008 9:27 pm | |
| aaaaaaaa..i meni..kakvu je samo facu slozio....jadan... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Michel Gurfi, -Joaquin iz Rebelde - Jos Jedan Novi Lik u LS | |
| |
|
| |
| Michel Gurfi, -Joaquin iz Rebelde - Jos Jedan Novi Lik u LS | |
|