| -High School Musical I i II - | |
|
+13~*Mici*~ *Simply*Complicated*Girl* Mix... Mica -->>AfRy<<-- Marizza Eva La Serrano Ricky26 *Africa*Flea* Sandra Ewa Capdewila Alexandra-Eva-Tete -Afry jovan-fun serano 17 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
jovan-fun serano V.I.P
Broj poruka : 8232 Godina : 33 Location : Los Serrano 4ever Datum upisa : 18.11.2007
| Naslov: Re: -High School Musical I i II - Ned Okt 12, 2008 1:17 am | |
| jedva čekam da izađe 3-ći dio | |
|
| |
Marizza Eva V.I.P
Broj poruka : 2592 Godina : 30 Location : Tamo gde nisi ti... Datum upisa : 01.12.2007
| Naslov: Re: -High School Musical I i II - Čet Okt 23, 2008 7:37 pm | |
| Ja sam baš danas gledala prvi deo i stvarno mi se mnoooooooooogo dopada! Pesme sam skinula ranije, tako da sam njih već znala i dopadaju mi se... Nemam omiljenu, ali jedna od najdražih mi je "Stick to the Status Quo".
Zac mi se nešto ne sviđa... Daleko su mi slađi Lucas (Ryan) i Corbin (Chad), a Vanessa, Ashley i Monique (Taylor) su sve preslatke, pogotovo Vanessa! | |
|
| |
Marizza Eva V.I.P
Broj poruka : 2592 Godina : 30 Location : Tamo gde nisi ti... Datum upisa : 01.12.2007
| Naslov: Re: -High School Musical I i II - Sub Okt 25, 2008 9:50 pm | |
| Sada sam gledala 2. deo i mnogo mi se dopao! Meni se 2. mnogo više sviđa od 1. dela, ostavio je mnogo veći utisak na mene... Mnogo mi se dopadaju pesme "You're the Music In Me" i "I Don't Dance"... | |
|
| |
jovan-fun serano V.I.P
Broj poruka : 8232 Godina : 33 Location : Los Serrano 4ever Datum upisa : 18.11.2007
| Naslov: Re: -High School Musical I i II - Ned Okt 26, 2008 11:47 pm | |
| ja kada sam ga prvi put pogledao bio mi je pusti me da vrisneš a onda mi je super,a svejedno mi je bolji prvi | |
|
| |
*Simply*Complicated*Girl* Zivis u kuci Seranovih
Broj poruka : 3516 Godina : 29 Location : Cekam... xD Datum upisa : 15.02.2008
| Naslov: Re: -High School Musical I i II - Pon Okt 27, 2008 12:49 am | |
| ja msm da ce da ima i 4 samo sto ce bit' drugi glumci | |
|
| |
~*Mici*~ V.I.P
Broj poruka : 2839 Godina : 33 Location : Sa Benjom na pustom ostrvu Datum upisa : 23.08.2007
| Naslov: Re: -High School Musical I i II - Pon Okt 27, 2008 10:26 am | |
| Ja ih ne volim....Htela sam ja to da pogledam i nesto poslusam,ali onaj Bravo mi ih je ogadio,jer samo o njima pisu....Ne volim nikoga,Ash mi lici na nadmenu kracu,Vanessa mi je slatka,Zac mi lici na neku musku devojcicu....O,onima drugima nemam sta da kazem....jer nikada nisam citala o njima....Ali,vazno je da znam da se Ash izoperisala,i da Vanessa i Zac trebaju da spavaju..... | |
|
| |
jovan-fun serano V.I.P
| Naslov: Re: -High School Musical I i II - Pon Okt 27, 2008 11:40 am | |
| - *Simply*Complicated*Girl* ::
- ja msm da ce da ima i 4 samo sto ce bit' drugi glumci
i ja sam čuo da će biti 4 ali sa istim glumcima.neću ni gledati ako budu drugi | |
|
| |
*Simply*Complicated*Girl* Zivis u kuci Seranovih
Broj poruka : 3516 Godina : 29 Location : Cekam... xD Datum upisa : 15.02.2008
| Naslov: Re: -High School Musical I i II - Pon Okt 27, 2008 4:38 pm | |
| - jovan-fun serano ::
- *Simply*Complicated*Girl* ::
- ja msm da ce da ima i 4 samo sto ce bit' drugi glumci
i ja sam čuo da će biti 4 ali sa istim glumcima.neću ni gledati ako budu drugi Ja ocu Samo sumnjam da bi iko odglumeo kao ovi xD | |
|
| |
Marizza Eva V.I.P
| Naslov: Re: -High School Musical I i II - Pon Okt 27, 2008 8:20 pm | |
| - ~*Mici*~ ::
- Ja ih ne volim....Htela sam ja to da pogledam i nesto poslusam,ali onaj Bravo mi ih je ogadio,jer samo o njima pisu....Ne volim nikoga,Ash mi lici na nadmenu kracu,Vanessa mi je slatka,Zac mi lici na neku musku devojcicu....O,onima drugima nemam sta da kazem....jer nikada nisam citala o njima....Ali,vazno je da znam da se Ash izoperisala,i da Vanessa i Zac trebaju da spavaju.....
E, bitno da se piše o njima troma, a meni su ovi ostali likovi zanimljiviji! Da ne pišem o tome kako su svi drugi momci u filmovima lepši od Zaca i imaju zanimljivije uloge od njega! Ash glumi jednu mean girl, savršena je u njoj, a Vanessa je stvarno preslatka. Kada se nasmeši, istopi ti se ekran... Ja ću gledati 4. deo, i baš bi bilo glupo da menjaju glumce i dovode novu ekipu. Potpuno glupo! Niko nije ekipa kao Gabriella, Ryan, Chad, Taylor, Sharpay i Troy. Niko neće biti bolji od originalnih Wildcats. | |
|
| |
*~Adri 4ever~* Raul/Africa te muva
Broj poruka : 814 Godina : 28 Location : sa RBD na koncertu Datum upisa : 04.01.2009
| Naslov: Re: -High School Musical I i II - Ned Jan 04, 2009 6:57 pm | |
| obozawam HSM... odgledala sam swe delowe... i najbolja mi je Asley!!! | |
|
| |
Guille's girlfriend Dobrodosao/la na forum
Broj poruka : 42 Godina : 29 Location : Pienso en Guille constantemente en habitacion de al lado Datum upisa : 27.06.2009
| Naslov: Re: -High School Musical I i II - Sre Avg 26, 2009 12:53 pm | |
| obozawam owaj film prwi put sam ga samo gledala zbog zaca al sam pocela da gotiwim ostale | |
|
| |
*A&D* V.I.P
Broj poruka : 1808 Godina : 28 Datum upisa : 25.10.2007
| Naslov: Re: -High School Musical I i II - Pet Avg 28, 2009 1:31 pm | |
| Ne volim HSM.Ne volim likove. Vannesa mi je slatka ali ni nju ne volim... Ima puno dobrih filmova,a nisu dostigli slavu.. | |
|
| |
always&4ever Admin
Broj poruka : 6479 Godina : 31 Location : On The Dotted Line Datum upisa : 25.12.2007
| Naslov: Re: -High School Musical I i II - Pet Avg 28, 2009 1:41 pm | |
| Ja sam ljuta da Disney produkciju Mislim sta se desava sa pravljenjem onih prelepih crtaca kao sto su "Mulan", "Pepeljuga", "Lepotica i zver", "Kralj Lavova"? Ali ocigledno to vise nikog ne interesuje, jer prosto ne mogu da verujem da im ovi filmovi i serije poput "Hane Montane" donose vise novca nego sto bi im doneo jedan crtani. E zato ja ne volim HSM. Prvo, ja ne volim mjuzikle i jedina dva koja volim da gledam su "Briljantin" i "Mamma Mia", ali od ovih tinejdz kaka mi se zaista povraca. Nije moj fazon. Gledala sam 1. i 2. deo. Ne mogu da kazem da je lose, mislim, gledala sam daleko vece gluposti (kao onaj mjuzikl sa Keli Klarkson ), ali mi se ne dopada. A ni prica mi nije nesto. Jedino su mi simpaticni Sarpej i onaj njen brat cije ime ne znam Ona jer je zlobna i super glumi taj lik, a brat mi je simpatican, samo mi nije jasno zasto se onako grozno oblaci | |
|
| |
*A&D* V.I.P
Broj poruka : 1808 Godina : 28 Datum upisa : 25.10.2007
| Naslov: Re: -High School Musical I i II - Pet Avg 28, 2009 1:45 pm | |
| Pa valjda jer je g*j -.-
A mene mnogo zivcira sto su napravili nastavke pepeljuge,lepotice i zveri,bambija,mulan,maze i lunje.. Za ubiti se -.- Meni su mjuzikli dosadni -.- Hana Montana,to je nesto najgore sto postoji na svetu,brate ima kvalitetnijih filmova koji nisu zaradili mnogo a o5 super. A brat SharpaY ima mnogo isturenu bradu >.< | |
|
| |
Mix... Seranovi misle da si super
Broj poruka : 1375 Godina : 34 Location : In bed. . . with her. . . :) Datum upisa : 27.09.2008
| Naslov: Re: -High School Musical I i II - Sre Sep 09, 2009 2:28 pm | |
| Ma, Sharpay je A meni su tako smesni ovi filmovi... Nekako je sve to vec vidjeno.. I zna se sta ce se desiti... Mada... svi su mi mnooogo simpaticni.... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: -High School Musical I i II - | |
| |
|
| |
| -High School Musical I i II - | |
|