4.4.2009. Dom Omladine, Marchelov koncert
Znaci decko je pokazao!!!
Svi bre treba da uce od njega kako se drzi koncert!!!
Ljudi, atmosfera je bila sjajna! Marchelo je rasturio! Zapoceo je koncert "Testamentom", sa najnovijeg albuma, i onda je nastavio "Saradom" (to je izazvalo potpuno ludilo u publici)! Decko je repovao cela 3 sata i videlo se da uziva sto je tu na sceni, sto je publika ispred njega... Ma postojala je neka emocija izmedju njega i publike! Bio je i Sky kao gost, Elemental, Filter Crew, Nancy (ta devojka je mene odusevila), naravno Shock Orchestra i ...
Moj ortak je i pricao sa Sky-em desetak minuta
Najjaci je bio Sky kad je izasao na binu (to je bio vrisak
) i rekao: "Prvo bih zeleo da kazem da se za moj vecerasnji izgled pobrinulo 20 piva"...
Ma zezanje je bilo stvarno na nivou! Kako je napravio koncert, stvarno svaka mu cast! Zvanicno, Marchelov koncert je najbolji na kom sam do sada bila, i to zbog toga sto nije bilo ni trunke "odradjivanja" vec samo cista emocija prema onome sto radi
Ipak, vrhunac je izazvao "Virus". Na prve taktove "Virusa" svi smo u publici otkacili, poceli da skacemo, vristimo, momci ispred mene su napravili sutku, letela je necija patika po publici
Tu je bio i Milan Tarot koji je prorekao da ce ovaj narod voditi Marchelo
, bio je tu i ludi Kesic (ona kraljina sa Foxa sto vodi Fajront republiku, ranije je radio Dezinformator na Stankomu).
A leteli su i brusevi na binu
Jednom recju - perfektno!