Los Serrano Dobrodosli na forum! |
|
| Sta mislite o Jesusu/Santiagu? | |
|
+42AnA*fAn*SeRrAnO kaca sanytete Tete 93 humunukuapua luka stanic Fiona Serrano Ninaena-loca por Guille guille-y-tete Ricky26 Anja95 Ewa Capdewila Maya 93 :) Marcos serrano Alexandra-Eva-Tete -Afry Vitke '94 seranov fans Eva Rodriguez93 -->>AfRy<<-- Marizza Eva fran perea90 always&4ever Ivana92 oLiVeRa gamberro Guille Dvd and Richie SMEKERI Millichizza *Africa*Flea* Nevena *Anchy* ~Tete~ *A&D* Lučke b_o_z_o totalnoopicen *Billowa Anja* ~*Mici*~ Los Serrano-Markos Novia de RAUL La Serrano Zavisnik_od_Seranovih Tasha'94 46 posters | |
Autor | Poruka |
---|
Marizza Eva V.I.P
Broj poruka : 2592 Godina : 30 Location : Tamo gde nisi ti... Datum upisa : 01.12.2007
| Naslov: Re: Sta mislite o Jesusu/Santiagu? Pet Nov 14, 2008 5:30 pm | |
| Al' juče ono gostovanje na radiju... Ide emisija, a on jede... A onda počne da priča kako u Realu nema mesta za Špance pored onolikih silnih Engleza i Brazilaca... To je za njega, naravno, skandal. | |
| | | jovan-fun serano V.I.P
Broj poruka : 8232 Godina : 33 Location : Los Serrano 4ever Datum upisa : 18.11.2007
| Naslov: Re: Sta mislite o Jesusu/Santiagu? Pet Nov 14, 2008 11:18 pm | |
| e najače mi je bilo kada su došli da prospu pepeo. I sada ovi otišli a santi ostao da tjera ptice. ja sam umirao | |
| | | dima2212 Dobrodosao/la na forum
Broj poruka : 8 Datum upisa : 01.03.2009
| Naslov: Re: Sta mislite o Jesusu/Santiagu? Ned Mar 01, 2009 1:28 am | |
| Ma on je lik za sebe najjachi lik u seriji | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Sta mislite o Jesusu/Santiagu? | |
| |
| | | | Sta mislite o Jesusu/Santiagu? | |
|
Similar topics | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu